Vlada kradezeja i Mosta

Koljite se i gložite!
7nationarmy

Post 11 Feb 2016, 23:25

to kaj ti mozes imat u obitelji su samo pobjegulje i glupani - sudeci po tome koliko je okolina utjecala na tebe i tvoje stavove.

uuuuu jebac bari po salterima fine, e daj suti, sad mi te postalo zao :D

AJ EM BAK!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 11 Feb 2016, 23:35

7nationarmy » wrote:to kaj ti mozes imat u obitelji su samo pobjegulje i glupani - sudeci po tome koliko je okolina utjecala na tebe i tvoje stavove.

uuuuu jebac bari po salterima fine, e daj suti, sad mi te postalo zao :D
Pa nismo svi retardirani, ima nas kojima i nije zivotni uspjeh sprcit koju glupacu sa sanka ili konobaricu iz birtije, usluzujuci krezube fasistoidne idiote :zubo:
7nationarmy

Post 11 Feb 2016, 23:48

jeste. suoci se s istinom. da ima pametnih i ti bi bio zahvacen, bar marginalno.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 11 Feb 2016, 23:52

7nationarmy » wrote:jeste. suoci se s istinom. da ima pametnih i ti bi bio zahvacen, bar marginalno.
Barem ne glumim ono sta nisam, dok se iz prilozenog vidi kako ih glumatanje pametnog sve vise razotkriva u kretena :zubo:
7nationarmy

Post 12 Feb 2016, 00:02

u istom danu dvije istinite tvrdnje, impresioniran sam. da, fakat ne glumis, arte na stolu premda jadna ruka.

ups, prosla ponoc, ipak nije dvije stvari u jednom danu, ni to ne uspijevas.
AJ EM BAK!
Bara huda

Post 14 Feb 2016, 22:35

MmeTipfeler » wrote:Aha!

Ja se na Fejsu dopisujem s mandatarom Tommyjem. I uzeo je u obzir jedan od moja dva lektorska savjeta - popodne je ispravljeno na njegovoj stranici.

Očekujem sljedeći razvoj situacije.

1. MUP mi počinje prisluškivati telefon - već su mi to radili i supovci pa mogu i mupovci, ja sam iz familije koja se klala sa svakim tko je bio na vlasti, a djed mi je zbog dugačke jezičine bio u zatvoru u svakoj državi u ovim krajevima. :D

2. Cukerberg počinje istraživati moj profil i poveže sve profile koje sam otvorila na Fejsu, a onda utvrdi da sam kontraprotivna svemu na ovom svijetu što zahtijeva neki red i pravila, osim ako nije riječ o jeziku i pravopisu, pa mi ponudi ugovor u kojem ja obećam da više neću pisati po Fejsu, dakako, u zamjenu za adekvatnu naknadu.

3. Svi drugi počnu guglati da vide tko je ta velikosrpkinja-jugonostalgičarka-masonka-komunistkinja - you name it - koja se usuđuje ispravljati mandatarov kanadski hrvatski. Istina, nije u pitanju mandatarov kanadski hrvatski, nego nešto što mu je netko nepismeno sročio, a ja bih na njegovu mjestu smjesta otpustila osobu koja mi vodi stranicu.

4. Ponude za posao počnu pljuštati sa svih strana, Timmyjeva žena zaprijeti mi otrovom, a ja zatražim kanadsko državljanstvo i odem voljeti Justina. Daleko je zgodniji od Timmyja.

Ne znam koji je od ovih scenarija najizgledniji. Najvjerojatnije nijedan. Ostajem u jebenoj hadezovskoj prćiji od države i molim se FSM-u da naredne četiri google dine što brže i bezbolnije prođu. :(
Procitala sam ovo nekad, jedva sad nasla sad prije nego sta idem spavat ali hocu rec da sam se nakon onog Timijevog prevoda.....ostati miran, vladati na....cesto sjetila tebe i bilo mi je nekako I zao i smijesna mi je bila cijela situacija.

Meni je on simpatican za sada, istina, nema background nikakav pa je tesko bit tu smislen ali ajde, dajmo covjeku priliku da se pokaze.

Ja znam da ja ne bih to bila u stanju da sam na njegovom mjestu.
haram
persona non grata

Post 16 Feb 2016, 15:38

Evo, Bara, jedan članak o tome tko je i što Tihomir Tim Orešković, pametna si ženska, pa vidi hoće li ti i nakon čitanja njega bit simpatičan (a niti ta "simpatičnost" nije sasvim slučajna):
http://lupiga.com/vijesti/zelje-i-teznj ... -oreskovic
what we've got here is failure to communicate
haram
persona non grata

Post 23 Feb 2016, 23:19

Ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović predala je svoju imovinsku karticu Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a po podacima u njoj može se zaključiti da Mostova ministrica spada među najbogatije članove ove Vlade.

Jurlina Alibegović trenutno kao ministrica prima plaću od 15.980 kuna, dok od ostalih prihoda godišnje zaradi oko 15 tisuća kuna. Njezin suprug, koji je inače vlasnik privatne tvrke za proizvodnju papira i papirne ambalaže, godišnje zaradi oko 142 tisuće kuna.

Mostova ministrica uprave i njezin suprug posjeduju nekretnine u vrijednosti od 3,8 milijuna kuna.

Vlasnici su stana od 111 m2 u Zagrebu, poslovnog prostora u Velikoj Gorici vrijednog 800 tisuća kuna. Naslijedili su i stan od 35 m2 u Zagrebu, a kuću od 500 m2 vrijednu milijun i 200 tisuća kuna stekli su ugovorom o doživotnom uzdržavanju. Jurlina Alibegović i suprug su vlasnici i dvaju građevinskih zemljišta, oba u Starigradu Paklenici, koji zajedno vrijede 300.000 kuna.

Ministrica je prijavila i suprugovo vozilo - Volkswagen Sharan, koji 125.000 kuna. Također, prijavila je i kamion marke Iveco Daily, koji je također u vlasništvu supruga, a vrijedan je 100.000 kuna.

Suprug Mostove ministrice posjeduje dionice HT-a, ali i brojnih američkih tvrtki - Applea (40 dionica), Walta Disneya (40), Ebaya (80), Yahooa (100), Archer-Daniels-Midlandsa (100) Oraclea (80).

Što se tiče štednje, Jurlina Alibegović i suprug ukupno imaju ušteđeno 138.000 kuna i 30.000 eura.

Nova ministrica uprave i suprug trenutno ne otplaćuju nijedan kredit.

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvat ... ooa-ebaya/

I tako... što mislite, je li nova ministrica stupanjem na dužnost iznenada doživjela epifaniju pa se odlučila posvetiti općem dobru umjesto stjecanju bogatstva povrh ovog koje već ne može potrošiti za sto normalnih života? :cerek:

Image
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 00:48

Isto je pitanje i za Tihomira Tima Toma Tumba...
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvat ... juna-kuna/

Što mislite; hoće li i taj čovjek koji nonšalanto samo na lijevoj ruci nosi mnogo više nego što golema masa ljudi (za čiju budućnoat naš Tim radi) zaradi i potroši u godinu dana, hoće li taj čovjek odjednom prestat mislit na svoju korist i počet mislit na nešto sasvim suprotno? ;)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2016, 01:07

Isuse, koja spodoba...

Ma to sve treba zatuć, jebem im mater usranu.
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 01:49

Jel i vi već osjećate nešto perverzno u zraku? :)
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 01:57

da se dopunim...
haram » wrote:Što mislite; hoće li i taj čovjek, koji nonšalanto kao modni detalj samo na lijevoj ruci nosi mnogo više nego što golema masa ljudi (za čiju budućnost naš Tim-Tom-Tumb radi) zaradi i potroši u godinu dana, hoće li taj čovjek, koji voli citirat jednog drugog taštog čovjeka koji je karijeru sagradio doslovno gazeći preko leševa, hoće li taj čovjek, ničim izazvan odjednom prestat mislit na svoju korist i počet mislit na nešto sasvim suprotno?
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 02:31

haram » wrote:Ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović predala je svoju imovinsku karticu ... Naslijedili su i stan od 35 m2 u Zagrebu, a kuću od 500 m2 vrijednu milijun i 200 tisuća kuna stekli su ugovorom o doživotnom uzdržavanju...
No, to mora da je neki sretni penzioner koga gospođa ministarka uzdržava (ili je uzdržavala) za te pare... sigurno svakog dana do kraja života za gablec maže kavijar na kruh dok mu ptičje mlijeko u potocima curi, a lično gđa ministarka u toplesu paunovim perjem hladi guzu...

Jeste, pošteno je sve svojim radom stekla...
Jel ima koga ovdje tko bi podnio takvu žrtvu kao gospođa ministarka? :)
7nationarmy

Post 24 Feb 2016, 07:20

haram » wrote:Jel i vi već osjećate nešto perverzno u zraku? :)
da, levicari divljaju jer su napokon shvatili da se moze radom i znanjem dobro zivjeti. kaj zamjerate neatraktivnoj gospodji? da nije gladna i zedna? e jade moj levi, sto je vama vasa borba dala kad vam je oduzela mozak :D
AJ EM BAK!
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 10:30

Ej, Seven... taj šta je na skrbi gospođi ministarki, kraj svih njenih golemih obaveza da ima sve više... da to nije možda onaj penzijoner šta zalazi u Didov San?

Reci ti nama, kao dobar poznavatelj prilika u Sjevernoj Koreji, jel tako na račun brige pod stare dane i dida Kim ostavio svoju crkavicu sinu Ilu i malome unučiću Unu? :cerek:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2016, 12:07

Samo se svađate, kako vam se da.

U qurtzu nam je država i lijevo i desno i po srid sride.

kad vas čitam odma se deprimiram , a sve se mislim kako sam si dobro i sva pozitivna. ote v rit
kurvanjski avatar, a
haram
persona non grata

Post 24 Feb 2016, 12:23

Chilimama » wrote:Samo se svađate, kako vam se da.

U qurtzu nam je država i lijevo i desno i po srid sride.

kad vas čitam odma se deprimiram , a sve se mislim kako sam si dobro i sva pozitivna. ote v rit
Pa stvar i je u tome da oni kojima paše da je država u qjurcu kako bi jamili stalno uzburkavaju vodu s nekakvim lijevim i desnim podjelama, a tu može biti samo jedna: il si čovjek - il nisi.
Mogu ti naši vrli političari (i njihovi apologeti) svakakve etikete ljepit i po sebi i po drugima, al djela ih najbolje definiraju. A ona govore da se kod nas na vlasti samo izmjenjuju gramzivi pohlepni bezdušni grabežljivi društveni paraziti i štetočine zaogrnuti u nekakve nazoviideologije.
7nationarmy

Post 25 Feb 2016, 07:26

dakle osim kaj je problematicno levicarskom umu shvatit da postoje ljudi koji od svog rada nesto i zarade, sad je fizicki izgled dosao na red kad se vise nista ne moze iole smisleno i artikulirano prigovorit. cudno za progresivne moderne levicare da su tak netolerantni prema osobama koje nisu zgodne :D
AJ EM BAK!
blue
Asgard

Post 25 Feb 2016, 16:15

Ne znam detelje - jel ministrica uprave provjerljivo objasnila svoju imovinu? Ne kao Josipa Rimac, kojoj je baba poklonila ekskluzivne torbice i satove; nego tako da se može pratit tok novca i provjeriti govori li istinu. Ako je, ne vidim problem što je netko bogat. Imat para samo po sebi nije zločin, pa ni imati puno para.

Josipa Rimac treba u zatvor.
Za Dubravku Jurlinu Alibegović još se ne zna.
miky0
ST Leader

Post 10 Mar 2016, 13:41

Konacno smo docekali proacun. Sto kazete na njega? Meni je odlican i sve je logicno postavljeno. Za znanost i skolstvo manje nego do sad jer nas znanosnt i skolostvo ionako nigdi nisu odveli, dok je za vjerske zajednice poboljsanje financijske zbilje uistinu potrebno jer nam je vjerovanje u cudo jedino prestalo. Bravo oreskovic tim :top:

:trio: :trio: :trio:
miky0
ST Leader

Post 15 Jun 2016, 17:45

Napustio nas je najgluplji clan ove vlade :flop:

Kome cemo se sada rugat :misli:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 16 Jun 2016, 09:11

miky, miky, ostalo ih je još redom, jedan po jedan, ne znam koji prije treba letit van
rugati se možemo svima iako ne istom mjerom kako se oni rugaju nama...oni nas pljuju u lice, pišaju po nama i to ne samo metaforički...pa rugajmo im se svima , pokažimo im srednji prst, gujcu, roge, šipak, figu, jezik , po lakta, kitu, štogod imaš u repertoaru...

http://kvarnerski.com/wp-content/upload ... 1/Figa.jpg

http://www.novinar.de/wp-content/upload ... rednji.jpg

http://klokanica.24sata.hr/slika/tikovi ... 104931.jpg

http://www.6yka.com/img/s/724x420/uploa ... upetu_.jpg
kurvanjski avatar, a
haram
persona non grata

Post 17 Jun 2016, 20:43

Dobro se poklopilo ovo raspuštanje klimave vlade/odlazak neizabranog premijera sa utakmicama naše repke... koincidencija? Ne bih rekao.
haram
persona non grata

Post 17 Jun 2016, 22:12

blue » wrote: Ako je, ne vidim problem što je netko bogat. Imat para samo po sebi nije zločin, pa ni imati puno para.
Istina. U hrvatskom zakonu nema članka koji kaže kako je kažnjivo nemoralno stjecanje tuđe životne imovine, niti bogaćenje na tuđoj muci, neimaštini i nevolji. Misliš li da bi trebalo biti?
Za Dubravku Jurlinu Alibegović još se ne zna.
Đekna još nije umrla, a kad će -neznamo.
haram
persona non grata

Post 17 Jun 2016, 22:31

7nationarmy » wrote:dakle osim kaj je problematicno levicarskom umu shvatit da postoje ljudi koji od svog rada nesto i zarade, sad je fizicki izgled dosao na red kad se vise nista ne moze iole smisleno i artikulirano prigovorit. cudno za progresivne moderne levicare da su tak netolerantni prema osobama koje nisu zgodne :D
Seven, promakla ti je poanta (nekako sumnjam da je bilo slučajno) da je po crkvenoj skolastici problem što te ne-zgodne osobe koje "od svog rada nešto zarade" (ma koji rad??) neće nikad dospjeti u kraljevstvo nebesko.
  • Information