Ažuriranje foruma
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1233 times
Proba. Poslano s Tapatalka, čisto da vidim u čemu je čar. 
Sent from my TPC-81203G using Tapatalk

Sent from my TPC-81203G using Tapatalk
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Poštovane forumašice i forumaši, supatnice i supatnici, sinoć je i službeno završilo preuređivanje dragog nam Trkeljanja. Na redu je slavlje i opća pijanka, što ćemo odraditi danas u Koldingu.
Ostale su sitnice poput smajlića (što nisam zaboravio, ali vi jeste, pri čemu se to 'vi' odnosi na mjerodavne iz uprave), ali to ćemo naknadno. Krupnice pak kao što su ekstenzije rade bez problema, svih osam, uključujući i Tapatalk, s kojim sam se već drugi put pošteno namučio. Ali tko mi je kriv, sâm sam se javio za taj posao, nitko me puškom nije tjerao.
Što se tiče vizualnih problema - ako vam se stranica pogrešno generira, kao prekjučer Euklidu: a) očistite 'cache' i b) ažurirajte preglednik na računalu. Sigurno će upaliti. Temu sam skinuo iz glavnog phpBB-ova direktorija, nije riječ o beta-inačici kao prije tjedan dana - i mora funkcionirati.
Toliko, zasad. Vidimo se u birtiji.
Ostale su sitnice poput smajlića (što nisam zaboravio, ali vi jeste, pri čemu se to 'vi' odnosi na mjerodavne iz uprave), ali to ćemo naknadno. Krupnice pak kao što su ekstenzije rade bez problema, svih osam, uključujući i Tapatalk, s kojim sam se već drugi put pošteno namučio. Ali tko mi je kriv, sâm sam se javio za taj posao, nitko me puškom nije tjerao.
Što se tiče vizualnih problema - ako vam se stranica pogrešno generira, kao prekjučer Euklidu: a) očistite 'cache' i b) ažurirajte preglednik na računalu. Sigurno će upaliti. Temu sam skinuo iz glavnog phpBB-ova direktorija, nije riječ o beta-inačici kao prije tjedan dana - i mora funkcionirati.
Toliko, zasad. Vidimo se u birtiji.
Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Večeras ću oko ponoći ažurirati dvije zastarjele ekstenzije. Bit će vjerojatno manjih problema u radu jer se jedna tiče baze podataka, no sve bi trebalo biti gotovo za petnaestak minuta.
Večeras ću oko ponoći ažurirati dvije zastarjele ekstenzije. Bit će vjerojatno manjih problema u radu jer se jedna tiče baze podataka, no sve bi trebalo biti gotovo za petnaestak minuta.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Ništa niste osjetili, je li tako? Začas sam sve riješio, bez ikakvih problema. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
I možemo se došaptavati tako da gosti ne vide što pišemo:
- MmeTipfeler
Eh, da mi je to bilo kad sam pisala one stupnjeve i minute... Neka, naći ću ja već nešto.

A vidi ovo!
Alice, hajde u Igraonici otvori temu za igranje s ikonicama. Hoćeš li, hoćeš li, hoćeš li, ha? - Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Ja tek sad ovo vidim.admin wrote: ↑21 Jan 2017, 08:45Poštovane forumašice i forumaši, supatnice i supatnici,
sinoć je i službeno završilo preuređivanje dragog nam Trkeljanja. Na redu je slavlje i opća pijanka, što ćemo odraditi danas u Koldingu.![]()
Ostale su sitnice poput smajlića (što nisam zaboravio, ali vi jeste, pri čemu se to 'vi' odnosi na mjerodavne iz uprave), ali to ćemo naknadno. Krupnice pak kao što su ekstenzije rade bez problema, svih osam, uključujući i Tapatalk, s kojim sam se već drugi put namučio. Ali tko mi je kriv, sâm sam se javio za taj posao, nitko me puškom nije tjerao.
Što se tiče vizualnih problema - ako vam se stranica pogrešno generira, kao prekjučer Euklidu: a) očistite 'cache' i b) ažurirajte preglednik na računalu. Sigurno će upaliti. Temu sam skinuo iz glavnog phpBB-ova direktorija, nije riječ o beta-inačici kao prije tjedan dana - i mora funkcionirati. Mora.
Toliko, zasad. Vidimo se u birtiji.![]()
Daj, brate, puno opcija.
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
MmeTipfeler wrote: ↑23 Mar 2017, 16:14Ni slučajno. Još uvijek oplakujemo tvoj nedolazak. Morat ćemo to popraviti.![]()
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
-
- Information
-