Kako s FF-a uspijevaš pročitati kao s 255? Mora da si matematičar.Quark wrote:ženska s 255... ubi me ako kužin odakle si
FF je Filozofski fakulutet.
Kako s FF-a uspijevaš pročitati kao s 255? Mora da si matematičar.Quark wrote:ženska s 255... ubi me ako kužin odakle si
Nemam pojma, valjda sam u brzini nešto sjebala. Idem vidjeti.Quark wrote:zašto letećoj, čilimami i superkrkanu isto piše "informatičar starog kova"
Ne uzimaj mi riječ iz usta. Upravo sam editirala post.Quark wrote:žena sa 255... šta može nego sjebat
666, naravno.superkrkan wrote:fala na avataru,bas san se mislija pa koji kurac nece...nego kolko ja triban postova napisat dab vidija cice od kolegce mme tipfeler
ma vid sad plešu okolo,a ka ja oću brez replke pisat onda triban znaći oti botun stisnit.Quark wrote:cijenjeni, ugledni, i renomirani kolega superkrkane skrećem vam pozornost na gumb odnosno dugme odnosno puce odnosno botun na kojem piše "Full Editor & Preview"
Žena s 255 ili se služi gumbom post reply ili je izmemorirala kod smajlića koje najčešće upotrebljava. Nitko mi nije rekao da je ovaj quick reply namijenjen informatičarima.Quark wrote:ženo sa 255...
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests