Stvarno, nemam ideju
Vi koji profi baratate engleskim mozda imate neku ideju jer ste se mozda digod/nekad susreli s tim ili slicnim u praksi
Po novome ne mora. Prije je moralo biti na hrvatskom i latinskom, a sada moze i na engleskom.MmeTipfeler wrote:Zar ne mora ime biti na hrvatskome?
miky0 wrote:Aj mi pomozite pronac ime za tvrtku koja se bavi prijevozom putnika, a uz nju ce ici i turisticka agencija. Zelja mi je da ime bude na engleskom s tim da bi na kraju stavio ltd.doo ili ltd.hr.doo...
MmeTipfeler wrote:My foot in your ass ne bi bilo dobro?
P. S. Nemam pojma kako bi se to reklo na latinskome.
Svaka cast, ko ima smisla za humor, bogami ga imaharam wrote:![]()
Total Recall d.o.o.?
Eurotrip d.o.o.?
Wrong Turn d.o.o.?
Black Lagoon d.o.o.?
Back to the Future d.o.o.?
Lost in Space d.o.o.?
Pirates of the Croatian d.o.o.?
Bundy's vans ltd.?
Velki ćevapi s lukom i pivo, i autorska prava su tvojamiky0 wrote:Svaka cast, ko ima smisla za humor, bogami ga ima
Sta trazis ako uzmem koje tvoje ime?
FenomenalnoNenia Salonitana wrote:miky, a da konačno platiš profesionalnog konzultanta za svoj biznis?
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dozn ... 57016.html
Hoho, majstore!miky0 wrote:Fenomenalno![]()
Sta mislite da mu napisem:
Nepostovani Zoki,
neljubazno vas molim da me savjetujete koje i kakvo ime smatrate da bi moglo dobro zvucat na engleskom?
Tvrtka se bavi prijevozom i organiziranjem izleta.
Naravno da ocekujem kako ovu vrstu usluge necete naplatiti jer ionako firmu niste otvorili da bi zaradjivali na meni vec da operete zamracene novce.
U ocekivanju odgovora te ljubazno pozdravlja tvoja nocna mora.
lp
miky0
To bi mogao ak se bude proširio i na trgovinu... ili možda na poljoprivreduStitch wrote:Stavi: 'Have a nice trip lsd.d.o.o.', s fotkom Barta Simpsona ili Aspirinixa u pozadini.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests