Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Herp
Nikki Gauda

Post 22 Oct 2011, 21:12

Lord Byron » wrote: Jako dobro znaš da govorimo o vremenu kad si ga i pratila i sudjelovala i komentirala.

Ne radi se ni o kakvoj svetoj tajni, naravno - ali, toliko o tvome "ako sam dobro shvatila, radilo se o komentiranju PM-ova o moderiranju i tako to".
Da je tako, znala bih makar otprilike koliko godina imaš, a ne znam, niti se sjećam da sam igdje to vidjela.

A ovo drugo - toliko mi je suluda i sumanuta sama ideja da bi netko uopće igdje primijetio prepričavanje nečeg toliko benignog i beznačajnog, nekmoli da bi to smatrao odavanjem privatne prijepiske koje zahtijeva ispriku i žaljenje. Možda je strawman, možda je relativizacija, ali meni je jednostavno - apsurd. I pomalo patološki. :D

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Megalodona

Post 22 Oct 2011, 21:19

Lord Byron » wrote: A, ne, ne može to tako. Nema hvaljenja bez utjecaja. :D
i onda se vrijeđaš kad te nazovu snobom :tuzni:
:D

mulice, imaš dobre sise! ni duša ti nije baš jako loša!
eto, kad nitko neće, da te ja pohvalim :cerek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 21:23

Lord Byron » wrote: A, ne, ne može to tako. Nema hvaljenja bez utjecaja. :D
pa ako triba mogu utjecati na neke ovdašnje modove! :ne zna:

na koga triba utjecat? klonku? :misli:

samo reci :o
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 22 Oct 2011, 21:24

Megalodona » wrote: i onda se vrijeđaš kad te nazovu snobom :tuzni:
:D

mulice, imaš dobre sise! ni duša ti nije baš jako loša!
eto, kad nitko neće, da te ja pohvalim :cerek:
ali ti nisi lord :ne zna:

ovo si rekla samo da bi rekla! :rolleyes:
dobro, za sise znam da ne lažeš, al za dušu lažeš :crying:
Lord Byron

Post 22 Oct 2011, 21:26

Herp » wrote:
nekmoli da bi to smatrao odavanjem privatne prijepiske koje zahtijeva ispriku i žaljenje.
Opet falsificiraš. Jasno sam i glasno napisao da nikad i nigdje nisam zahtijevao ni ispriku ni žaljenje. Čak ni moja metla nije tako velika. Dopuštam da mi dijagnosticiraš kojekakvu patologiju - ali, nečija patologija ne daje nekome drugom placet da kaže "ko te jebe kad si psiho, ja ću radit što mi se sprdne".

Jednako tako sam napisao da je ta priča s moderatorskim sporedan razlog u paleti razloga zbog kojih ju smatram tek nešto manje zaslužnom od Sasha za sve ono zbog čega sam prestao doživljavati fhr kao ugodno mjesto. A možda će se netko i sjetiti: sve je počelo s "ne kužim kako vam se da natezati s tim", prije velemajstorski podmetnutih lijepih duša za skretanje s teme. Eto, mislim da sam pobrojao neke od razloga da mi se povremeno još uvijek da natezati s tim.

I to je sve. Dosta (mi) je bilo.
Megalodona

Post 22 Oct 2011, 21:31

AdMulica » wrote:
ali ti nisi lord :ne zna:
ovo si rekla samo da bi rekla! :rolleyes:
dobro, za sise znam da ne lažeš, al za dušu lažeš :crying:
pa mogla si reć da primaš pohvale samo određene osobe. snobe :o

a šta da ti radim, pohvala može bit konstruktivna i poticat te na daljnje napredovanje :o :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 21:45

Megalodona » wrote: pa mogla si reć da primaš pohvale samo određene osobe. snobe :o

a šta da ti radim, pohvala može bit konstruktivna i poticat te na daljnje napredovanje :o :D
dejzi ti je snob, kozo :kava:
Megalodona

Post 22 Oct 2011, 21:49

AdMulica » wrote:
dejzi ti je snob, kozo :kava:
nije meni, sebi je :ne zna:

ne da mi se više začetavat, dođi na topik :D
schmokljan

Post 23 Oct 2011, 01:40

Evo, izbjeg'o sam iz Cice i Funka, bože kakva su to opskurna mjesta.
klonka

Post 23 Oct 2011, 02:17

schmokljan » wrote:Evo, izbjeg'o sam iz Cice i Funka, bože kakva su to opskurna mjesta.
Koje si ti grintalo neviđeno. :zvrko:
gonj špadi
jevgenija

Post 23 Oct 2011, 12:54

Aisling je ubojica! Aisling, vrati mi moj broj telefona!!!!!
ne , kaznilo te se, u stvari uklonilo zbog djela , a koje dokazano nije nesvjesno nego namjerno
dakle da, ako u kaficu pricas da ces nekoga ubiti , a taj slijedece jutro osvane mrtav, nije bas da ces uspjeti prodati pricu kako si pistolj kupila na placu od nepoznatog

:rofl: :rofl: :rofl: :lol:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
aisling

Post 23 Oct 2011, 12:57

Jedne subotnje večeri je jedan mladić pričao prijateljima kako će ići van i pojebat pola diska. Izašao je van, došao u disko, stajao kraj šanka, pa se malo prošetao, otišao do wc-a, izdrkao tamo, vratio se do šanka i još malo stajao tamo i otišao doma. Ujutro su ga uhapsili jer je silovao 10 maloljetnica.
Happy Easter!
jevgenija

Post 23 Oct 2011, 12:58

sreća da dakle da nitko nije osvanuo mrtav, božesačuvaj, to je sve ću reć :o

Ne mogu se prestat smijat. Ovaj post ide na spomenar :rofl: :rofl: :rofl:
schmokljan

Post 23 Oct 2011, 12:58

Ipak je najljepše vidjeti te zareze, vidi se da se trudio...

Uostalom, čovjeku nije lako, slijedi ga jutro koja je osvanulo mrtvo! :horor:
aisling

Post 23 Oct 2011, 13:01

Budući ste mi vjerojatno vi prodali pištolj, to vas čini suučesnicima. Ko je ono rekao da nema permu? :misli:
Happy Easter!
jevgenija

Post 23 Oct 2011, 13:02

:E :zubo:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 850 times
Been thanked: 1637 times
Post 23 Oct 2011, 13:07

aisling » wrote:Budući ste mi vjerojatno vi prodali pištolj, to vas čini suučesnicima. Ko je ono rekao da nema permu? :misli:
Oprosti, ali lijepo sam ti rekao da ne nosiš pištolj. Nož je dovoljan.

Nikad od tebe pošten kriminalac.
Potpisi su za budale.
aisling

Post 23 Oct 2011, 13:12

Meni je samo krivo što nisu prije uveli Hvala button. Pa da mogu stisnut hvala :D
Happy Easter!
Herp
Nikki Gauda

Post 23 Oct 2011, 13:12

Perite vi ruke koliko hoćete, ali najveća krivnja je ipak na meni.

Kao moralna vertikala, trebala sam je upozoriti da radi pogrešno i da bi joj se moglo nešto ružno dogoditi.

:(
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
aisling

Post 23 Oct 2011, 13:14

Onako iskreno, jedino što mene u ovoj priči muči je nada da Morticii nije bilo previše neugodno :brukica:
Happy Easter!
jevgenija

Post 23 Oct 2011, 13:15

E pa, Herpe, sad je kasno. I sad je mrtva zbog tebe, i samo zbog tebe!!! Dakle da je osvanula mrtva iako se imalo dobro mišljenje za nju :tuzni:
Melody

Post 23 Oct 2011, 13:59

jevgenija wrote:Aisling je ubojica! Aisling, vrati mi moj broj telefona!!!!!

*ne , kaznilo te se, u stvari uklonilo zbog djela , a koje dokazano nije nesvjesno nego namjerno
dakle da, ako u kaficu pricas da ces nekoga ubiti , a taj slijedece jutro osvane mrtav, nije bas da ces uspjeti prodati pricu kako si pistolj kupila na placu od nepoznatog*
Ah ta šizosintaksa! A tek zarezi!!! Impresionirata sam, još su i dalje od riječi nego što pamtim. :cerek:
Lastan

Post 23 Oct 2011, 14:59

A.P. » wrote:Sad je to nemoralno i dnasto samo zato što to pišu moderatori na dijelu foruma na kojem to forumaš ne vidi, al je ok kad takve stvari pišu nemoderatori o osobama koje to također ne vide, putem peemova ili čak i topika? :D
Zapravo, da.

PM je privatna komunikacija. Tema na forumu javna je komunikacija.
Tračanje forumaša po moderatorskim podforumima, naročito na razini na kojoj se ondje odvija, upravo je bijedno. Jer je to kvaziprivatna komunikacija kojoj mnogi imaju pristup i zapravo je analogno mahnitom tračanju nekoga na tulumu u trenutku kad ovaj ode na zahod. Ili, ovisno o situaciji, čak i sastanku gospode pod bijelim kapuljačama štono raspravljaju što će i kako će s onim pretamnim susjedima.

Kad sam dobio uvid u moderatorske pisanije, zgadilo mi se.
Još lako za ono što su neki o meni pisali misleći da to nikad neću saznati; zapravo mi je drago da sam vidio kako mi neki pišu iza leđa. No vidio sam i kako druge forumaše mrcvare. Vidio sam kako nastaju moderatorske klikice koje onda forumaše optužuju da su u klikama. Vidio sam genezu podjele na Nas i Njih.
Zato mi je bilo lako odlučiti da se vraćati neću. Svim oprostima, reorganizacijama, kurcima i palcima unatoč.
A.P.
Cactus

Post 23 Oct 2011, 15:10

Lastan » wrote: Jer je to kvaziprivatna komunikacija kojoj mnogi imaju pristup i zapravo je analogno mahnitom tračanju nekoga na tulumu u trenutku kad ovaj ode na zahod.
Pa to svakako jest, s tim se slažem.
Samo - meni je tračanje tračanje, i ne osjećam da su moderatori neka nadbića koja se odabiru iz običnog puka zbog visokih moralnih vrijednosti i viteških osobina, šupci ko i svaki drugi, ili nešupci. Jednako mi je. Dopuštam da drugima nije, i sve drugo što razlikuje moju percepciju trača od njihove.
Morticia

Post 23 Oct 2011, 15:14

aisling » wrote:Onako iskreno, jedino što mene u ovoj priči muči je nada da Morticii nije bilo previše neugodno :brukica:
:rofl:
Nije, uopce. Samo sam bila realna i znala sam kako ce to zavrsiti. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
  • Information