Misliš da se treba biti oportunistički uguz tamo gdje nisi u poziciji jačeg? Jok bato, nije to harm's way.
Nego, bodeš li se ti doma sa ženom, ili je ona ipak jača?
Misliš da se treba biti oportunistički uguz tamo gdje nisi u poziciji jačeg? Jok bato, nije to harm's way.
Samo se ti igrajharam » wrote:
Nego, bodeš li se ti doma sa ženom, ili je ona ipak jača?
Ajde sta se treses, nisam ja djubre ko sta si sam (ti bi mene pod valjak stavija da mozes) i oni s onog foruma
moram da se slozim sa ovimjudolino » wrote:Dobro je, malo nas je al smo govna...
Nemam ti ja bratemiky0 » wrote:A u pizdu materinu, jesi li ti postao moderator politike? Sad sam nesto prcka i mislija sam da si postao, dok sam ja paralelno izgubio alate. Ali sada je vajda sve u redu
Krenilo je ovo mene pa bi bilo bolje da ako netko zeli rec koju da je rece odmah jer postoji sansa da ja do ponoci izgubim forum
Cekaj, jesi li ti i dalje Mod?karambol » wrote:Dobro je Miky, sve ćeš ti to savladati. Samo naprijed. I vjerodostojno.
Mislim, Miky, jebešmu sve, ali kliknuti kvačicu na pravom mjestu baš i nije atomska fizika.miky0 » wrote:A u pizdu materinu, jesi li ti postao moderator politike? Sad sam nesto prcka i mislija sam da si postao, dok sam ja paralelno izgubio alate. Ali sada je vajda sve u redu
Krenilo je ovo mene pa bi bilo bolje da ako netko zeli rec koju da je rece odmah jer postoji sansa da ja do ponoci izgubim forum
MmeTipfeler » wrote: Mislim, Miky, jebešmu sve, ali kliknuti kvačicu na pravom mjestu baš i nije atomska fizika.
Nemoj biti kao moj kum koji vrluda po internetu pa svaki put kad mu nešto iskoči na ekranu klikne yes, a onda se čudi otkuda su mu se nakotila gamad u kompjuteru.
Možda je ipak trebalo zvati Undu da se vrati.
Ma mislija sam administratirat (odrzavat forum) ako si dobar u IT svijetu? Lako je za moderaturu.dexter » wrote:hvala ali ne bih ja to.
neko ti je vec dao dobar savjet da ne moras da imas modove kad vec malo ljudi pise, nadji prvo clanove a onda ce se lako naci i modovi
Users browsing this forum: Applebot, Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests