admin wrote: ↑20 Feb 2017, 08:55
Judolino je standardni moderator. Sam je tražio da ne bude globalni, ako se dobro sjećam. I premda su ove postavke kod njega namještene na 'Yes', u sustavu stoji ovo:
Can manage bans
This setting is only assigned globally. It is not forum based.
Can close and delete reports of private messages
Can issue warnings
Ako ne znaš što to znači, potraži na internetu. Ima barem nekoliko tema na phpBB-ovu forumu otvorenih upravo zbog toga. A meni se ne da ponavljati ono što sam već napisao.
Kao prvo, tražio sam post u kojemu sam to tražio - ali nisam ga našao, kao ni nitko od vas. Zanimljivo.
Kao drugo, ako pretpostavimo da je to istina (možda i jest), nikada ne bih ni u ludilu tražio da budem moderator bez osnovnih alata. To je kurac, a ne moderatura.
Kao treće, Tipfelerka me je samoinicijativno degradirala, a ja o tome čak nisam dobio ni obavijest. Poslije me čak provocirala time da joj navedem koje joj ovlasti fale.
Kao četvrto, nisam to očekivao od tebe.
Kao peto, nek forumaši vide poruku koju sam jutros dobio od Mikija. Citirat ću je, nema smisla da je prepričavam:
Objavljujem...
Sent: Today, 09:15
From: miky0
Recipient: judolino
...ono sto vjerojatno i sam ocekujes.
Od danas vise nisi moderator ovog foruma jer si iskazao nepovjerenje prema meni kao glavnom adminu.
Mozda odluku jednom promjenim ali nakon ovog od sinoc nisam siguran, iako vrata nikad ne zatvaram.
Inace cu ti dat objasnjenje jos jednom: mi ti alate nismo skinili, vec je to do sustava, niti sam imao sto osobno protiv tebe.
Za sad toliko. Pozdrav.
Najprije obratite pažnju na podebljano. Jebote, iskazao sam nepovjerenje prema glavnom adminu koji pravi budalu od mene, a nije čak ni vlasnik foruma.
Drugo podebljano: ovo nemre popušit ni Simona Gotovac. Pazite ovo, nisu mi Miki i Mme skinuli alate, sustav se pretvorio u jebeni Skynet pa mi ih je samoinicijativno skinuo.
I pritom Miki nije imao ništa osobno protiv mene, samo je odlučio da me stera s moderature. Ono, odi u pizdu materinu, ništa osobno.
I sve pod izgovorom da sam ja tobože sam htio ostati bez alata, a prava je istina da sam stao osvetoljubivoj Mme na žulj, a Mikijem se može manipulirati jer... Mislim, sasvim je očito zašto.
Miki, prepusti ovaj forum nekom drugom, apsolutno si nesposoban i nekompetentan da ga vodiš. A usput bi bilo dobro i da Mme nađe neki drugi pješčanik gdje će se igrati Marije Terezije i utaživati svoje fantazije o moći i vlasti.
Eto vam, forumaši, pogledajte na kakvom ste forumu. A vi koji se sjećate foruma kakav je bio prije, slobodno napišite poruku Karambolu koji je stvarni vlasnik ovog foruma pa ga pitajte kako se on osjeća zbog svega.