Bok!

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Sep 2016, 21:32

Miljenko » wrote:Okej, evo i za judolina, sorry za onakav ishitren ulet i za glupost s novim valom. Tekst je trebao bit parodija, a ne vrijedjanje. Ocito sam pogresno postavio temu, dosta neozbiljno. :ne zna:
Okej, buraz...:five:
Adisi moga Šabovića i moji su... :misli:

Ma, nema veze, nek je raja vesela... :cheer:

BTW, tek da znaš, upoznao sam postavu EKV iz 86. - Milan, Margita, Bojan i Žika.
Upoznal sam ih preko Žike jer on je znal mog bubnjara, družili smo se u hotelu Dubrovnik u ZG... Premda smo se zapravo bubnjar i ja družili sa Žikom, jer ovi ostali su bili Lusi in d skaj...

A s Kojom i Zerkmanom sam napravio najblesaviji intervju u životu, došli su na radio stanicu i na sva pitanja Koja je odgovarao s "Da", "Ne" i "Možda".
Poslije je Koja pitao gdje je najbliža poslastičarnica, a Zerkman ga stero u kurac jer mu je više bio pun kurac poslastičarnica.
Onda je Koja pitao za bioskop, a oni su trebali odsvirati koncert točno ispod kina, u istoj zgradi...
Koja pita šta igra, a neki servilni šupak odmah nazove, pita, pa razočarano procijedi: "Ma neki vestern, Stari gringo...
A Koja ko iz topa: "Stari gringo? Zvuči zanimljivo. Ajde, Zerkman, idemo..."

Upozno sam pun kurac muzičara i guzičara, ali Koja je :S...

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Sep 2016, 21:36

judolino » wrote: Okej, buraz...:five:

BTW, tek da znaš, upoznao sam postavu EKV iz 86. - Milan, Margita, Bojan i Žika.
Upoznal sam ih preko Žike jer on je znal mog bubnjara, družili smo se u hotelu Dubrovnik u ZG... Premda smo se zapravo bubnjar i ja družili sa Žikom, jer ovi ostali su bili Lusi in d skaj...

A s Kojom i Zerkmanom sam napravio najblesaviji intervju u životu, došli su na radio stanicu i na sva pitanja Koja je odgovarao s "Da", "Ne" i "Možda".
Poslije je Koja pitao gdje je najbliža poslastičarnica, a Zerkman ga stero u kurac jer mu je više bio pun kurac poslastičarnica.
Onda je Koja pitao za bioskop, a oni su trebali odsvirati koncert točno ispod kina, u istoj zgradi...
Koja pita šta igra, a neki servilni šupak odmah nazove, pita, pa razočarano procijedi: "Ma neki vestern, Stari gringo...

:rofl: :rofl: :rofl:
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 272 times
Been thanked: 275 times

Post 13 Sep 2016, 23:00

Jel' Azra bolja nego VKV & DP il' je VanGog bolji? :kokice:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Miljenko

Post 13 Sep 2016, 23:01

judolino » wrote: Okej, buraz...:five:

E, fakat sam kreten ispo :facepalm: Sorry jos jednom, vidim da si super lik. Post ti je stvarno legendaran :) Vidim i miky se smije, pa moram i ja :rofl: :rofl: Ja zajebavam lika koji je je bio 'on the place', a ja Koju nikad nisam vidio :facepalm: Cijenim ga najvise zato sto je svoj, i sto ima jednostavne izjave. Kad smo vec kod 'Novog vala' i Koje ims jedna legendarna izjava. Pitaju Gileta i Koju sta je danas za njih Novi val. Gile kaze nesto 'najkreativnija generacija, blabla', ponosan sto je bio dio toga...,a Koja ce: Novi val je...stari val. :rofl: I ja puko. A za intervju sa EKV :top: Stvarno si me iznenadio.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Sep 2016, 12:18

Šabović Adis » wrote:Jel' Azra bolja nego VKV & DP il' je VanGog bolji? :kokice:
Ma, sve je to dobro! :top:
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 272 times
Been thanked: 275 times

Post 14 Sep 2016, 14:38

judolino » wrote: Ma, sve je to dobro! :top:
Ne daš se navuć', a? :rofl: :rofl:

:top:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Miljenko

Post 26 Sep 2016, 11:23

Dobro, kaj sad ovo...

...kaj ste u kurcu svi, jel neko umro?!

Evo jedna da vas razveseli. https://www.youtube.com/watch?v=I7tEwors0wI

Nemojte slusat ovakva sranja https://www.youtube.com/watch?v=CLN3vd8loGI, popizdit cete!

Niti ovaj hipsteraj https://www.youtube.com/watch?v=ZiJ7l97YdMk
Nenia Salonitana

Post 26 Sep 2016, 14:24

:rofl:

da maknemo na stranu privatne probleme, kako bismo mogli biti dobro kad imamo i kolektivne?

željka markić, batarelo i ekipa predano rade na tome i skupljaju dokumente da proglase da život počinje začećem, da je nakupina stanica manja od centimetra čovjek. a ljevičari za to vrijeme natežu kožicu.
Miljenko

Post 26 Sep 2016, 16:50

haram
persona non grata

Post 02 Oct 2016, 18:09

Miljenko » wrote: Nina, cemu paranoja. :) ovo je parodiranje Jergovica, slicno Weird Al Yankovicu. Samo malo tuzno sto moram objasnjavati.
Al je parodija koja govori sama za sebe. Zbilja je tužno što moraš objašnjavat, al to je opet uloga u koju si proračunato uskočio.
what we've got here is failure to communicate
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Oct 2016, 22:16

Jel se to meni čini ili izvjesni Faktotum ponovo jaše, a ? :ceka:
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 34 times
Post 14 Apr 2017, 11:39

Zaključavam još jednu od brojnih Miljenkovih besmislenih tema, ali ovu neću baciti, za razliku od ostalih. Neka stoji. :raspa:
Stitch
  • Information