Nova era Trkeljanja!
- MmeTipfeler
Ha, ha! To on samo misli.miky0 » wrote:
Hvala ti draga drugarice
A sta se tice farbe, dosa majti i reka mi: evo od sad si ti administrator, iden ja ca
A farbice su ružne i slabo se razlikuju, Kao da ih je neki daltonist birao.
Sve se da promijeniti.
Ha, vidim da se smradovi vraćaju... 

Eksača, oš me smijenit na moderaturi? Jebiga, ja ću se napit pa sve zbananirat, znaš mene...
Eksača, oš me smijenit na moderaturi? Jebiga, ja ću se napit pa sve zbananirat, znaš mene...
Može.judolino » wrote:Ha, vidim da se smradovi vraćaju...
I meni fali unda.Chilimama » wrote:I tebi, sinko![]()
tvoju posjetu držim dobrim znakom za trkeljanje![]()
Još da nam se vrati undai cure
I nenia i karl... i elmica.
Jeli definitivno ne zelis moderaturu?judolino » wrote: Okej, sredćemo to čim se Miki vrati iz kurvanja...
- 7nationarmy
ne skidaj mu moderaturu, pizda mu cacina crvena da konacno i on ima neki posao 
AJ EM BAK!
Jebateled, nemogu svi zaradit pemziju ko i taj tvoj dida na prvoj crti obrane Minkena.7nationarmy » wrote:ne skidaj mu moderaturu, pizda mu cacina crvena da konacno i on ima neki posao
what we've got here is failure to communicate
Leteća » wrote:E nemre to tak, sad i ja hoću neku modrmaturu.![]()
Nabaci bilo kaj između Psihologije i Filma.
mozda je bolje da budes globalni mod (mislim da su tako i ostali modovi ovdje) pa da mozes da moderiras sve
sto ce ti to? bar je trkelj slobodan za sveharam wrote:Ja hoču permaban inače ne odgovaram za svoje postupke
kako je krenulo bice vise modova i admina nego obicnih korisnika ovde
- MmeTipfeler
Za sada ide samo jedan moderator po obitelji. Dogovorite se doma.Leteća » wrote:E nemre to tak, sad i ja hoću neku modrmaturu.![]()
Nabaci bilo kaj između Psihologije i Filma.
- MmeTipfeler
Ne, ne, ima Haram pravo. Zašto bismo bili lošiji od Debelog foruma? I to ćemo ga javno zbanati, uz "čujte i počujte", pa onda zasvira truba, a kraljevski teklič odmota pergament i počne čitati...
Ne obazirite se, nešto sam malo gledala filmove.
To se i meni čini, ali car Miky mora imati svitu. Ako ništa drugo, neka dovede svoje turistkinje.kako je krenulo bice vise modova i admina nego obicnih korisnika ovde
A vi u međuvremenu nastavite s prijedlozima.
nastaviti sa prijedlozima? zar je neko imao neki prijedlog?MmeTipfeler » wrote: Ne, ne, ima Haram pravo. Zašto bismo bili lošiji od Debelog foruma? I to ćemo ga javno zbanati, uz "čujte i počujte", pa onda zasvira truba, a kraljevski teklič odmota pergament i počne čitati...
Ne obazirite se, nešto sam malo gledala filmove.![]()
To se i meni čini, ali car Miky mora imati svitu. Ako ništa drugo, neka dovede svoje turistkinje.
A vi u međuvremenu nastavite s prijedlozima.
mozda sam ja previdio to.
A jebateled, sviđaju mi se ti filmovi, iako ne volim fantazije nego povijesne rekonstrukcije kad su muški bili muški a krf je prskala i tako to...MmeTipfeler » wrote: Ne, ne, ima Haram pravo. Zašto bismo bili lošiji od Debelog foruma? I to ćemo ga javno zbanati, uz "čujte i počujte", pa onda zasvira truba, a kraljevski teklič odmota pergament i počne čitati...
Ne obazirite se, nešto sam malo gledala filmove.![]()
Aj dobro, njegov je forum sviđalo mu se to ili neMmeTipfeler » wrote: To se i meni čini, ali car Miky mora imati svitu. Ako ništa drugo, neka dovede svoje turistkinje.
- MmeTipfeler
Pa eto, Haram je dao prijedlog da ga se permabana. Ja sam samo malo pokušala razraditi detalje.
Leteća se ponudila za moderatoricu pa i to treba shvatiti kao prijedlog.
A da organiziramo izbore i predizbornu kampanju?
Za sada imate dvije nove boje, ja čekam rješenje jednog prevodilačkog problema pa ne mogu večeras poslati tekst, nego ću sutra. Tako da se u međuvrremenu malo igram.
Vi svako toliko provjerite je li forum još tu.
P. S. Jedino mi je žao što smo lišeni onoga checking your browser...
Leteća se ponudila za moderatoricu pa i to treba shvatiti kao prijedlog.
A da organiziramo izbore i predizbornu kampanju?
Za sada imate dvije nove boje, ja čekam rješenje jednog prevodilačkog problema pa ne mogu večeras poslati tekst, nego ću sutra. Tako da se u međuvrremenu malo igram.
Vi svako toliko provjerite je li forum još tu.
P. S. Jedino mi je žao što smo lišeni onoga checking your browser...
- 7nationarmy
a cuj, didov brat bacen u jamu bez sudjenja jer je u bolnicu primao sve ranjenike a ne samo one s crvenom zvijezdom na tintari, mozes se ti rugat onima koji su morali kudnut kako bi spasili obitelji al nije bas lijepoharam » wrote:
Jebateled, nemogu svi zaradit pemziju ko i taj tvoj dida na prvoj crti obrane Minkena.
AJ EM BAK!
-
- Information
-