Imamo dvije točke broj tri. Preciziraj i argumentiraj.
Izmjene i dopune (javna rasprava)
- MmeTipfeler
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
nisi shvatila poantu, bojim seChilimama wrote: ↑19 Feb 2017, 17:30Ok, kužim.
Ajmo onda smislit umjesto batina samo mrkvu pa će se takvi "povlašteni" forumaši osjećat povlašteni zbog svojeg doprinosa. Navela si trojicu, od toga je jedan ovdje. Pa eto, čovjek nek dobije značku za svoje doprinose . Ne zezam i ne zajebavam nit podjebavam.
ZNači zaštićen forumaš? Zašto? E pa zato. Jer doprinosi živosti rasprava....ili kako god...Znači, pisanjem stiču imunitet.Nekakav...otkud znam, samo ideja... nisam razradila .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takvim ljudima ne treba nikakav povlašten status, status zaštićene vrste niti udarničke značke
sloboda pisanja i izražavanja je jedino što im treba, kao i svima nama... bar se nadam...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ne znam, možemo to nazvati i povlaštenim i zaštićenim.Chilimama wrote: ↑19 Feb 2017, 17:30Ok, kužim.
Ajmo onda smislit umjesto batina samo mrkvu pa će se takvi "povlašteni" forumaši osjećat povlašteni zbog svojeg doprinosa. Navela si trojicu, od toga je jedan ovdje. Pa eto, čovjek nek dobije značku za svoje doprinose . Ne zezam i ne zajebavam nit podjebavam.
ZNači zaštićen forumaš? Zašto? E pa zato. Jer doprinosi živosti rasprava....ili kako god...Znači, pisanjem stiču imunitet.Nekakav...otkud znam, samo ideja... nisam razradila .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je to samo imanje sluha za ljude.
kad za nekog procijenim da je po mnogim mjerili vrlo ok, i više od toga, nikakav mi problem nije prihvatiti njegove mane.
uglavnom, nemam vremena sad puno, ja sam u životu i subjektivna i pristrana. bez toga ne funckioniram. sterilna objektivnost i nepristranost nije nešto čemu se divim.
tipfeler, pročitala sam odgovor. sutra ću se vratit raspravi, sad nemam vremena. ali ok, vjerujem da ćemo naći zajednički jezik i da nemamo toliko različito mišljenje.
- MmeTipfeler
Ne. To znači post koji vam ne mogu prezentirati jer sam ga ja softdeletala, a Euklid mi ga je naknadno potpuno izbrisao, pa ću vam ga opisati: sastojao se od nekoliko linkova s reklamom na raznorazne proizvođače i dobavljače ruskog čelika. Takvo nešto. Ili post na Jezikoslovlju gdje razgovaramo o nekom prevodilačkom problemu, a u diskusiju uleti netko s prijedlogom da se za sve što ne znam obratim nekoj prevodilačkoj agenciji, a onda, naravno, stavi link na tu agenciju.
- Donna Sole
Shvatila sam poantu, a Eks je to u jednoj rečenici rekla.
Dakle, imamo forum. Na njemu pišu osebujni likovi sa specifičnim izražavanjem i doprinose aktivnosti. OK.Jako lijepo da postoje, da nisu mekušci ili mediokriteti kako Bo reče s pravom. Ali kako kad se u takvo osebujno djelovanje ubaci neko ko gnoji svaku raspravu? kako njega kaznit?Bez pravila nikako.Kako njemu ili ikom drugom novom i neupućenom objasniti da neki forumaši imaju stila ali da imanje stila nije svima dopušteno? Samo se pitam.
Dakle, imamo forum. Na njemu pišu osebujni likovi sa specifičnim izražavanjem i doprinose aktivnosti. OK.Jako lijepo da postoje, da nisu mekušci ili mediokriteti kako Bo reče s pravom. Ali kako kad se u takvo osebujno djelovanje ubaci neko ko gnoji svaku raspravu? kako njega kaznit?Bez pravila nikako.Kako njemu ili ikom drugom novom i neupućenom objasniti da neki forumaši imaju stila ali da imanje stila nije svima dopušteno? Samo se pitam.
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
Sama si dala odgovor, netko ko gnoji svaku raspravu neće dugo boraviti ovdjeChilimama wrote: ↑19 Feb 2017, 17:56Shvatila sam poantu, a Eks je to u jednoj rečenici rekla.
Dakle, imanje stila - dopušteno. Svakome. Dapače.
Gnojenje po cijelom forumu - nedopušteno. Bilo kome.
- Donna Sole
Euklide, Euklide
Zapravo, ne znam kako pomoći.
Zapravo, ne znam kako pomoći.
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
Ja sam sigurna da mu to nije kazna nego da se čovjek kočoperi uvjeren kako je super sjebao i dao odgovor na svakoj temi istim obrascem.
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
Ne treba. Ali ne treba ni sve ukalupljivati u neka pravila, kazne, sankcije, ovo... ono...
Moderatori trebaju imati što manje ovlasti i što manje intervencija. Samo za nužne slučajeve.
- Donna Sole
Meni ne treba objašnjavati pravila ni nužne slučajeve. Pitam se kako objasniti nekome zbog kojeg trebamo pravila.
No, dobro. Nemam ideju. Nadam se da nam ovo neće biti jedino druženje večeras..ili sutra...ili za koji dan...
kurvanjski avatar, a
Protiv obje jer sam antiprotivna baba.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Euklid
- old school
Kad smo već kod mikya ja bih predložio da mu se oduzme forum jer se pojavljuje malo ili nikako.
Baš kao i judolino dok je bio gazda. Eventualno dođe cmizdriti kad ga tamo banaju ili daju parcijalu. Opet sve isto kao judolino.
Forum bih predao u ruke Chilimame pošto se u ovoj raspravi pokazala nekako najneutralnija a i inače je trezvene glave. Osim ponekad... ali to je rijetko
Drugi izbor mi je Stitch koji je ovako i onako alfa i omega.
Financije bismo rješavali svi zajednički.
S obzirom da si supermod, možeš si dopuštati ovakva sranja na forumu. Tipična zloupotreba ovlasti.
Ma super ste vas troje.
Savjetujem ti da pripaziš na jezičinu, tak se s frendovima razgovaraj.
Jesi li gledala film Harrison Bergeron? Najlakši je recept lobotomija, da slučajno ne bi neka matora dama dobila fras od skarednosti.Chilimama wrote: ↑19 Feb 2017, 17:56Shvatila sam poantu, a Eks je to u jednoj rečenici rekla.
Tipfelerka je ta koja želi uništiti lepršavost ovog foruma. Jebiga, daj čovjeku vlast pa ćeš vidjet kakav je.
Vrijedi i za ovu drugu dvojicu.
A za koju ti pičku materinu imaš ovlasti da baniraš i lupaš warninge? Zato kaj imaš milicajske brkove? Ili zbog uvlačenja i netalasanja?
Nisam primijetio da si vratio pištolj i pendrek, a zadržao samo značku.
Možeš li to potkrijepiti nečim ili samo dokazuješ kako svaki bezveznjak ima pravo na svoje viđenje stvarnosti jer se cijeli svemir urotio da njegova istina bude jedina ispravna?
Sereš ko foka, ali drugo od tebe nije ni za očekivati.Euklid wrote: ↑19 Feb 2017, 18:39Kad smo već kod mikya ja bih predložio da mu se oduzme forum jer se pojavljuje malo ili nikako.
Baš kao i judolino dok je bio gazda. Eventualno dođe cmizdriti kad ga tamo banaju ili daju parcijalu. Opet sve isto kao judolino.
Forum bih predao u ruke Chilimame pošto se u ovoj raspravi pokazala nekako najneutralnija a i inače je trezvene glave. Osim ponekad... ali to je rijetko
Drugi izbor mi je Stitch koji ovako i onako alfa i omega.
Financije bismo rješavali svi zajednički.
![]()
Srećom, na ovom forumu tražilica radi pa se može vidjeti koliko smo tema otvorili i postova napisali Leteća i ja dok sam ja bil gazda.
Čilimama...
Stič je OK, ali sumnjam da bi on to htio.
A tebe je Miki upravo stavio na listu za odstrel - nadam se da si toga svjestan?
A jebiga, pročitao sam svoj nik pa sam valjda krivo skonto, nešto sam nadrkan u zadnje vrijeme.
-
- Information
-