Miljenko.miky0 wrote:Tko je Miljac
Ban - Polina/faktotum
Nije "in" nego ln - laku noć.MmeTipfeler wrote:Evo poruke, Miky. Priznaj da noćas nisi mogao spavati.
Naslovljena je kao haj.
I kaj da mu na to odgovorim? Heraus! Marsch!
Ne djeluje mi kao čovjek u godinama pa da će umrijeti ili se samoubiti kao Hamilton. Jedino ako mu Trkeljanje dođe glave.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- MmeTipfeler
E, jebiga. To ti je kad lovim slova po ekranu.Leteća wrote:Nije "in" nego ln - laku noć.
Po čemu si zaključio? Taman sam počela sumnjati da sam pogriješila u procjeni i da je lik relativno normalan.Euklid wrote:sad je definitivno
el comandante je Miljeno a.k.a. Polino...
Aj mi pliz objasnite, i da je polino/a, sto ima veze ako je lik postao ok? Mislim, zbog cega bi ga se po defaultu trebalo odstranit?
Ma i mene isto živo zabole, ak će bit okej, neka ga.
Ovi recepti koje je Miljac ostavil baš su živopisni, primjerice (premda bi ja to dal mačkama).
Odnosno, el komandant, ako je to Miljac, te ako je Miljac Polino te... Uf, boli mozak...
Ovi recepti koje je Miljac ostavil baš su živopisni, primjerice (premda bi ja to dal mačkama).
Odnosno, el komandant, ako je to Miljac, te ako je Miljac Polino te... Uf, boli mozak...
Zbog ove teme: viewtopic.php?f=7&t=2884Leteća wrote:Po čemu si zaključio? Taman sam počela sumnjati da sam pogriješila u procjeni i da je lik relativno normalan.
tipični Miljenko.
Naravno, nemam ništa protiv da ga se pusti na miru.
Čak bih mu diskretno nagovijestio da mu se može originalni nick Polina Belilowsky vratiti u život bude li se normalno ponašao.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Da se nisi usudio. Avatar mu je stoput ljepši od one mačje guzice.Euklid wrote:Zbog ove teme: viewtopic.php?f=7&t=2884
tipični Miljenko.
Naravno, nemam ništa protiv da ga se pusti na miru.
Čak bih mu diskretno nagovijestio da mu se može originalni nick Polina Belilowsky vratiti u život bude li se normalno ponašao.
- MmeTipfeler
Samotnjak je isti lik kao i na Fhr: link. Za Nitkonu ne znam.
Nemam pojma o Polininu liku i djelu niti mi se to proučava, no ne vidim da je itko od njih dvoje do sada nešto posebno naškodio Trkeljanju.
pa nisam ni rekao da škodi na bilo koji način
dok ne radi gluposti nek se klonira u 100 inkarnacija ako hoće,
ionako nemamo u pravilima ništa protiv toga ...
uostalom, bilo bi mi drago da sam/smo u krivu za samotnjaka...
dok ne radi gluposti nek se klonira u 100 inkarnacija ako hoće,
ionako nemamo u pravilima ništa protiv toga ...
uostalom, bilo bi mi drago da sam/smo u krivu za samotnjaka...
- MmeTipfeler
Jooooj, daj, zaboga! Trkeljanje je inače krcato pametnim postovima.
Nego, nikada nisam provjeravala pa čekam odgovor od modova: vi možete vidjeti korisničke IP adrese? To je jedina relevantna referenca, a čak ni to nije sto posto sigurno. Ako ne možete, prijavite ovdje sumnjivce pa ćemo provjeriti.
ja ne mogu vidjeti
iako sam jednom vidio ali ne znam ni gdje ni kako ali tad su mi to bili nezanimljivi brojevi i prešao sam preko njih
danas sam baš htio pogledati ali nisam znao gdje
naime, primjetio sam da se nitkona i samotnjak logiraju naizmjence ili pak u identično vrijeme (da se prikrije)
nikako da se logiraju sa sat ili dva razmaka što bi bilo normalnije
ali baš me briga, ne rade nikakve štetne stvari... nego čisto onak, da znamo ko je ko...
iako sam jednom vidio ali ne znam ni gdje ni kako ali tad su mi to bili nezanimljivi brojevi i prešao sam preko njih
danas sam baš htio pogledati ali nisam znao gdje
naime, primjetio sam da se nitkona i samotnjak logiraju naizmjence ili pak u identično vrijeme (da se prikrije)
nikako da se logiraju sa sat ili dva razmaka što bi bilo normalnije
ali baš me briga, ne rade nikakve štetne stvari... nego čisto onak, da znamo ko je ko...
- MmeTipfeler
Da otvorimo posebnu temu na kojoj ćemo navoditi ovakve podatke? S time da unaprijed najavljujem kako ću brisati svaki čat. Bilo bi korisno imati takav pregled.
Ne mogu obećati da ću to odmah napraviti, ali nešto mi je bolje pa ću ovih dana, koliko mi vrijeme dopusti, pogledati gdje i kako moderatori mogu vidjeti IP adrese.
U međuvremenu na phpBB može se naći hrpa korisnih savjeta.
Ne mogu obećati da ću to odmah napraviti, ali nešto mi je bolje pa ću ovih dana, koliko mi vrijeme dopusti, pogledati gdje i kako moderatori mogu vidjeti IP adrese.
U međuvremenu na phpBB može se naći hrpa korisnih savjeta.
-
- Information
-