..sdp

Koljite se i gložite!
Tea Tree

Post 17 Jan 2016, 13:13

Da, na to se svodi sva predizborna retorika, samo da se rijesimo tog zla od Milanovica koji nam je za sve kriv i onda ce zablistati stranka prvenstveno, a potom i cijela Hrvatska.
Jer nitko u stranci, a posebno ne Komadina i oni koji podrzavaju njegovu kandidaturu, nemaju nikakve veze s Milanovicem, idejama koje zastupa, pogotovo ne s nacinom na koji promovira te ideje. Daleko su oni od toga i sve za vrijeme njega je njima nametnuto, prevareni su, zavedeni, nisu oni tako htjeli, naivni su bili i poklonili mu povjerenje, a on tako, i to osam godina, sad ce i devet. :tuzni:

(Tako su u HDZ-u nakon Ive i pobocnika ostali sve sami dragulji, zablistala stranka u novim ruhu, vracena Tudjmanovim plemenitim idejama. :zubo: )

I ne zna se, niti tko spominje, koje su to Komadinine kvalitete, vidimo i cujemo samo antimilanovic kampanju. Dobro, ima nesto, covjek je s terena. :D

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Jan 2016, 13:59

..evo, sad ce pocet. bas me zanima sta ce bit. i oce li bit ista.

nisam ovako nesto cekao da bude na televiziji jos od utakmice urugvaj paragvaj.. :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 14:17

ja pišam od smijeha :rofl:

ajme kad ga ovaj aco upili, pa kako mu se da :facepalm:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 17 Jan 2016, 14:35

Aco je danas posebno nabrijan . Neugodan i naporan, ali nimalo novinarski..više nako "svađo bi se pa bi poentiro, eto men' Zoke, saće me svi volit jer sam Zoku zajebavo..jelda , jelda...oće me sad svi volit " rolajz, rolajz
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 17 Jan 2016, 14:43

užasan je aco, užasan. naporan i infantilan, a prije svega preglup za milanovića, nedorastao.
i nije prvi put takav.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 17 Jan 2016, 14:52

Aco, Aco :cheer: :cheer: :cheer:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 17 Jan 2016, 15:11

ti, miky, mora bit da si neki đems bond ili tako nešto..

pariš mi nako junak, hrabar , ambicijosan, vrlo vjerojatno i naočit , potentan.. :cerek:

pa otkud sad Aco , suncemužarko, da te osvojio :S

ma di je najbliža esdepe postaja, trčim pitat knjizicu :E
kurvanjski avatar, a
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:15

..beu..beaeu :D ..potpuno se slazem.. prvo sto mi je palo na pamet i tokom emisije i nakon emisije jest da je stankovic bio potpuno nedorastao. i milanovicu, i nekoj, toj, opcoj drsutvenoj situaciji, politickoj narocito, a i nekako, eto, sta cu..pa eto, i u intelektualnim nekim tim sposobnostima, sto mi je malo i zao, ocekiva sam vise od stankovica.
ne da sam ocekivao d bude vise ili manje pametniji, sposobniji da razumije sto mu se govori, nego da udje ili vodi..ili ne d avodi, samo da razgovara s milanovicem s puno manje emocija, da se emocionalno malo udalji i da pokusa iskoristit situaciju za neki, ne znam, pokusaj objektivnog sagledavanja, ane da ovo sgvati kao borbu dva ega u kojima, eto, on dominira jer je na terenu gdje se dobro osjeca.

ovo nije bio razgovor, tok sou, ovo je bila edukacija stankovicu iz predmeta, uvod u politiku id rustvo. ima srecu sto mu milanovic nece ispostavit fakturu za usluge.. :D
Tea Tree

Post 17 Jan 2016, 15:18

Chilimama » wrote:Aco je danas posebno nabrijan . Neugodan i naporan, ali nimalo novinarski..više nako "svađo bi se pa bi poentiro, eto men' Zoke, saće me svi volit jer sam Zoku zajebavo..jelda , jelda...oće me sad svi volit " rolajz, rolajz
Ovakav nekakav je Stankovic danas bio, ko da je skrenuo. Ne kuzim ga uopce, sto mu je to trebalo. Da ga ne znam mislila bih da je pocetnik koji je zabrijao.
Bezveze. Mogla je biti dobra emisija, zasrao je sve.
Svaku recenicu mu je prekinuo, a vecinu i po dva tri puta.

A onda se sjetim kad mu je prije dosta godina bio Rambo Amadeus u emisiji i kad je razgovor vodio hodajuci po jajima da slucajno ne bubne nesto sto ce Ramba inspirirati (cak ne isprovocirati, boze sacuvaj, samo inspirirati) da pocne srat kako samo on umije. :D

Ne znam, mozda ipak nije dorastao svakoj situaciji, unatoc iskustvu.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 17 Jan 2016, 15:21

Kad je repriza, nisam gledao emisiju, a volija bi je pogledat :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:21

Chilimama » wrote:..

ma di je najbliža esdepe postaja, trčim pitat knjizicu :E
..nakon ovog danas, da. :D

i to ne esdepeovu knjizicu nego knjizicu stranke koju ce vodi i davat ton milanovic.
niej ovo nikakvo diviniziranje milanovica, niti trazenje nekog kome ces biit sljedbenik, niti d je milanovic neki tamo nepogresivi vizionar ili prorok, ali jednostavno, kad vidis sto se sve povlaci po nasem drustvu, po javnosti, po politici, tko sto i sto sve govori, trlja, brlja, milanovic mi stvarno izgleda tri koplja nad svim tim, sto, naravno, ne govori puno o milanovicu koliko o toj nekoj, prosjecnoj razini neceg u hrvatskoj, neceg sto jednastavno ne zna dalje od dva metra pred sobom i oko sebe vidjet.. :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 15:25

..a unda » wrote:..beu..beaeu :D ..potpuno se slazem.. prvo sto mi je palo na pamet i tokom emisije i nakon emisije jest da je stankovic bio potpuno nedorastao. i milanovicu, i nekoj, toj, opcoj drsutvenoj situaciji, politickoj narocito, a i nekako, eto, sta cu..pa eto, i u intelektualnim nekim tim sposobnostima, sto mi je malo i zao, ocekiva sam vise od stankovica.
ne da sam ocekivao d bude vise ili manje pametniji, sposobniji da razumije sto mu se govori, nego da udje ili vodi..ili ne d avodi, samo da razgovara s milanovicem s puno manje emocija, da se emocionalno malo udalji i da pokusa iskoristit situaciju za neki, ne znam, pokusaj objektivnog sagledavanja, ane da ovo sgvati kao borbu dva ega u kojima, eto, on dominira jer je na terenu gdje se dobro osjeca.

ovo nije bio razgovor, tok sou, ovo je bila edukacija stankovicu iz predmeta, uvod u politiku id rustvo. ima srecu sto mu milanovic nece ispostavit fakturu za usluge.. :D
to da je nedorastao i nesposoban razumjeti što mu netko pametan govori me nimalo nije iznenadilo, samo me uvijek iznervira. nedavno je gostovala i milana vuković runjić i jednako sam i tad pomislila kako je nedorastao i njoj, intelektualno jel, uopće nije sposoban shvatit što mu netko pokušava reć, poentirat. žalosno, jer mi je drag aco. ne mislim loše o njegovim namjerama, poštenju itd...al jebiga kad ima za gosta nekog pametnog, a s kojim se ne slaže, to ispadne katastrofa. milana je recimo bila pametna, al s njom se nije štel svađat, pa je na kraju emisija ipaj gledljiva. za razliku od ove danas :D

osim toga što je nepametan, užasno me nervira to što je baš djetinjasto uporan. on misli da on pokazuje mišića kad dvajst minuta pokušava od milanovića izvuć da prizna svoj nekakav poraz. užaaaaas :gaah:

al dobro pustimo acu.

kakav ti je zoki bio???
jel se i tebi činio da je previše nešto šmrkao nosom :rofl:
meni je dobro startao zoki, al onda mu je aco tolko isao na zivce, da mu se vise nije dalo ni trudit, imala sam osjecaj da mu se spava od dosade :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:30

Tea Tree » wrote: Ovakav nekakav je Stankovic danas bio, ko da je skrenuo. Ne kuzim ga uopce, sto mu je to trebalo. Da ga ne znam mislila bih da je pocetnik koji je zabrijao.
Bezveze. Mogla je biti dobra emisija, zasrao je sve.
Svaku recenicu mu je prekinuo, a vecinu i po dva tri puta.

A onda se sjetim kad mu je prije dosta godina bio Rambo Amadeus u emisiji i kad je razgovor vodio hodajuci po jajima da slucajno ne bubne nesto sto ce Ramba inspirirati (cak ne isprovocirati, boze sacuvaj, samo inspirirati) da pocne srat kako samo on umije. :D

Ne znam, mozda ipak nije dorastao svakoj situaciji, unatoc iskustvu.
tako je podkapacitirano djelovao, cudo jedno. mislim se.. ma lako mu je pricat s nekim koga ono, na neki nacin ima u saci, tj gdje je sve manje vise jasno samo on to uoblici u svoj neki stil, ufajuci se u neko opce raspolozenje tako da ne moze bit u krivu, ali ovo, kad bi morao..tj ne kad bi morao, nego kad zaista ima priliku prikazat i pokazat svoj kriticki odnos, zreli neki odnos, sveo je na obranu svog ega iako ga nitko tamo nije napadao.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:41

Beau » wrote: to da je nedorastao i nesposoban razumjeti što mu netko pametan govori me nimalo nije iznenadilo, samo me uvijek iznervira. nedavno je gostovala i milana vuković runjić i jednako sam i tad pomislila kako je nedorastao i njoj, intelektualno jel, uopće nije sposoban shvatit što mu netko pokušava reć, poentirat. žalosno, jer mi je drag aco. ne mislim loše o njegovim namjerama, poštenju itd...al jebiga kad ima za gosta nekog pametnog, a s kojim se ne slaže, to ispadne katastrofa. milana je recimo bila pametna, al s njom se nije štel svađat, pa je na kraju emisija ipaj gledljiva. za razliku od ove danas :D

osim toga što je nepametan, užasno me nervira to što je baš djetinjasto uporan. on misli da on pokazuje mišića kad dvajst minuta pokušava od milanovića izvuć da prizna svoj nekakav poraz. užaaaaas :gaah:

al dobro pustimo acu.

kakav ti je zoki bio???
jel se i tebi činio da je previše nešto šmrkao nosom :rofl:
meni je dobro startao zoki, al onda mu je aco tolko isao na zivce, da mu se vise nije dalo ni trudit, imala sam osjecaj da mu se spava od dosade :zubo:
ma, to sa vukovickom runjickom je posebna prica..ok, slicna mozda utoliko sto je odmah dao disklejmer koliko je ona njemu draga i da on ne moze i nece protiv nje nista, odmah se stavio u podloznu ulogu, ai nije ona bas nesto, ne znam, neki intelektualni uzor koji bi se trebao pratit. ok, mozda stankovicu jest..mozda je bario, ko zna.. :D

milanovic mi je bio, ono, standardno odlican. kao netko tko unaprijed zna deset pitanja koje ce mu stankovic postavit. tj koje ce mu bilo tko postavit.
ok, nakon trevceg smrkanja, nije da mi nije palo na pamet jel mozda milanovic na necemu. :D
ali, eto, zima je, vanka je hladnu, studij griju valjda na paru i tako, nagla promjena temperature, moguce su te neke smrkavosti.. :D

mislim da mu je isao nazivce na nacin da je mislio da stankovic ipak razumije malo vise od raje. mislim, jos mu je milanovic isao crtat poslije, ali avaj, avaj.. stankovic zajunio i ne mice.

mijao sam se citavu tu emisiju, ajedan od trenutaka kad sam se vise smijao bilo je kad je milanovic rekao..sta, jel oces da se branim sutnjom?
ono, o tok sou govorimo, jel..
pa izgleda da milanovis vise kuzi stankovicev posao, nego stankovis milanovicev. ja bih dao milanovicu da vodi neki tok sou, e to bi bila ludnica.. :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 15:45

recimo:

milanović priča o tome kako je vodio razgovore s mostovcima, pa krene objašnjavat kako kod svih ljudi cijeni dozu humora, ma u kako se ozbiljnoj situaciji nalazili, a kod mostovaca to nije uočio (taj humor, jel)...i evo ace i famoznog zaključka: vi mislite da ljudi koji nisu duhoviti nisu intelegentni????? :durica: :eek:

ma mislim :facepalm:

i bezveze upropasti nešto što je moglo bit zanimljiva opaska, priča, dijalog...
Beau

Post 17 Jan 2016, 15:50

..a unda » wrote:
pa izgleda da milanovis vise kuzi stankovicev posao, nego stankovis milanovicev. ja bih dao milanovicu da vodi neki tok sou, e to bi bila ludnica.. :D
slažem se :S

ma nije ni meni vukovic runjic nikakav ono intelekt, autoritet il sta ja znam. nego se točno kužilo u njihovom razgovoru da je jača od njega deset puta. misaono jača.
ovaj je potpuno jednodimenzionalan. i kada priča o feminizmu misli da je dovoljno stat na stranu feminizma da bi bio pametan i u pravu, uopće nema osjećaj za filing, a kamoli kontekst. eto samo to :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:57

Beau » wrote:recimo:

milanović priča o tome kako je vodio razgovore s mostovcima, pa krene objašnjavat kako kod svih ljudi cijeni dozu humora, ma u kako se ozbiljnoj situaciji nalazili, a kod mostovaca to nije uočio (taj humor, jel)...i evo ace i famoznog zaključka: vi mislite da ljudi koji nisu duhoviti nisu intelegentni????? :durica: :eek:

ma mislim :facepalm:

i bezveze upropasti nešto što je moglo bit zanimljiva opaska, priča, dijalog...
..ma ono, potpuno promaseno. ocito stankovic ima neku sprancu i drzi se nje ko pijan plota. ovaj mu nudi ekskluzivu, a ovaj ono, izgubljen u spranci.. jedno te isto tupi. :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 15:59

..a unda » wrote: ..ma ono, potpuno promaseno. ocito stankovic ima neku sprancu i drzi se nje ko pijan plota. ovaj mu nudi ekskluzivu, a ovaj ono, izgubljen u spranci.. jedno te isto tupi. :D
a baš. u špranci i ne pušta, ko pit bul :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 15:59

..a kad mu je milanovic rekao.. izgleda da ne mozete vi bas to shvatit.. :D :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 16:01

Beau » wrote: a baš. u špranci i ne pušta, ko pit bul :D
..ima srecu sto mu je milanovic bio na drugoj strani. bio je dosta, ono, milostiv prema stankovicu. ipak su oni kao, neki ljevicari i obazriv je bio dosta milanovic.. :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 16:02

..a unda » wrote:..a kad mu je milanovic rekao.. izgleda da ne mozete vi bas to shvatit.. :D :rofl:
daaa :S :rofl:

kako se uvrijedio, majketimile.

milanović se super držao, ovaj mu nije mogao ništa. neugodnije se osjećao aco, nego zoki. kuži se da se acin ego osjeća vrlo krhko i nezaštićeno kraj zoke :ckzubo:
Beau

Post 17 Jan 2016, 16:03

..a unda » wrote: ..ima srecu sto mu je milanovic bio na drugoj strani. bio je dosta, ono, milostiv prema stankovicu. ipak su oni kao, neki ljevicari i obazriv je bio dosta milanovic.. :D
bogami i ja sam to pomislila. imaš sreće, aco, što je zoki dobre volje i što ga se snima :zubo:

zapravo, ne što ga se snima, nego štp je iovako u nemilosti javnosti zbog bahatosti...
Beau

Post 17 Jan 2016, 16:05

ma ja sam se prvih dvajst minuta smijala naglas. tolko je i zokiju bilo zabavno. ono kasnije je bilo bezveze kad si skužio da će takva bit cijela emisija.
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2016, 16:09

Beau » wrote: daaa :S :rofl:

kako se uvrijedio, majketimile.

milanović se super držao, ovaj mu nije mogao ništa. neugodnije se osjećao aco, nego zoki. kuži se da se acin ego osjeća vrlo krhko i nezaštićeno kraj zoke :ckzubo:
..ma sta se imao drzat, vidi se da je svoj. nes ti stankovicevih napada, samo sto nije poceo stupat nogicama i govorit..bas ocu, e ocu, bas ocu, kad docu i ocu, ocu, bas, eto, ocu.. :D

a ono.., ta je ono bilo, nema jos emisije na zahtjev, kad mu je stankovic nesto rekao, odgovorio, a milanovic mu spontano malo mahao rukom, ono u stilu..ee, di si, di smo, alooo, stankovicu, malo si se izgubio, eej..
ja mislim da je tek onda stankovic popizdio. :D :D

i onda je milanovic bahat, ovakav onakav. zato jer ne zeli dat imena, popis ustasa u hrvatskoj.. :D :D
Beau

Post 17 Jan 2016, 16:11

..a unda » wrote: ..ma sta se imao drzat, vidi se da je svoj. nes ti stankovicevih napada, samo sto nije poceo stupat nogicama i govorit..bas ocu, e ocu, bas ocu, kad docu i ocu, ocu, bas, eto, ocu.. :D

a ono.., ta je ono bilo, nema jos emisije na zahtjev, kad mu je stankovic nesto rekao, odgovorio, a milanovic mu spontano malo mahao rukom, ono u stilu..ee, di si, di smo, alooo, stankovicu, malo si se izgubio, eej..
ja mislim da je tek onda stankovic popizdio. :D :D

i onda je milanovic bahat, ovakav onakav. zato jer ne zeli dat imena, popis ustasa u hrvatskoj.. :D :D
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

potpisujem te unda do riječi. da i to s ustašama :lol:

morat ću pogledat još jednom tu emisiju :kokice:
  • Information