DAJE SE NA ZNANJE!

Stare teme i začeci foruma
karambol

Post 25 Jul 2016, 10:33

Drage trkeljašice I trkeljaši.
Neću puno pizditi ni puno slova potrošiti. Želim vam ukazati na ovo što I sami vidite - ovdje nema nikoga već mjesecima. Svaki put kad otvorim ovo bude mi tužno gledati u ekran.
Stoga, ako netko zaista želi biti skrbnik ovoj stranici ima još mjesec dana da mi se javi I produži joj život.
Ponuditi se možete javno jer tko zna kada ću se opet ulogirati kako bih zavirio u inbox.
Eto...

:hek:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Jul 2016, 11:30

Dragi ljudi,

meni bi bilo izrazito zao izgubiti jedno lijepo mjesto kao sto je ovo, doduse bilo. Ja navratim skoro svaki dan da vidim ima li ikog, a kad ono corak.

Sta cemo ljudi :ne zna:
7nationarmy

Post 25 Jul 2016, 15:21

meho gasi. dovoljno je trulih levicara po hrvatskim medijima, ne treba jos jedan forum :p
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 25 Jul 2016, 16:09

7nationarmy » wrote:meho gasi. dovoljno je trulih levicara po hrvatskim medijima, ne treba jos jedan forum :p
Mislis da je sasvim dovoljno svoju glupavost dokazivat na jednom forumu :misli:
haram
persona non grata

Post 25 Jul 2016, 19:33

E jebiga. Da imam kojeg živog klona na onom forumu hipokrit.hr, vrbovao bih ljude da dođu amo.
what we've got here is failure to communicate
haram
persona non grata

Post 25 Jul 2016, 20:05

7nationarmy » wrote:meho gasi. dovoljno je trulih levicara po hrvatskim medijima, ne treba jos jedan forum :p
Znaš Seven, ne postoje lijevi, desni, žuti, crni, crveni, zeleni, smeđi (okej, ti si smeđi)... postoje ljudi, i oni koji to nisu - morao bi se već jednom trgnut iz tog didovog sna, ovo je ipak 21.stoljeće, a taj tvoj dida sniva još tamo od 1945.
7nationarmy

Post 25 Jul 2016, 22:26

evo vas dva ste odlican primjer zasto ovo mjesto nije zazivjelo - nimalo duha, nimalo smisla za zajebanciju. domet je nekoga nazvat ustasom, pa neka al pogledajte kako vam zavrsava ta spika - danas mrtav forum, sutra promasen zivot.
AJ EM BAK!
haram
persona non grata

Post 25 Jul 2016, 22:37

A ti si odličan razlog zašto ljudi ne vole hercegovce.
7nationarmy

Post 25 Jul 2016, 22:38

ja sam dalmatinac, druga generacija u zagrebu, odakle ti ideja o hercegovini?
AJ EM BAK!
haram
persona non grata

Post 25 Jul 2016, 23:32

Voteva, ispod kojeg god da si kamena ispuzao. Inače ti ne bi bilo nepojmljivo da vrhunac života nije nažderavanje u didinom snu.

Gdje sam ja ikad ikoga nazvao ustašom? Nemoj sam sebi laskati, smeđi su bili samo odskočna daska za crnilo.
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 08:37

ajde ajde bez vrludanja i ogradjivanja, stoj iza svojih rijeci ma koliko sumanute bile ;) a gdje sam ja ikad ista slicno napisao o vrhuncu zivota? jedino kaj stalno pisem je da vrhunac zivota nije puhanje u rog jugopljugerima u nacionaliziranim stanovima koji dana u zivotu nisu radili.
AJ EM BAK!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Jul 2016, 09:56

A šta ti koju pizdu materinu radiš osim što trolaš po forumu?

Miki, daj Karambolu dve litre rakije i preuzmi forum, da skratimo.
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 10:12

kaj to tebe boli njonjo kak ja pisem? sve ove godine ja nikad nisam nekome prijetio i vrijedjao ga, to je valjda odlika vas lijevih progresivnih naprednjaka koji ste toliko napredni da ste preskocili kucni odgoj i demokraciju i odmah doskocili na fasizam protiv kojeg ste doduse samo deklarativno. etoga.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 26 Jul 2016, 10:41

judolino » wrote:A šta ti koju pizdu materinu radiš osim što trolaš po forumu?

Miki, daj Karambolu dve litre rakije i preuzmi forum, da skratimo.
Pustit cu malo da vidimo kako se situacija razvija :)
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 10:49

ne cekaj previse jer cu ja preuzet vorum a onda ste gotovi - natjerat cu vas crvendace da moderirate kako bi stekli prvo radno iskustvo u zivotu :D
AJ EM BAK!
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 26 Jul 2016, 11:12

Šteta simpatičnog foruma.

Prepucavanje ustaše partizani mi nikako ne odgovaraju a metastazira na svakoj temi.
Jasno mi je da svako ima pravo pisati što oće ali vode se besmislene rasprave.
I ostružnicu se lijepo eliminirali a čovjek je baš simpa.

Otišle su nam cure ipo. Jako mi nedostaju.

bojlerka, javi se
unda, javi se
čajna javi se
baro, splendo,zečino, nenija, bo javite se
kurvanjski avatar, a
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 11:30

je, simpatican vorum koji jedino zivne kad ja naletim :D
AJ EM BAK!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Jul 2016, 13:48

Chilimama » wrote:Šteta simpatičnog foruma.

Prepucavanje ustaše partizani mi nikako ne odgovaraju a metastazira na svakoj temi.
Jasno mi je da svako ima pravo pisati što oće ali vode se besmislene rasprave.
I ostružnicu se lijepo eliminirali a čovjek je baš simpa.

Otišle su nam cure ipo. Jako mi nedostaju.

bojlerka, javi se
unda, javi se
čajna javi se
baro, splendo,zečino, nenija, bo javite se
Aj ne seri, onog glupog Crnogorca sam ja otjero. A šta bi mu ja kad je mimoza.
Da nisam ja, ionako bi umro od veltšmerca ili blagog propuha.

A ti seravi ustašiću, pito sam te kaj ti delaš kad imaš srama bilo koga prozivati neradnikom?
Ko tebe financira da možeš povazdan visit u virtualnom životu?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Jul 2016, 13:51

miky0 » wrote:
Pustit cu malo da vidimo kako se situacija razvija :)
Zapravo, litru Krambiolu, a litru meni, kurac, kad sam ga ja prodo za dvije litre bio je puno živahniji...
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 14:02

judolino » wrote: A ti seravi ustašiću, pito sam te kaj ti delaš kad imaš srama bilo koga prozivati neradnikom?
Ko tebe financira da možeš povazdan visit u virtualnom životu?
ajde ajde jugoslavencino mozes ti i bolje, to je samo u glavama vas s prvoborackom penzijom preko strinine babe iz 11. dalmatinske da je rad 8 sati dnevno u zgradi ck. znam da je tebi i slicnima nepoznanica radit i zaradjivat samostalno ali zalim slucaj, mene nitko ne financira osim mene ;)

i velika je steta da si dezmekasti pijanac pa nema smisla ni veseliti se susretu da ti opalim koju preko gubice kad zoves ljude ustasama, jebiga nije fer.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 26 Jul 2016, 14:32

7nationarmy » wrote: ajde ajde jugoslavencino mozes ti i bolje, to je samo u glavama vas s prvoborackom penzijom preko strinine babe iz 11. dalmatinske da je rad 8 sati dnevno u zgradi ck. znam da je tebi i slicnima nepoznanica radit i zaradjivat samostalno ali zalim slucaj, mene nitko ne financira osim mene ;)

i velika je steta da si dezmekasti pijanac pa nema smisla ni veseliti se susretu da ti opalim koju preko gubice kad zoves ljude ustasama, jebiga nije fer.
Aj se nekurci nego pripremi guzicu za jos jednu trpajucu noc u supak s cijom naplatom zaradjujes za bezbrizno unistavanje tipkovnice ;)
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 14:45

slatki ste kad ste nervozni vas dvojica, on pije a ti ni trijezan nemeres bolje :D
AJ EM BAK!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Jul 2016, 15:01

7nationarmy » wrote: ajde ajde jugoslavencino mozes ti i bolje, to je samo u glavama vas s prvoborackom penzijom preko strinine babe iz 11. dalmatinske da je rad 8 sati dnevno u zgradi ck. znam da je tebi i slicnima nepoznanica radit i zaradjivat samostalno ali zalim slucaj, mene nitko ne financira osim mene ;)

1. A đe si ti bio 91. da mene zoveš Jugoslavenčinom, pizdeku bezvezmi?
2. Ne kužim zakaj pišeš da zarađuješ samostalno, zakaj nisi napisal da skupljaš flaše i pušiš kurac za 10 kuna?
3. To da sam pijanac je OK, ali zašto dežmekast?
4. Ne znam o kakvim ljudima pričaš, ti si na evolucijskoj ljestvici niži čak i od ustaša jer si malena kukavica koja drka na Bezglavnika i njegove "heroje".
5. Čuj, patuljak, kaj bi na dvoboj sa mnom nosil trampolin da mi dosegneš gubicu? Šta je bilo kad ti se onaj patetični jadnik Head nudio da si razjasnite neke stvari prasećom njuškom o praseću njušku?
Stiso se šupak, a, poletarac?
Nemreš čak ni takve papke zrihtat, a sa mnom bi se kačio, fukaro?
A vidim, ide te, iz sigurnosti anonime - junačina si ko iz srpskih epova...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Jul 2016, 15:03

7nationarmy » wrote:slatki ste kad ste nervozni vas dvojica, on pije a ti ni trijezan nemeres bolje :D
Slatka ti je mater kuja kad joj četnik svršava u gubicu... :cheer:
7nationarmy

Post 26 Jul 2016, 15:12

judolino » wrote: 1. A đe si ti bio 91. da mene zoveš Jugoslavenčinom, pizdeku bezvezmi?
gdje je trebalo, za razliku od tebe ni sekunde nisam dvojio tko je u pravu niti danas nedostatak humora ne prikrivam ekavicom ;)
2. Ne kužim zakaj pišeš da zarađuješ samostalno, zakaj nisi napisal da skupljaš flaše i pušiš kurac za 10 kuna?
decki, puno su vam pljuganje i trpanje u dupe na pameti, pa nije vam ovo sabac di ste sluzili rok ;)
3. To da sam pijanac je OK, ali zašto dežmekast?
ajde na dijetu, gegas se gore od balasevica.
4. Ne znam o kakvim ljudima pričaš, ti si na evolucijskoj ljestvici niži čak i od ustaša jer si malena kukavica koja drka na Bezglavnika i njegove "heroje".
i dalje cekam jedan jedini moj upis da mi navedes iz kojeg to zakljucujes. samo jedan judo, nije tesko za takvu velicinu poput tebe ;)
5. Čuj, patuljak, kaj bi na dvoboj sa mnom nosil trampolin da mi dosegneš gubicu? Šta je bilo kad ti se onaj patetični jadnik Head nudio da si razjasnite neke stvari prasećom njuškom o praseću njušku?
kaj bi bilo - ja mu se ponudio, rekao di cu bit i hed se junacki pojavio na forumu tri dana kasnije pitajuci me kaj se ne javim za nac. a jesi lumen, skoro ko on.
Stiso se šupak, a, poletarac?
od tebe, heda i slicnih? pa stisce se redovito al to je uobicajeno grcenje od cerekanja.
Nemreš čak ni takve papke zrihtat, a sa mnom bi se kačio, fukaro?
A vidim, ide te, iz sigurnosti anonime - junačina si ko iz srpskih epova...
aha, jes da sam te vise puta pozvao na pivu da mi u facu kazes da sam ustasa ali si mudro svaki put odsutio. necu vise zvat, kucni odgoj mi nalaze da ne smijem lemat manje od sebe a bozanic veli da kraljevstvo nebesko pripada zakinutima pa tako i vama mentalno zakinutima - sveti covjece :D
Slatka ti je mater kuja kad joj četnik svršava u gubicu...
oh opet nervoza, ha? cetnik, svrsavanje... sad te nece bit koji sat dok ne postignes erekciju i ne izdrkas na tu sliku, jebiga stare navike ne nestaju preko noci ;)
AJ EM BAK!
  • Information