Prva stvar je promjena naziva u HRVATSKI DRZAVNI SABOR
Bravo rajneru
Nije tocno. Ja sam navija da lazni socijalisti odjebu s vlastijudolino » wrote:Bravo tebi, ti si navijo da neoustaše dođu na vlast.
Eto, sad imaš prave nacionalsocijaliste.
E, da mi je i to doživjet...karambol » wrote:Uf...ondak ćemo i mi morati promijeniti naziv u Hrvatski Državni Trkeljaški Sabor kad idemo na pifo...
A sta ti je Most skrivijajudolino » wrote:Nije Milanović kriv što ovaj narod gugla slike mačaka, a ne kandidate Mosta.
Može se, il se bar moglo, uspilo mi je jednom.
E pa sad...ne b se ja složila.....a unda » wrote: ..ne, ne..savoja je sasvim legitiman nas kralj. sve ima crno na bijelo.
ali, ako vi gore ocete ota, eto vam oto. jebite se s tim vasim otom. kakve veze ima dalmacija sa austrijom i germanima. mi imamo legitimnog kralja, zuonimiro sekondo.
..a, ne ne ne ne.. slagala se ti ne slagala. ulazite vi di ocete, sami sa sobom i losom i ikeom..nina williams » wrote:
E pa sad...ne b se ja složila...
Dobro je Karl reko...Habzburgovci su nam kraljevi. Tj. carevi. Ima tu nešto...ne krste se oni udžaba po našim crkvama. Kad je Hrvatska izlazila iz Austro-Ugarske nije se odrekla njiovog kralja, samo smo se, takorekuć, na razini parlamenta odcijepili. Neki ovi međunarodno-pravni tekstvovi veliju da ako Austrija jopet postane monarhija i mi (Hrvatska, daklem i Dalmacija)ulazimo u njen teritorij.
![]()
Inače, glede premijera...mislim o vakvom uletu...sve najgore.![]()
Momak se nije potrudijo nabubetat 5 rečenica na jeziku države čijim premijerom ga proglašavaju. Nek ide u kupenis. To samo pokazuje, pored ostalih demonstracija bahatluka, za kakvu nas stoku drže i da on tu nije da služi, neg da gospodari. Jeboteled, Papa kad neđe navrati naštreba podugačak govor, a on je, po definiciji, pastir, a slušači su ovce.
Ne da si najveći kreten na forumu, nego na cijelom inernetu, kad si u stanju postaviti ovakvo pitanje.
Eto pa Bosnu nije niko...a unda » wrote: austrija ko austrija, madjarska ko madjarska, hrvatska ko hravatska, svak je htio okupirat dalmaciju.
A je, autonomija ovo-ono, parite ko Škoti, stotinama godina pričatei pričate, prijetite, pozivate se na ova i ona prava...a onda na referendumu ispadne jedno gromoglasno NE glede odcjepljenja...a unda » wrote: ako po tim laziranim ugovorima dalmacija i udje pod austriju, pozivamo se odmah na dalmatinski sabor i autonomiju i pa pa austrijo i oto, nacuki se cune.. budes li se paca u dalmaciju, opet ces propast, ali ovaj put nece te ni sveti hitler spasit.![]()
pa eto, slicne smo pameti, ono, bosna i dalmacija, a i sudbine. tj sta drugo rec nego kome je sudjeno da bude jeben, same mu gace spadaju.nina williams » wrote:Alaj, Undo...bolan koji to mi, kakvi mi i baš ja među njima, ne znam ja ništa, ja sam iz Bosne i ovdje sam s biciklom...![]()
U nas je slabo tih kraljeva bilo...više su to ko neke poglavice...eto vama ti austrijski dvori ako ih tolko oćete i talijanski i francuski i Šenbruni i Versaji i Duždeve palače...mi imamo...zemunice.![]()
bez brige, sve ce manje. na bosni je urok. svak ko se bosne dotakao, nastradao je. treba im malo vremena da shvate, ali shvatice, shvatice..mozda prekasno, ali shvatice..Eto pa Bosnu nije niko.: bombardujte i nas nijesmo gubavi :
![]()
: bečki kongres&NDH&Franjo-Šušak-Boban i tako dalje i tako bliže :
cek malo..jel kurba austrija dala dalmaciji autonomiju? je. i sta sad? nista. autonomija ko autonomija. predzidje republike. dalmacije, jel.A je, autonomija ovo-ono, parite ko Škoti, stotinama godina pričatei pričate, prijetite, pozivate se na ova i ona prava...a onda na referendumu ispadne jedno gromoglasno NE glede odcjepljenja.![]()
Ma mogu ja bit najveci kreten na cilom internet svemiru, ali to ne umanjuje cinjenicu kako za zokijev poraz nije kriv Most. Most nije kriv sta je zoki dobija 1/3 manje glasova u odnosu na saborska mjesta od prije 4 godine, blentojudolino » wrote: Ne da si najveći kreten na forumu, nego na cijelom inernetu, kad si u stanju postaviti ovakvo pitanje.
Odi pucaj si u glavu beskorisnu.
I još ga je onaj Amer spasio od potpunog potopa, ne bi izborni prag prešli koliko bi kreten pizdarija napravio u zadnjih godinu dana.miky0 » wrote:
Ma mogu ja bit najveci kreten na cilom internet svemiru, ali to ne umanjuje cinjenicu kako za zokijev poraz nije kriv Most. Most nije kriv sta je zoki dobija 1/3 manje glasova u odnosu na saborska mjesta od prije 4 godine, blento
Povratak bahatog HDZ-a kakvog poznajemo: Štićena osoba na Bregani bio je reiner
Sebe bi moga zamislit, ipak ja nisam pripadnik veleizdajnickoj kriminalnoj organizaciji, te bi ljudi za takav moj podvig imali razumjevanjakarambol » wrote:Aaaaa...znas li kako te plave lampe umiruju? Titrajuca svjetlost...i jos, evo, s odsjajem snijega...ah! Meditativno. Zamisli Miky, zena te vozi, naslon ti je blago spusten, vani djevicanska bjelina zime, skripi snijeg ispod novih guma, obican puk stoji u redu, a ti samo kazes : "plavo!" I ono se zablista, projuris tako neometan, a svi se dive odbljesku plave rotacije na tvojoj sijedoj kosi... Izgledas kao nezemaljsko bice, tako se i osjecas... Ljudi te gledaju i vidis da ti govore, ali ne razumijes ih... Ti si njihov zakonodavac. Gotovo bog sa skijama na krovu i sigurno bogovskom sarmom...
Ocekivat pristojnost od splitske azdaje koji snobovski odbije rukovanje i upoznavanje sa svojim susjedom je nemoguca misija, ma koliko on bio u pravu prema nebulozama s petrovove/grmojeve strane7nationarmy » wrote:koji je to nivo, ministar bi se prepucavao pred kamerama umjesto da smireno kaze da provjerom nije utvrdjeno sto grmoja trkelja i zacepi mu lajavu gubicu. ali neeee, mora kukurikavac pokazat da nece dignute glave prepustit fotelju ngo ce se ukakavat po placenim medijima jos koji tjedan dok ga ne proguta ropotarnica povijesti.
Aj fasisto ne znas da ti je danas neradan dan7nationarmy » wrote: ajmo herojcine, koji ce me prvi ovaj put nazvat fasistom? judo se ne racuna, on ima vece sise od miley cyrus pa mi je simpatican.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests