Vlada kradezeja i Mosta

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 28 Dec 2015, 16:24

Dobro je, sabor je poceo punim sprintom naprid :top:

Prva stvar je promjena naziva u HRVATSKI DRZAVNI SABOR :facepalm:

Bravo rajneru :lux:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Dec 2015, 16:43

Bravo tebi, ti si navijo da neoustaše dođu na vlast.
karambol

Post 28 Dec 2015, 16:44

Uf...ondak ćemo i mi morati promijeniti naziv u Hrvatski Državni Trkeljaški Sabor kad idemo na pifo... :D
miky0
ST Leader

Post 28 Dec 2015, 17:50

judolino » wrote:Bravo tebi, ti si navijo da neoustaše dođu na vlast.
Nije tocno. Ja sam navija da lazni socijalisti odjebu s vlasti :durica:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Dec 2015, 18:33

miky0 » wrote:
Nije tocno. Ja sam navija da lazni socijalisti odjebu s vlasti :durica:
Eto, sad imaš prave nacionalsocijaliste.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Dec 2015, 18:34

karambol » wrote:Uf...ondak ćemo i mi morati promijeniti naziv u Hrvatski Državni Trkeljaški Sabor kad idemo na pifo... :D
E, da mi je i to doživjet...
miky0
ST Leader

Post 28 Dec 2015, 18:37

judolino » wrote: Eto, sad imaš prave nacionalsocijaliste.
Ali ja nisam navija za njih :amen:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 28 Dec 2015, 19:17

Pače, miky i ja samo prije ravno 2 godine na stranicama ovog foruma najavili da ako SDP ne makne mentola Milanovića, na vlast će nam doći klerofašisti.

Nije da mi je drago što smo bili u pravu... :(
'if you fall, i'll be there' (floor)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Dec 2015, 12:01

Nije Milanović kriv što ovaj narod gugla slike mačaka, a ne kandidate Mosta.
miky0
ST Leader

Post 29 Dec 2015, 12:26

judolino » wrote:Nije Milanović kriv što ovaj narod gugla slike mačaka, a ne kandidate Mosta.
A sta ti je Most skrivija :misli:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 29 Dec 2015, 13:46

haram » wrote:
Grrr... zašto se ovdje ne može vidjet kvotanje unutar kvotanja? :gaah:
Može se, il se bar moglo, uspilo mi je jednom. :zubo: Doduše, tad to uopće nisam htila napravit i ne znam to ponovit. :koka:
..a unda » wrote: ..ne, ne..savoja je sasvim legitiman nas kralj. sve ima crno na bijelo.

ali, ako vi gore ocete ota, eto vam oto. jebite se s tim vasim otom. kakve veze ima dalmacija sa austrijom i germanima. mi imamo legitimnog kralja, zuonimiro sekondo.
E pa sad...ne b se ja složila...
Dobro je Karl reko...Habzburgovci su nam kraljevi. Tj. carevi. Ima tu nešto...ne krste se oni udžaba po našim crkvama. Kad je Hrvatska izlazila iz Austro-Ugarske nije se odrekla njiovog kralja, samo smo se, takorekuć, na razini parlamenta odcijepili. Neki ovi međunarodno-pravni tekstvovi veliju da ako Austrija jopet postane monarhija i mi (Hrvatska, daklem i Dalmacija :p )ulazimo u njen teritorij. :E :E

Inače, glede premijera...mislim o vakvom uletu...sve najgore. :zubo:
Momak se nije potrudijo nabubetat 5 rečenica na jeziku države čijim premijerom ga proglašavaju. Nek ide u kupenis. To samo pokazuje, pored ostalih demonstracija bahatluka, za kakvu nas stoku drže i da on tu nije da služi, neg da gospodari. Jeboteled, Papa kad neđe navrati naštreba podugačak govor, a on je, po definiciji :zubo: , pastir, a slušači su ovce.
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2015, 14:39

nina williams » wrote:
E pa sad...ne b se ja složila...
Dobro je Karl reko...Habzburgovci su nam kraljevi. Tj. carevi. Ima tu nešto...ne krste se oni udžaba po našim crkvama. Kad je Hrvatska izlazila iz Austro-Ugarske nije se odrekla njiovog kralja, samo smo se, takorekuć, na razini parlamenta odcijepili. Neki ovi međunarodno-pravni tekstvovi veliju da ako Austrija jopet postane monarhija i mi (Hrvatska, daklem i Dalmacija :p )ulazimo u njen teritorij. :E :E

Inače, glede premijera...mislim o vakvom uletu...sve najgore. :zubo:
Momak se nije potrudijo nabubetat 5 rečenica na jeziku države čijim premijerom ga proglašavaju. Nek ide u kupenis. To samo pokazuje, pored ostalih demonstracija bahatluka, za kakvu nas stoku drže i da on tu nije da služi, neg da gospodari. Jeboteled, Papa kad neđe navrati naštreba podugačak govor, a on je, po definiciji :zubo: , pastir, a slušači su ovce.
..a, ne ne ne ne.. slagala se ti ne slagala. ulazite vi di ocete, sami sa sobom i losom i ikeom..

ne znam ja di se ti otoici krste i zasto, ovdje se ne krste..ne znam ja koje su to.. nase crkve. mi s kaptolom ovdje nemamo blage veze. kao ni s tim gore belama, bulama.
tj s belama ima nesto veze jer je taj madjar, a vas je kralj kako sam shvatio da mu se tepa u zagrebu, bjezao od kolega tatara, mongola, koji li su vec, koji su gore tu vasu hrvatsku osvojili i svasta nesto jos. pa je onda taj vas madjar bjezao, bjezao (skoro nesto kao pavelic, koji je isto bjezao, ali prije toga su mu rekli da ako se boji u zagrebu, neka dodje u gospic, aovog belu niko nije ni zvao, ni njega ni bulu mu i tu bbb ekipu, bela bula bojse) i dosao do trogira i dosao na otocic kraljevac, koji se i danas nazalost tako zove po tom madjaru i onda su ti specijalci tatari vasi gore isli forsirat morsku prepreku na mjesinama, svinjecim, ovcjim, kozjim.. narocito kozjim, ne zove se uzalud trogir trogirom i onda su ovi drugi kontinentalci ( oni su kao znali plivat, mos mislit sta bi bilo da ih trogirani nisu prevezli brodima) strelicama buzali te mjesine na kojima su ti vasi kolege plivali.
to je ustvari bio unutrasnji obracun madjara i te ekipe, a na ustrb dalmacije koju je taj madjar zavadio posve, isto kao i ovaj sad noviji madjar.. kako se ono zvase, tudjmon.. tudjman? ..ferenc etudjmonalaga? ono, madjarska posla, jel..

tako da to nesto, mi ovo, mi ono..lojala, nema tu nista mi, nego vi. a dalmacija je jednostavno okupirana tim otoicima koji su se krstili po tim gore vasim madjarskim i germanskim crkavama i eto vam ih, izljubite se, lipi ste, sesni, izgrlite se s otoicima.
austrija ko austrija, madjarska ko madjarska, hrvatska ko hravatska, svak je htio okupirat dalmaciju.
dalmacija s habsgurgovcima nema nikakve veze, mi naseg kralja imamo, to je ovaj savoja, a ako vec ne taj onda demokratski pristajemo na francuskog kralja, nikakve te germane i ajnslage.
ako po tim laziranim ugovorima dalmacija i udje pod austriju, pozivamo se odmah na dalmatinski sabor i autonomiju i pa pa austrijo i oto, nacuki se cune.. budes li se paca u dalmaciju, opet ces propast, ali ovaj put nece te ni sveti hitler spasit. :kokice:

:cheer:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Dec 2015, 14:54

miky0 » wrote:
A sta ti je Most skrivija :misli:
Ne da si najveći kreten na forumu, nego na cijelom inernetu, kad si u stanju postaviti ovakvo pitanje.
Odi pucaj si u glavu beskorisnu.
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 29 Dec 2015, 15:32

Alaj, Undo...bolan koji to mi, kakvi mi i baš ja među njima, ne znam ja ništa, ja sam iz Bosne i ovdje sam s biciklom... :zubo:
U nas je slabo tih kraljeva bilo...više su to ko neke poglavice...eto vama ti austrijski dvori ako ih tolko oćete i talijanski i francuski i Šenbruni i Versaji i Duždeve palače...mi imamo...zemunice. :zubo:
..a unda » wrote: austrija ko austrija, madjarska ko madjarska, hrvatska ko hravatska, svak je htio okupirat dalmaciju.
Eto pa Bosnu nije niko. :mad: : bombardujte i nas nijesmo gubavi : :zubo:
: bečki kongres&NDH&Franjo-Šušak-Boban i tako dalje i tako bliže :
..a unda » wrote: ako po tim laziranim ugovorima dalmacija i udje pod austriju, pozivamo se odmah na dalmatinski sabor i autonomiju i pa pa austrijo i oto, nacuki se cune.. budes li se paca u dalmaciju, opet ces propast, ali ovaj put nece te ni sveti hitler spasit. :kokice:

:cheer:
A je, autonomija ovo-ono, parite ko Škoti, stotinama godina pričatei pričate, prijetite, pozivate se na ova i ona prava...a onda na referendumu ispadne jedno gromoglasno NE glede odcjepljenja. :zubo:
:kokice:
..a unda
Undaminator

Post 29 Dec 2015, 15:58

nina williams » wrote:Alaj, Undo...bolan koji to mi, kakvi mi i baš ja među njima, ne znam ja ništa, ja sam iz Bosne i ovdje sam s biciklom... :zubo:
U nas je slabo tih kraljeva bilo...više su to ko neke poglavice...eto vama ti austrijski dvori ako ih tolko oćete i talijanski i francuski i Šenbruni i Versaji i Duždeve palače...mi imamo...zemunice. :zubo:
pa eto, slicne smo pameti, ono, bosna i dalmacija, a i sudbine. tj sta drugo rec nego kome je sudjeno da bude jeben, same mu gace spadaju. :zubo:
hercegovci..e, to je vec nesto drugo. guzice bi to dalo za germane i za hicu. mene cudi kako herzegovina nije vec bundes republik hertzegofina. ono sto su gurke za engleze, to su hercegovci za nijemce.
ne znam. ti nesto govoris mi, nama, otoici nama kraljevi, pa se ja pitam.. komu to nama? jebo ti nas. :kokice:
pusti ti, savoje su ok, a francuzi su jos bolji. mislim, ono, ako vec negdje treba ic, onda ce se ic, ne znam, tamo gdje ti je mjesto, prema mediteranu, a ne tamo neki keninsberzi, tule, teutonije, cvajncih masineni i ta escajg jodlanja.. :D
Eto pa Bosnu nije niko. :mad: : bombardujte i nas nijesmo gubavi : :zubo:
: bečki kongres&NDH&Franjo-Šušak-Boban i tako dalje i tako bliže :
bez brige, sve ce manje. na bosni je urok. svak ko se bosne dotakao, nastradao je. treba im malo vremena da shvate, ali shvatice, shvatice..mozda prekasno, ali shvatice.. :kokice:

A je, autonomija ovo-ono, parite ko Škoti, stotinama godina pričatei pričate, prijetite, pozivate se na ova i ona prava...a onda na referendumu ispadne jedno gromoglasno NE glede odcjepljenja. :zubo:
:kokice:
cek malo..jel kurba austrija dala dalmaciji autonomiju? je. i sta sad? nista. autonomija ko autonomija. predzidje republike. dalmacije, jel. :zubo:
a cuj, je, sto godina vec pricamo, najmanje sto godina. malo to treba strpljenja, vidis koji je to buckuris. ali, evo, krenulo je, krenulo.. spalo to na hrvatsku i ne znam zasto bi se to tu zaustavilo.
a izdrzali smo ovdje koju stotinu godina pod venecijom, pa cemo valjda jos koju godinu pod hrvatskom, dok i njoj ne dogori. :zubo:
bice, bice referendum, polako, ne treba srljat. treba pametno.. najprije malo razvit odnose s tim skotima, kataloncima, grenlandom, malo razmijenit iskustva.. pa onda malo, ono, kako to vec ide, preko sporta, jel.. malo lobirat, senzibilizirat najprije preko olimpijskog komiteta, onda evo.. nije da me bas briga vise za balun, ali je popularno, iskoristit ovu situaciju u kojoj se hrvatska sprda s dalmacijom i osnovat dalmatinski nogometni savez, gurat to u fifi i uefi, eto, to bi dobar korak bio. pa onda malo eu, vidjet kako tu stvari stoje, ono, regionalizacije ovo ono, par demonstracijica u briselu koje ce prenijet cnn i eto, ono, pomalo, korak po korak.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 29 Dec 2015, 16:24

judolino » wrote: Ne da si najveći kreten na forumu, nego na cijelom inernetu, kad si u stanju postaviti ovakvo pitanje.
Odi pucaj si u glavu beskorisnu.
Ma mogu ja bit najveci kreten na cilom internet svemiru, ali to ne umanjuje cinjenicu kako za zokijev poraz nije kriv Most. Most nije kriv sta je zoki dobija 1/3 manje glasova u odnosu na saborska mjesta od prije 4 godine, blento :bicedobro:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 29 Dec 2015, 18:16

miky0 » wrote:
Ma mogu ja bit najveci kreten na cilom internet svemiru, ali to ne umanjuje cinjenicu kako za zokijev poraz nije kriv Most. Most nije kriv sta je zoki dobija 1/3 manje glasova u odnosu na saborska mjesta od prije 4 godine, blento :bicedobro:
I još ga je onaj Amer spasio od potpunog potopa, ne bi izborni prag prešli koliko bi kreten pizdarija napravio u zadnjih godinu dana.
Braun ga je potpuno što disciplinirao što instruirao.

Međutim, kad se Amer vratio preko bare odmah nakon održanih izbora opet smo vidjeli pravog Zoku debila na djelu i spasa više nije bilo... :(

Pa ne moš jedan dan optuživat nekog za promjenu prezimena a drugi ga dan predlagat za predsjednika sabora i očekivat suradnju. Govoriti jedan dan da ne možeš s ustašama a istovremeno ići s drugim ustašama a treći dan ipak pristati i da ideš s ovim prvim ustašama.

Mene Zoka zapravo podsjeća na undu... :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
MightyMe

Post 30 Dec 2015, 21:37

Image

Ja san skroz da se vratimo u četrsprvu/drugu. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 02 Jan 2016, 20:10

kradeze na turbo pogon :facepalm:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/povr ... 65799.aspx

Povratak bahatog HDZ-a kakvog poznajemo: Štićena osoba na Bregani bio je reiner

:lux: :lux: :lux:
karambol

Post 02 Jan 2016, 23:43

Aaaaa...znas li kako te plave lampe umiruju? Titrajuca svjetlost...i jos, evo, s odsjajem snijega...ah! Meditativno. Zamisli Miky, zena te vozi, naslon ti je blago spusten, vani djevicanska bjelina zime, skripi snijeg ispod novih guma, obican puk stoji u redu, a ti samo kazes : "plavo!" I ono se zablista, projuris tako neometan, a svi se dive odbljesku plave rotacije na tvojoj sijedoj kosi... Izgledas kao nezemaljsko bice, tako se i osjecas... Ljudi te gledaju i vidis da ti govore, ali ne razumijes ih... Ti si njihov zakonodavac. Gotovo bog sa skijama na krovu i sigurno bogovskom sarmom... :zubo:
miky0
ST Leader

Post 03 Jan 2016, 21:11

karambol » wrote:Aaaaa...znas li kako te plave lampe umiruju? Titrajuca svjetlost...i jos, evo, s odsjajem snijega...ah! Meditativno. Zamisli Miky, zena te vozi, naslon ti je blago spusten, vani djevicanska bjelina zime, skripi snijeg ispod novih guma, obican puk stoji u redu, a ti samo kazes : "plavo!" I ono se zablista, projuris tako neometan, a svi se dive odbljesku plave rotacije na tvojoj sijedoj kosi... Izgledas kao nezemaljsko bice, tako se i osjecas... Ljudi te gledaju i vidis da ti govore, ali ne razumijes ih... Ti si njihov zakonodavac. Gotovo bog sa skijama na krovu i sigurno bogovskom sarmom... :zubo:
Sebe bi moga zamislit, ipak ja nisam pripadnik veleizdajnickoj kriminalnoj organizaciji, te bi ljudi za takav moj podvig imali razumjevanja :cerek:
Tea Tree

Post 06 Jan 2016, 14:13

Nakon price o pracenju Boze Ostojic sazvao presicu i pozvao Bozu da ima MUDA i da dodje na suceljavanje. :S
A na to se javio Grmoja kojeg nitko nista nije pitao niti ga zvao, kaze: ja imam muda i doci cu na suceljavanje. :S

Ide li ko odavde s mudima na suceljavanje? :D Ja cu skoknut, kad vec imam muda, da ne propadnu.
7nationarmy

Post 06 Jan 2016, 14:38

koji je to nivo, ministar bi se prepucavao pred kamerama umjesto da smireno kaze da provjerom nije utvrdjeno sto grmoja trkelja i zacepi mu lajavu gubicu. ali neeee, mora kukurikavac pokazat da nece dignute glave prepustit fotelju ngo ce se ukakavat po placenim medijima jos koji tjedan dok ga ne proguta ropotarnica povijesti.

ajmo herojcine, koji ce me prvi ovaj put nazvat fasistom? judo se ne racuna, on ima vece sise od miley cyrus pa mi je simpatican.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 06 Jan 2016, 16:00

7nationarmy » wrote:koji je to nivo, ministar bi se prepucavao pred kamerama umjesto da smireno kaze da provjerom nije utvrdjeno sto grmoja trkelja i zacepi mu lajavu gubicu. ali neeee, mora kukurikavac pokazat da nece dignute glave prepustit fotelju ngo ce se ukakavat po placenim medijima jos koji tjedan dok ga ne proguta ropotarnica povijesti.
Ocekivat pristojnost od splitske azdaje koji snobovski odbije rukovanje i upoznavanje sa svojim susjedom je nemoguca misija, ma koliko on bio u pravu prema nebulozama s petrovove/grmojeve strane :)
7nationarmy » wrote: ajmo herojcine, koji ce me prvi ovaj put nazvat fasistom? judo se ne racuna, on ima vece sise od miley cyrus pa mi je simpatican.
Aj fasisto ne znas da ti je danas neradan dan :misli:
7nationarmy

Post 06 Jan 2016, 17:40

meh ajde neki s bar pola mozga, tis vise ko neka ocvala polovnjaca - ko da me ide uvrijedit ona exananas ili kako se vec tute naziva. tako, tako, sta ce vam maske drugovi, lijepo poludite skroz premda ste most obozavali kad je bio blizu sastavljanja vlade s sdp :D
AJ EM BAK!
  • Information