drzi se ti majtijamiky0 » wrote: Ma mislija sam administratirat (odrzavat forum) ako si dobar u IT svijetu? Lako je za moderaturu.
Nova era Trkeljanja!
Majti, ne seri nego dolazi vamo, Judolino je moderator ali nema alate. WTF? Sta trebam uradit a da postane normalan moderator??? To je tebi minuta posla.
I jos mi nisi reka jeli moze piva?
I jos mi nisi reka jeli moze piva?
- MmeTipfeler
Odmah mi je lakše. Sad nitko neće moći reći da je Trkeljanje propalo zbog nedostatka interesa za sadržaj u rangu praznog skupa, nego će svima odmah biti jasno da mu je glave došla tehnika. 
Kakva si ti s tehnikom? Os administraturu?MmeTipfeler » wrote:Odmah mi je lakše. Sad nitko neće moći reći da je Trkeljanje propalo zbog nedostatka interesa za sadržaj u rangu praznog skupa, nego će svima odmah biti jasno da mu je glave došla tehnika.
- MmeTipfeler
Zapravo se cijelo vrijeme pitam jel se vi to zezate na naš račun ili se zbilja toliko mučite s tehnikom.
Zašto Judolinu ne daš administraturu? Koliko znam, ima više nego dovoljno znanja da ti pomogne. Za Euklida ne znam pa se ne petljam.
A kakva sam ja s tehnikom? Prosječan korisnik. U svemu. U autu znam nadoliti tekućine koje fale, promijeniti žarulju i promijeniti gumu. U kompjutoru znam srušiti OS - od toga sam počela (
P. S. U slobodno vrijeme prevodim nekakve pizdarije.
Odlicno, evo i tebi ide administraturaMmeTipfeler » wrote: Zapravo se cijelo vrijeme pitam jel se vi to zezate na naš račun ili se zbilja toliko mučite s tehnikom.
Zašto Judolinu ne daš administraturu? Koliko znam, ima više nego dovoljno znanja da ti pomogne. Za Euklida ne znam pa se ne petljam.
A kakva sam ja s tehnikom? Prosječan korisnik. U svemu. U autu znam nadoliti tekućine koje fale, promijeniti žarulju i promijeniti gumu. U kompjutoru znam srušiti OS - od toga sam počela (), a onda sam ga naučila i instalirati - govorim o vremenima prije ovih kad ubaciš CD / DVD i odeš piti kavu. Nešto sam čak prčkala i s hardverom, ali tu sam krajnje nepouzdana jer mi uvijek ostane viška dijelova kad spravu ponovo sastavim. Znam popraviti neke stvari na biciklu, ali mi se to sve manje da raditi. Znam bušiti rupe po zidovima i u njih gurati tiple, znam postavljati laminat, spremam se okušati u popravljanju vanjskih pločica. Kao što rekoh, prosječan korisnik. Što ti od toga treba?
P. S. U slobodno vrijeme prevodim nekakve pizdarije.
- MmeTipfeler
Gle, bez lažne skromnosti, ja mogu sve. Osim onoga gdje sam ograničena fizičkom snagom. Za nešto mi treba malo više vremena, za nešto malo manje. Uglavnom, malo manje. Ali najčešće mi se ne da.
Ti si zena kakva meni trebaMmeTipfeler » wrote:
Gle, bez lažne skromnosti, ja mogu sve. Osim onoga gdje sam ograničena fizičkom snagom. Za nešto mi treba malo više vremena, za nešto malo manje. Uglavnom, malo manje. Ali najčešće mi se ne da.
Postavija sam te za full admina, aj reci jeli imas alate?
- MmeTipfeler
Znala sam da ti treba ili postavljanje laminata ili lijepljenje tapeta.miky0 » wrote:
Ti si zena kakva meni treba
Postavija sam te za full admina, aj reci jeli imas alate?
Da, imam alate. Kaj sad očekuješ od mene? Da srušim forum?
I zašto, o, zašto, nisi to uvalio Judolinu?
Pita sam ga jeli ima administratorske alate i suti ka zaliven. Treba mi neko ko zna normalno razgovaratMmeTipfeler » wrote: Znala sam da ti treba ili postavljanje laminata ili lijepljenje tapeta.
Da, imam alate. Kaj sad očekuješ od mene? Da srušim forum?
I zašto, o, zašto, nisi to uvalio Judolinu?
A trebas mi ako ja sta zajeben da ti ispravis
Aj mi ada objasni zasto su zec i karambol moderatori kad sam ih skinija?
Znaš kaj, aj ti zajebavaj nekog drugog.
Javio sam ti se na moderatorski, a sad opet nemrem tamo.
Proučavo sam kako sredit te farbe i - pop - nemam više nikakvih ovlasti za to.
Ja ne znam kaj ti drkaš po tom, ali želim ti puno sreće u drkanju.
Jesi ti puka?judolino » wrote:Znaš kaj, aj ti zajebavaj nekog drugog.
Ko zna sta si ti sjeba, ali ja ti profil nisam taka
Aj sad je tipfelerka tu pa ce ona iskorigirat svasta nesto
- MmeTipfeler
Ovako. Judolino te, naravno, zajebava. Ima iste alate kao i ja, a čini se i da radimo na istoj frekvenciji jer smo upravo pokušali izvesti istu stvar. 
Iskreno, otkako sam posljednji put radila na phpBB-u dosta se toga izmijenilo.
Sjećam se da ima još jedna razina, iza svih ovih alata koji su nam fdostupni, a kojom je upravljao lik koji je IT imao u malom prstu.Vlasnik foruma i ja teško da bismo išta mogli bez njega. Lako je moguće i da su to one kartica na kojima kurca ne razumijem.
Sutra ću malo bolje pogledati pa dobiješ izvještaj.
Iskreno, otkako sam posljednji put radila na phpBB-u dosta se toga izmijenilo.
Sjećam se da ima još jedna razina, iza svih ovih alata koji su nam fdostupni, a kojom je upravljao lik koji je IT imao u malom prstu.Vlasnik foruma i ja teško da bismo išta mogli bez njega. Lako je moguće i da su to one kartica na kojima kurca ne razumijem.
Sutra ću malo bolje pogledati pa dobiješ izvještaj.
- MmeTipfeler
Judolino, koliko vidim, nisi vratio svoje ranije postavke, Čujemo se sutra.
Moderatorski ni ja ne vidim, ali to ništa ne znači. Nisam puno ni gledala.
Cekaj, a tebi nisam ni dao moderaturu vec samo administraciju, jeli moguce da zato ne vidis moderatorski?MmeTipfeler » wrote:Judolino, koliko vidim, nisi vratio svoje ranije postavke, Čujemo se sutra.
- MmeTipfeler
Ne. To ti je kao u vojsci aAdmin vidi sve, a mod samo ono što mu admin dopusti.miky0 » wrote:
Cekaj, a tebi nisam ni dao moderaturu vec samo administraciju, jeli moguce da zato ne vidis moderatorski?
Našla sam podforum, ali nemam pojma kako da na njega uđem.
Provjeri Zeca.
Sutra ću dalje.
- MmeTipfeler
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
I tebi, sinko
tvoju posjetu držim dobrim znakom za trkeljanje
Još da nam se vrati unda
i cure 
tvoju posjetu držim dobrim znakom za trkeljanje
Još da nam se vrati unda
kurvanjski avatar, a