Sve što ste htjeli nekome reći u facu - bezmudni topic
Dobro ovo drugo aj. Al' ovo prvo je istina pa i onaj napušeni čupavac Marx kaže da je kapitalizam jelte faza u razvoju bla bla bla. Samo što je eto on bio napušeni čupavac pa je sanjao mir u svijetu i plivanje s dupinima.
A glede ovog drugog odlomka. Istina treba apstraktnije razmišljat. Ali tvornice su u suštini kapitalistička ideja. Da ne kažem Fordova... masovno, jeftino, konfekcijski, tisuće ljudi/strojeva.... Mislim isto ko' kod kapitalista. Samo što profit više služi za bujanje administracije, klafranje raznih lezileboviće, manje razvoj. Kod kapitalista je obratno.
Rizik proizvodnje kapitalistima ne radnicima...
Ekonomske slobode svima, ne samo njima...
Sloboda govora isto tako.
Ukratko. Živio kapitalizam.
Mi smo more krvi prolil za slobodu razmišljanja, ekonomske slobode i nikome nećemo dozvoliti da ruši takve odnose.
Komunističke kibuce njima, a ne svima. 

EDIT:
Sad sam išao pogledat i u tim kibucima živi cca 5% ljudi. Eto to ti je kapacitet komunizma... 5%. To je Dunbarov broj za komunizam.
5% stanovništva.
A glede ovog drugog odlomka. Istina treba apstraktnije razmišljat. Ali tvornice su u suštini kapitalistička ideja. Da ne kažem Fordova... masovno, jeftino, konfekcijski, tisuće ljudi/strojeva.... Mislim isto ko' kod kapitalista. Samo što profit više služi za bujanje administracije, klafranje raznih lezileboviće, manje razvoj. Kod kapitalista je obratno.
Rizik proizvodnje kapitalistima ne radnicima...
Ukratko. Živio kapitalizam.
EDIT:
Sad sam išao pogledat i u tim kibucima živi cca 5% ljudi. Eto to ti je kapacitet komunizma... 5%. To je Dunbarov broj za komunizam.
Jebateled, pa nije ovo kolodvor. A obogatit ću se ja jednog dana i neće me nitko jebat u mozak i imat ću svoj mir pa makar bila osamljena i pojele me mačke kad krepam. Šta je previše, previše je. Ako je vama dosadno, meni bome nije. Get a life. Ili makar net, nešto, bilo šta, jebote više, i ručkovi i djeca i sve u kurac krasni. Nedobog da tako završim. I poslovi koji to nisu pa se ima previše vremena.
Nisam ni očekivala poštivanje riječi.
Srećom pa se nisam javila prošli tjedan jer bi i oko posla bilo predomišljanja ili bi mi se već nekako obilo o glavu pa bih naravno ja bila kriva i nezahvalna što sam zajebala sjajnu priliku (tužno je kad se scenariji znaju već unaprijed, uvijek isto, uvijek isto). Pa, sretan ti život, što da kažem više.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
A koga bi to?
Bome, veliki bes beše u tebi ....
Bome, veliki bes beše u tebi ....
kurvanjski avatar, a
Ma gadove... bezskrupulozne polagatelje hipokritove zakletve koji žive u mramornim palačama, đavolje odvjetnike kojima je profesija pravo i nepravda, i uhljebljene kokošare koji vide samo mrtva slova paragrafa 22 kraj živih ljudi.
E taj bes bih ja iskalio u istoj sobi na pola sata sa takvima...
what we've got here is failure to communicate
Ostalih 95% se valjda prestrašilo prezentiranih podataka, socijalne jednakosti, zadovoljenja elementarnih fizioloških potreba, i života u stabilnom okružju do biološki determiniranog kraja.Frulica » wrote:Dobro ovo drugo aj. Al' ovo prvo je istina pa i onaj napušeni čupavac Marx kaže da je kapitalizam jelte faza u razvoju bla bla bla. Samo što je eto on bio napušeni čupavac pa je sanjao mir u svijetu i plivanje s dupinima.
A glede ovog drugog odlomka. Istina treba apstraktnije razmišljat. Ali tvornice su u suštini kapitalistička ideja. Da ne kažem Fordova... masovno, jeftino, konfekcijski, tisuće ljudi/strojeva.... Mislim isto ko' kod kapitalista. Samo što profit više služi za bujanje administracije, klafranje raznih lezileboviće, manje razvoj. Kod kapitalista je obratno.![]()
Rizik proizvodnje kapitalistima ne radnicima...Ekonomske slobode svima, ne samo njima...
![]()
Ukratko. Živio kapitalizam.Mi smo more krvi prolil za slobodu razmišljanja, ekonomske slobode i nikome nećemo dozvoliti da ruši takve odnose.
EDIT:
Sad sam išao pogledat i u tim kibucima živi cca 5% ljudi. Eto to ti je kapacitet komunizma... 5%. To je Dunbarov broj za komunizam.5% stanovništva.
A i ti si još jedan 'rvacki poduzetnik koji je '91.-'95. more krvi prolio na prvim crtama Minkena oslobađajući jugokomunističke tvornice da bi živio u slobodi tuđeg ropskog rada?
I pizda ti materina što ne znaš čitat misli.
I što nisi Supermen.
I Betmen.
I doktor Spok.
I što nisi Supermen.
I Betmen.
I doktor Spok.
Šta je, ne usuđuješ se pisati na ovu temu?Frulica » wrote:Dobro ovo drugo aj. Al' ovo prvo je istina pa i onaj napušeni čupavac Marx kaže da je kapitalizam jelte faza u razvoju bla bla bla. Samo što je eto on bio napušeni čupavac pa je sanjao mir u svijetu i plivanje s dupinima.
A glede ovog drugog odlomka. Istina treba apstraktnije razmišljat. Ali tvornice su u suštini kapitalistička ideja. Da ne kažem Fordova... masovno, jeftino, konfekcijski, tisuće ljudi/strojeva.... Mislim isto ko' kod kapitalista. Samo što profit više služi za bujanje administracije, klafranje raznih lezileboviće, manje razvoj. Kod kapitalista je obratno.![]()
Rizik proizvodnje kapitalistima ne radnicima...Ekonomske slobode svima, ne samo njima...
![]()
Ukratko. Živio kapitalizam.Mi smo more krvi prolil za slobodu razmišljanja, ekonomske slobode i nikome nećemo dozvoliti da ruši takve odnose.
EDIT:
Sad sam išao pogledat i u tim kibucima živi cca 5% ljudi. Eto to ti je kapacitet komunizma... 5%. To je Dunbarov broj za komunizam.5% stanovništva.
viewtopic.php?f=6&t=2261
-
- Information
-