Eurosong 2016

Muzičari koji piju
User avatar
miky0
ST Leader
Posts: 10851
Joined: 29 Sep 2012, 09:38

Eurosong 2016

Post by miky0 »

Ne pratim ovo nesto posebno, vise me zanima kako se samo glasanje odvija, te kako susid susidu daje maximalan broj bodova. I tako je bilo sve do ove godine. Ove je godine najvise bodova dobila australija (drugo je pitanje sto ona uopce radi u europi :misli: ) dok je njemacka maximalan broj bodova dala izraelu :rofl:

Ono sto mi je zanimljivo je da mi nismo dobili ni jedan jedini bod od zirija (politike) slovenije, srbije, crne gore, dok smo nesto bodova dobili jedino od bosne i makedonije. Mi smo srbiji barem nesto dali bodova, dok je srbija mislim dobila nesto bodova od svih ostalih ex yu republika.

Zasto je to tako :ne zna:

Nemojte trkeljat o kvaliteti pisama jer je to najmanje bitno, zapravo uopce nije bitno.

Napominjem da me ovaj novi bodovni sustav uopce ne zanima u kojem su se dodavali bodovi slusatelja iako tu valja naglasit kako su za nas glasali i slusatelji/gledatelji iz cijele ex yu.


Poslano sa mog SM-J500F koristeći TapatalkUser avatar
MmeTipfeler
Posts: 9766
Joined: 23 Mar 2012, 21:20

Post by MmeTipfeler »

Gledati od 34. minute, s posebnim naglaskom na glasanje na kraju: link.

ostruznicagornja
Posts: 805
Joined: 08 Aug 2015, 00:41

Post by ostruznicagornja »

Ovo me nasmijalo slatko drugarice Tipfeler :) Što se tiče pjesama nisam pratio, sad sam uključio prve tri da čujem, i onda gutnabn dis is hau I vouted, eeeend fajnali ooooostreliaa duuuz puaaa

User avatar
Donna Sole
Posts: 3224
Joined: 30 Sep 2011, 23:18
Location: Virgin Valley
Been thanked: 1 time

Post by Donna Sole »

MmeTipfeler » wrote:Gledati od 34. minute, s posebnim naglaskom na glasanje na kraju: link.


I mene nasmijalo. Benny Hill.. nisam fan, ali smijem se..i smijem se i sve je isto kao prije , zamišljam da ničega se više ne sjećam...smijem se

Smijem se i eurosongu i kuhinji , cijelom konceptu, žiriju, televotingu, izvođačima i svemu skupa
Nisam u tom điru . Nemam živaca.
Jutros sam nešto vidjela da je pobjednica Ukrajina. Poslušala nešto malo, ništ posebno, pola minute od svake pjesme i mislim da su sve iste.
Nisam razočarana našim plasmanom. Bilo bi mi draže da je bolje prošla. Ali nisam očajna i ne čudim se ovom. Ako je ona zadovoljna ( NIna Kraljić op. chilimame ) i ja sam. Ako joj znači da je ušla u finale, ok.
Ne podupirem naše sudjelovanje u tom cirkusu.
kurvanjski avatar, a

User avatar
miky0
ST Leader
Posts: 10851
Joined: 29 Sep 2012, 09:38

Post by miky0 »

Mislim da bi nasa drzava trebala uputit prosvjednu notu skoro svim susjedima zbog loseg susjedskog vladanja i zatrazit hitnu sjednicu vijeca UNa jer losesusjedski odnosi dovode do rata, pa je bitnije sprijecit nego lijecit. Isto tako bi se rasprava mogla prosirit zbog cega je australija dobila najvise dvanaestica, sto znaci da su svi ljuti na svoje prve susjede.

Mirise mi na rat :misli:

Poslano sa mog SM-J500F koristeći Tapatalk

User avatar
Donna Sole
Posts: 3224
Joined: 30 Sep 2011, 23:18
Location: Virgin Valley
Been thanked: 1 time

Post by Donna Sole »

miky0 » wrote:M Isto tako bi se rasprava mogla prosirit zbog cega je australija dobila najvise dvanaestica, sto znaci da su svi ljuti na svoje prve susjede.

Mirise mi na rat :misli:

Poslano sa mog SM-J500F koristeći Tapatalk


Miriše mi na kuhinju i dogovoren plasman . Neće ratat jer komšije ne slušaju. Ratat će se zbog usijanih glava , miky, miky moj... A ja uskoro krećem za komšiluk. Nešto poslovno, ali me veseli.

I kupit ću kajmak. :hek:
kurvanjski avatar, a

User avatar
nina williams
Posts: 2958
Joined: 13 Oct 2011, 18:01
Has thanked: 1 time

Post by nina williams »

Mišljenja sam da nema potrebe za prosvjednim notama, doće sve na svoje i vidće Srbi i Crnogorci da postoji jedno poglavlje više neg što su mislili u pristupnim pregovorima za ulazak u EU. Krvi ćemo jim se napit. :usama:
Pravo me raspizdilo kad sam ovo pročitala (nisam gledala Eurosnog, al nema veze, ko da jesam nakon što sam se ovdje informirala :zubo: ) i mislim da moramo stat na branik domovine, pa i Europske unije, kod vakvih provokacija.