Ajmo analize, zasto je srbija oalobodjena odgovornosti politike velike srbije? Zasto je seseljeva propaganda okarakterizirana samo kao dizanje morala
Buduci planovi ove presude
ili lajkom na fejsujudolino » wrote:Skoro sam napiso da me boli kita, nek ratuju neki novi klinci - al ti moroni ne znaju ni pušku rastavit, a kamoli sastavit...
- Ubij, ubij Srbina!
- A čime bi ga ti ubio sinko? Vudu lutkom?
gdje ti to u hrvatskoj vidis parade ustasa? pitam ozbiljno jer mi nitko ne odgovara na to pitanje otkako se ustase prvi put pocelo spominjat negdje polovicom devedesetih (ona slobina buncanja o ustasama koji kolju milijun srpske nejaci dnevno mislim da mozemo ignorirati).Euklid » wrote:Pa ne treba puno da se idiote potakne na idiotluk, jašta da ne treba.
Kod vas ponovo paradiraju četnici, šešeljevci... kod nas crnokošuljaši i ZDS-ovci... fali još da neko zapali fitilj i eto nas u kuršlusu
Interesantno je da našoj vladi i predsjednici ne smeta uzvikivanje Za dom spremni ali im smeta četnikovanje kod susjeda, da ne kažem komšija. I obrnuto...
bas je poanta u tome kaj pitam jer je ovoj nasoj laznoj levici i dalje od kraja rata jedina misija pljuckat i relativizirat krivnju svih strana u sukobu. izmisljaju se kojekakvi ustase i mali zeleni pa pitam tko su, gdje su. u 'prekomjernom' granatiranju knina poginuo 1 covjek (brojkom: 1), u bljesku i oluji poginulo 45 ljudi od cega nije sud za sve utvrdio da su civili. presuda seselju me uopce ne smeta, neka je oslobodjen i neka srbija slavi, time se cementiraju na balkanu i daleko od nas. a drugo supanjska presuda ce ga ionako vratiti na dozivotnu robiju dok ne crkne.miky0 » wrote:Uopce nije poanta jeli imamo ili nemamo kretena ala seselj na ovim balkanskim prostorima jer je opcepoznato da ih imamo, vec je poanta zbog cega je uopce donijeta ovakva presuda? Zeli li zapad opet nekave sukobe na ovim prostorima, mozda ne bas sada, ali u nekakvoj blizoj/daljnjoj buducnosti
Nije mi bila namjera izjednacavat nase i njihove maloumnike, mozda sam se krivo izrazio...u svakom slucaju ne bi komentirao mi/oni politiku, nego me zanima zbog cega je zapad s ovom presudom dao mogucnost nekim buducim narastajima snove o velikoj srbiji7nationarmy » wrote: bas je poanta u tome kaj pitam jer je ovoj nasoj laznoj levici i dalje od kraja rata jedina misija pljuckat i relativizirat krivnju svih strana u sukobu. izmisljaju se kojekakvi ustase i mali zeleni pa pitam tko su, gdje su. u 'prekomjernom' granatiranju knina poginuo 1 covjek (brojkom: 1), u bljesku i oluji poginulo 45 ljudi od cega nije sud za sve utvrdio da su civili. presuda seselju me uopce ne smeta, neka je oslobodjen i neka srbija slavi, time se cementiraju na balkanu i daleko od nas. a drugo supanjska presuda ce ga ionako vratiti na dozivotnu robiju dok ne crkne.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests