Lajk za Trkeljanje! Tko ne lajka crno mu se piše!
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
ajmo lenštine dokone... lajkujte https://www.facebook.com/Trkeljanje-345048229200103/
također molim upravu da mi na mail quark(ž)informaticar.eu pošalje lepše slike za profilnu i cover
nemoj da čekan postajen nervozan
također molim upravu da mi na mail quark(ž)informaticar.eu pošalje lepše slike za profilnu i cover
nemoj da čekan postajen nervozan
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- MmeTipfeler
Imamo već četiri lajka. Ajde, ajde, još malo pa nestalo. 
- Quark
dakle da pojasnimo ovaj thread na način da čak i oni koji su imali 2 iz matematike i fizike a 5 iz tjelesnog i likovnog svate:
uprava foruma trkeljanje mi je odobrila da napravin fb stranicu foruma i da tu napravimo popularizaciju ovog foruma kao jednog od rijetkih mrežnih mjesta gdje će se moći forumašiti i srati bez bojazni da će se iskompleksirani gej moderatori iživljavati nad nesretnim forumašima kao što je to slučaj na hm... hm... forumu
kako se bude situacija razvijala tako ću i tamo lipiti baze, screenshotove i ostala sranja za koja sam dokazano talentiran
no, budući da je fejs počeo u zadnje vrijeme da tuca mermer ne mogu dati username dok se ne skupi određeni broj lajkova zato ajmo lajk keve vam ga spalim
uprava foruma trkeljanje mi je odobrila da napravin fb stranicu foruma i da tu napravimo popularizaciju ovog foruma kao jednog od rijetkih mrežnih mjesta gdje će se moći forumašiti i srati bez bojazni da će se iskompleksirani gej moderatori iživljavati nad nesretnim forumašima kao što je to slučaj na hm... hm... forumu
kako se bude situacija razvijala tako ću i tamo lipiti baze, screenshotove i ostala sranja za koja sam dokazano talentiran
no, budući da je fejs počeo u zadnje vrijeme da tuca mermer ne mogu dati username dok se ne skupi određeni broj lajkova zato ajmo lajk keve vam ga spalim
- Quark
također molim ove neradnike iz uprave ko ima ove đžpege gori iz kantuna u malo kvalitetnijoj rezoluciji da mi ih pošalje na mail quark(ž)informaticar.eu
moramo da vodimo računa o virtualnom identitetu da ne idemo u svet sa kockastim i izpikselizovanim profilnim slikama
moramo da vodimo računa o virtualnom identitetu da ne idemo u svet sa kockastim i izpikselizovanim profilnim slikama
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
koji je to minimalac lajkova ?
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
poslala sam pozivnice forumašima i nekim frendovima
dat će lajk .
valjda

dat će lajk .
valjda
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
I ja. Već imamo sedam lajkova i jedan pozdrav. 
- Quark
i ota šta je pozdravila zna san da mi je od negdi poznata imamo zajedničku prijateljicu... pa svet je stvarno mali, neš ti nas 20 miljona u jugoslaviji
- MmeTipfeler
Kvarče, imamo 20 lajkova. Ajde, ne budi ti teško, provjeri je li stranica dobila nove opcije. 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 634 times
- Been thanked: 1023 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Jesu li ti otvorili opciju za promjenu adrese? Meni je za jedan 'fan page' trebalo 20 lajkova, a za jedan ništa - odmah su mi ponudili mogućnost da promijenim URL.Quark wrote:ah da oprosti
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Aha, vidim.Quark wrote:Cijenjeno, štovano, renomirano, ugledno, multiqoutano i permabanirano ljudstvo: USPELI SMO
https://www.facebook.com/Trkeljanje/
Potpisi su za budale.
-
- Information
-