Jedino volim kad je rapašoj na ŽK-u. babe su zakon kad se počupaju. odma pečem kokice
Imam traume zbog foruma
Ne
Tu i tamo svratim i ne mogu se zadržit dulje od minutu, dvije. ne znam, nervoza me uhvati od tih likova 
Jedino volim kad je rapašoj na ŽK-u. babe su zakon kad se počupaju. odma pečem kokice
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 823 times
- Been thanked: 1565 times
Ahm, ne čitam više ŽK pa ne znam je li doista zanimljiviji. Ne čitam više ništa, preciznije. Dojadilo mi. A nemam ni toliko vremena za pizdarije. 
Potpisi su za budale.
je li? a zašto ne čitaš više žk?
nije više zanimljiv kao nekad. ali, zapravo, htjela sam reć da mi je pžk jedino zanimljiv kad se žk uroti protiv moderature, klanova, administracije, ma svega i svačega. ludilo
već dugo nije bilo takve drame, nažalost.
- Stitch
- Head Honcho
Općenito mi Forumhaer nije dovoljno intrigantan da bih se na njemu dulje zadržao, nije samo ŽK posrijedi. Pogledam Društvene znanosti - ako išta gledam. A imam i posla. Od tridesetog trećeg prošle godine, kad sam uzeo server, svaki božji dan uđem u 20-25 instalacija, kako kad. Prčkam po njima, rušim ih i dižem, redizajniram, apdejtam 'plugine'... Katkad i napišem štogod, tek toliko da stoji. A sad imam i Mikija. Vidjela si koliko truda zahtijeva neki apgrejd i uštimavanje softvera. A phpBB je pičkin dim u odnosu na ono što te čeka kad instaliraš webshop ili štogod slično. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Aaa razumin. Učinilo mi se da za ŽK imaš poseban razlog.Stitch wrote: ↑26 Jan 2017, 11:33Općenito mi Forumhaer nije dovoljno intrigantan da bih se na njemu dulje zadržao, nije samo ŽK posrijedi. Pogledam Društvene znanosti - ako išta gledam. A imam i posla. Od tridesetog trećeg prošle godine, kad sam uzeo server, svaki božji dan uđem u 20-25 instalacija, kako kad. Prčkam po njima, rušim ih i dižem, redizajniram, apdejtam 'plugine'... Katkad i napišem štogod, tek toliko da stoji. A sad imam i Mikija. Vidjela si koliko truda zahtijeva neki apgrejd i uštimavanje softvera. A phpBB je pičkin dim u odnosu na ono što te čeka kad instaliraš webshop ili štogod slično.![]()
Kužim te. I ja imam duge periode kad ne pogledam forum, to volim, a onda me uhvati, recimo kao sad, zimska depra i nadoknadim sve
DZ sam nekad davno pratila i od svih podforuma mislim da je taj sad najneprepoznatljiviji u odnosu na nekad
OFF TOPIC!!: ne znam jesam li ikad krenula pisat post, a da me nije omeo telefon ili nešto drugo
- 7nationarmy
koje otuzno mjesto kad me nema, ni jedne picke, sami cunasi. ja govorio.
AJ EM BAK!
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 328 times
- Been thanked: 354 times
Ovo je tako sumnjivoooo...7nationarmy wrote: ↑26 Jan 2017, 13:09koje otuzno mjesto kad me nema, ni jedne picke, sami cunasi. ja govorio.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Muci, bolje da ne zna
Šta, ti nikad nisi negiro samog sebe?
On topic:
Ako sam doma to je kod mene uobičajeno u vremenu do 19:00-20:00 h. Tada znam da zovu "stranke opasnih namjera".
Kad takvi kucaju na vrata, e to je zajebano.
Meni se od doma baš i ne da forumarit, samo s posla 
Ali zanimljivo da sat vremena bude mir i tišina, na poslu jel, i čim krenem trkeljat, evo ti ga: ili telefon il netko od kolega uđe. Nekad jednostavno odustanem bez da napišem post do kraja.
Ali zanimljivo da sat vremena bude mir i tišina, na poslu jel, i čim krenem trkeljat, evo ti ga: ili telefon il netko od kolega uđe. Nekad jednostavno odustanem bez da napišem post do kraja.
- 7nationarmy
el vidite? dodjem i pojave se picke, fala sedmice, nema na cemu bivsi drugovi.
AJ EM BAK!
- MmeTipfeler
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 328 times
- Been thanked: 354 times
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
-
- Information
-