Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
Stvarno, jeli se ovdje mogu medjusobno poubijat moderatori, administratori moderatore i administratore, i na koncu moderatori administratore? Ukratko, orgije 
Aj orovat cu te banirat na po ure...ako bude dulje nemoj se ljutit, imam fibru od 37,8 -umirem, ali prije tog cina zelim vidit ide li to...aj drzi seEuklid wrote:ako ne mogu, treba im hitno omogućiti...
Kad sam to javno od tebe tražila, odbio si me.Euklid wrote:ti imaš pivu od mene
a tebe Leteća nabijem na kua, al prije nego li budem u mogućnosti idem te poslati na hlađenje na 7 dana...
Mislim, govorim o hlađenju, ne o nabijanju.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 837 times
- Been thanked: 1604 times
Ti možeš sve banirati, tebe ne može nitko. A ni obrisati. Privilegiji admina 'foundera'.miky0 wrote:Aj orovat cu te banirat na po ure...ako bude dulje nemoj se ljutit, imam fibru od 37,8 -umirem, ali prije tog cina zelim vidit ide li to...aj drzi se
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Srećo, gledaj pod moderator logs, a dolje imaš i padajući meni.Euklid wrote:kad vidim samo zadnjih 5 akcija i sve su tipfelerkine
Tko? Što? Gdje?admin wrote:U admin-panelu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
miky, de bogarati, nemoj menemiky0 wrote:Aj orovat cu te banirat na po ure...ako bude dulje nemoj se ljutit, imam fibru od 37,8 -umirem, ali prije tog cina zelim vidit ide li to...aj drzi se
kako je sve spetljano banat ćeš me na 37,8 dana a fibra će ti spasti na pola...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- MmeTipfeler
Možda još ne, ali radim na tome.miky0 wrote:Stvarno, jeli se ovdje mogu medjusobno poubijat moderatori, administratori moderatore i administratore, i na koncu moderatori administratore? Ukratko, orgije
Aj necu, vidija sam da mogu stisnit yes, pa nisam tijaEuklid wrote:miky, de bogarati, nemoj mene
kako je sve spetljano banat ćeš me na 37,8 dana a fibra će ti spasti na pola...
- Euklid
- old school
šta'š, mlad, glup...Leteća wrote:Kad sam to javno od tebe tražila, odbio si me.
aha, na to si mislila, e ježi ga sad...Leteća wrote:
Mislim, govorim o hlađenju, ne o nabijanju.
- MmeTipfeler
Hoćeš da ja? Samo daj popis.miky0 wrote:Aj necu, vidija sam da mogu stisnit yes, pa nisam tija
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 837 times
- Been thanked: 1604 times
Ne poznamo ACP, ha? Kad otvoriš izbornik 'Maintenance', štošta ćeš unutra naći.MmeTipfeler wrote:Tko? Što? Gdje?
Potpisi su za budale.
Mislis javno? Ma bolje da se lagano prze na vatrici, na PMMmeTipfeler wrote:Hoćeš da ja? Samo daj popis.
- Euklid
- old school
u jesenti, stvarno...MmeTipfeler wrote:Srećo, gledaj pod moderator logs, a dolje imaš i padajući meni.
al to je skroz na kraju, nijesam nikad išao tako daleko...
Samo provjeravam, jeli haram odbaniran? Ja sam nesto ucinija (u admin panelu pise da sam ga ja odbanao u 18.12 i da ga je tipfelerka odbanala pola ure kasnije 
Inace, ja sam sad na a panelu i ne mogu vidit sto je pidalo u izbrisanom postu, pise da je izbrisan od toga i toga tad i tad, ali sto je pisalo -ne vidim 
- MmeTipfeler
Jest, odbaniran je, ali ne zahvaljujući tebi.miky0 wrote:Samo provjeravam, jeli haram odbaniran? Ja sam nesto ucinija (u admin panelu pise da sam ga ja odbanao u 18.12 i da ga je tipfelerka odbanala pola ure kasnije
-
- Information
-