Giverjevgenija » wrote:ENFJ.
oćete mi vi reć štaj to, ili moram sad sama čitat?
Dakle ništa novo, daješ svima.
Giverjevgenija » wrote:ENFJ.
oćete mi vi reć štaj to, ili moram sad sama čitat?
Priznajem da se ne razumijem u psihologiju niti sam ikad ispunjavala ove testove no i mene zanima čemu služe, odnosno kakve koristi imamo od njihovog rješavanja? Koliko sam shvatila, svrstavaju nas u različite tipove osobnosti pa nam kazuju kakvi smo. Onda se mi oduševimo kako su nas skinuli, pogotovo naše vrline.MightyMe » wrote: Pa što vi mislite o tome testu, ima li kakve koristi i što mislite koliko su precizni ovi testovi s interneta?
Ne vrijedi ako su to one kul mane. Danas ima puno kul mana na koje smo ponosni.dimnjak » wrote: a nasla sam i svoje mane. i verbalizirala zasto su i kako su
Mislim...mislim...mislim...da to nije test, neg upitnik i da ko i svaki upitnik urca ne vrijedi bez razgovora sa stručnijem kadrom. I još štošta nešto nelijepo mislim o onima koji diljem interneta svašta testom krste. A imadem i skroz-naskroz loše mišljenje o samim tim "testovima".MightyMe » wrote: Pa što vi mislite o tome testu, ima li kakve koristi i što mislite koliko su precizni ovi testovi s interneta?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests