judolino » wrote:
1. A đe si ti bio 91. da mene zoveš Jugoslavenčinom, pizdeku bezvezmi?
gdje je trebalo, za razliku od tebe ni sekunde nisam dvojio tko je u pravu niti danas nedostatak humora ne prikrivam ekavicom
2. Ne kužim zakaj pišeš da zarađuješ samostalno, zakaj nisi napisal da skupljaš flaše i pušiš kurac za 10 kuna?
decki, puno su vam pljuganje i trpanje u dupe na pameti, pa nije vam ovo sabac di ste sluzili rok
3. To da sam pijanac je OK, ali zašto dežmekast?
ajde na dijetu, gegas se gore od balasevica.
4. Ne znam o kakvim ljudima pričaš, ti si na evolucijskoj ljestvici niži čak i od ustaša jer si malena kukavica koja drka na Bezglavnika i njegove "heroje".
i dalje cekam jedan jedini moj upis da mi navedes iz kojeg to zakljucujes. samo jedan judo, nije tesko za takvu velicinu poput tebe
5. Čuj, patuljak, kaj bi na dvoboj sa mnom nosil trampolin da mi dosegneš gubicu? Šta je bilo kad ti se onaj patetični jadnik Head nudio da si razjasnite neke stvari prasećom njuškom o praseću njušku?
kaj bi bilo - ja mu se ponudio, rekao di cu bit i hed se junacki pojavio na forumu tri dana kasnije pitajuci me kaj se ne javim za nac. a jesi lumen, skoro ko on.
Stiso se šupak, a, poletarac?
od tebe, heda i slicnih? pa stisce se redovito al to je uobicajeno grcenje od cerekanja.
Nemreš čak ni takve papke zrihtat, a sa mnom bi se kačio, fukaro?
A vidim, ide te, iz sigurnosti anonime - junačina si ko iz srpskih epova...
aha, jes da sam te vise puta pozvao na pivu da mi u facu kazes da sam ustasa ali si mudro svaki put odsutio. necu vise zvat, kucni odgoj mi nalaze da ne smijem lemat manje od sebe a bozanic veli da kraljevstvo nebesko pripada zakinutima pa tako i vama mentalno zakinutima - sveti covjece
Slatka ti je mater kuja kad joj četnik svršava u gubicu...
oh opet nervoza, ha? cetnik, svrsavanje... sad te nece bit koji sat dok ne postignes erekciju i ne izdrkas na tu sliku, jebiga stare navike ne nestaju preko noci