Ni ja ne kuzim, ko je ispusio, sta je ispusio?Hroboatos » wrote:Orjunaši ispušili. Nu dobro: ako ovo već nije početak kraja, bar je kraj početka.
IZBORI 2015...
hadeze i most jedno drugom. sutra dolaze kod milke rec.. mi bi platili.Tea Tree » wrote: Ni ja ne kuzim, ko je ispusio, sta je ispusio?
..to on i oce, da nas ugase.Zekoslawa » wrote:Daj, miky, jebote, opet ćeš nam onog Admina navući na vrat.
ali, imamo mi ilegalu, nek gase..
Hoce ona onda rec nesto u stilu: a nisam vam ja konobarica, samo se tako cesljam. Tamo su vam gazde, s njima se dogovorite?..a unda » wrote: hadeze i most jedno drugom. sutra dolaze kod milke rec.. mi bi platili.
Tea Tree » wrote: Hoce ona onda rec nesto u stilu: a nisam vam ja konobarica, samo se tako cesljam. Tamo su vam gazde, s njima se dogovorite?
..nece, nece..to je onaj vic o muji i hasi. vidis kako je dobar taj vic. funkcionira..
Ovo je, koliko se sjećam, forum koji je bio ožalošćen kad je general Gotovina oslobođen u drugostupanjskoj presudi.
Dakle- pitanje što uopće s takvima ?
Iskustvo mi govori- ništa. Zatucane drugomišljenike treba jednostavno ignorirati.
Za one pak koji su zatrovani samo 40-50%, i imaju IQ preko 95, potrebno je nješto proučiti i pročitati, a ne samo novine i slično smeće.
N.pr.:
James Sadkovich: Tuđman- politička biografija
Jakov Sirotković: Hrvatsko gospodarstvo u 20. st.
Anđelko Milardović: Pod globalnim šeširom
Radelić et al: Hrvatska u 20. st.
kao i starije klasike poput:
Rudolf Horvat: Hrvatska na mučilištu
Vatroslav Murvar: Na izvorima neistina
Rudolf Bićanić: Ekonomska podloga hrvatskoga pitanja
Svetozar Pribićević: Diktatura kralja Aleksandra
....
Iskustvo mi govori- ništa. Zatucane drugomišljenike treba jednostavno ignorirati.
Za one pak koji su zatrovani samo 40-50%, i imaju IQ preko 95, potrebno je nješto proučiti i pročitati, a ne samo novine i slično smeće.
N.pr.:
....
Nje sjecam se te zaljosti, ali mozda sam i zaboravilja. Ostalo ti njema veze s aktualnjostima.
Sto se tice aktualnosti, mozda sad uvedu obavezu poslodavcima da radnicima moraju osigurati barem dvije mise u radnom vremenu. Nakon koagulacije tj koalicije, uvest ce pojacanu satnicu vjeronauka u skolama, i vjeronauk na fakultetima, umjesto npr. sociologije.
Sto se tice aktualnosti, mozda sad uvedu obavezu poslodavcima da radnicima moraju osigurati barem dvije mise u radnom vremenu. Nakon koagulacije tj koalicije, uvest ce pojacanu satnicu vjeronauka u skolama, i vjeronauk na fakultetima, umjesto npr. sociologije.
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=6&t=1679Hroboatos » wrote:Ovo je, koliko se sjećam, forum koji je bio ožalošćen kad je general Gotovina oslobođen u drugostupanjskoj presudi.
N.pr.:
....
Vidis da njije bilo zaljosti, dapace.
Daj nam malo kredita, bogamu. Mozemo biti sve sto hoces.
..ma to je vec uvedeno. e, da je samo to. predavanja iz sociologije u splitu se odvijaju na klerikatu, na socijalnoj psihologiji ili kakvoj vec psihologiji se predaje toma akvinski, a industrijsko drustvo predaje teolog i prica o enciklikama, a dekan taj neki nema verificiran doktoratic, stecen negdje vani, po svetim rimskim carstvima..Tea Tree » wrote:Nje sjecam se te zaljosti, ali mozda sam i zaboravilja. Ostalo ti njema veze s aktualnjostima.
mislim, to samo ono tek da se stekne neki dojam, a situacija je jos i gora.. bolja, zavisno kako se gleda.
a tek sveuciliste, ne znam odakle pocet, nista se na njemu ne moze napravit, zaposlit bez petrovljevog dole kolege, barisica.
medicina npr splitska.. to je ono, a ne znam sta rec. mislim da imaju poseban kolegij.. kako tajno i privatno radit abortuse, a u bolnici se pozivat na prigovor savjesti.
u zagrebu.. u zagrebu samo malo poslusaj rektora sta taj prica.
situacija na sveucilistima je slicna kao i s drzavom. sveucilista imaju autonomiju, od drzave, jel, al ne i od crkve.. i ne od drzavnih para, jel.
tj drzava im je duzna dat sve sto oni oce, a lova koju oni zarade, za nju drzava ne smije znat jer ako pokusa, to je udar na slobodu, ne znam cega, sveucilista, vjere..
i aj ti sad plivaj u toj juhi od govana.
Zgodno, ali tričava babarija (a i nekorektna prema dr. Šimuniću).Zekoslawa » wrote:Jel se računa pročitan "Moj život s Francekom"?
Osim Sadkovicha, najbolje knjige o Tuđmanovom ideološkom razvoju i djelovanju:
Ivica Radoš: Tuđman izbliza
Zdravko Tomac: Predsjednik- protiv krivotvorina i zaborava
Nenad Ivanković: Predsjedniče- što je ostalo ?
O smeću Darka Hudelista dosta su i drugi napisali: http://www.matica.hr/vijenac/296/Hudeli ... manopisac/
Ma necu vajdaZekoslawa » wrote:Daj, miky, jebote, opet ćeš nam onog Admina navući na vrat.
Sta mislite koliko ce bit opasno trkeljat protiv kradezeove vlade na trkeljanju
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=6&t=1688Tea Tree » wrote: https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=6&t=1679
Vidis da njije bilo zaljosti, dapace.
Daj nam malo kredita, bogamu. Mozemo biti sve sto hoces.
Ovdi je dvi stranice necega, a tamo 6
Kolko ste siguri da ce svi ovi sta su ostali u Mostu dat glas za vladu s kradezeom 
Ha, čuj... ako neš narušavat dostojanstvo...miky0 » wrote:
Ma necu vajda
Sta mislite koliko ce bit opasno trkeljat protiv kradezeove vlade na trkeljanju
http://www.jutarnji.hr/-ako-je-bog-za-n ... -/1484853/

..riskira petrov anatemu. izgleda da je u metkovicu anatema u obliku sjekirice ili kamena i onda poslije u crkvi kazu.. dobio je sto je zasluzio...Naši sugovornici stoga su složni u ocjeni da je razlog Mostovog povlačenja iz daljnjih pregovora sa Hrvatskom raste samo jedan - ne žele Vladu sa SDP-om već s HDZ-om, ali se to ne usude javno reći već izmišljaju kako bi krivcem za neuspjeh pregovora proglasili drugu stranu.
- Ne mogu se vratiti u Metković ako dogovore Vladu sa nama - kaže nam jedan član Predsjedništva SDP-a, koji čak tvrdi kako je Petrov prije koji dan morao izaći s mise u Metkoviću jer ga je tamošnji svećenik pred svima prozvao da želi ljevičarima pomoći da ostanu na vlasti.
..jel to na slici palmoticeva, za vrijeme mise?
Vidim da poznaješ zagrebačke kutke...a unda » wrote: ..jel to na slici palmoticeva, za vrijeme mise?
E, i ovi u plavom su Misionari ljubavi. Muški red inspiriran Majkom Terezom.
..palmoticeva? najbolje duhovne vjezbe u gradu. kako na lijevoj strani ulice, tako i na desnoj.karambol » wrote:
Vidim da poznaješ zagrebačke kutke.![]()
E, i ovi u plavom su Misionari ljubavi. Muški red inspiriran Majkom Terezom.
bilo bi dobro da se okupi dosta svijeta na tom prosvjedu, ali dobro je i ovako, ta poruka, pa bila ono provokacija ili ne, dobra je to poruka kolindi, a i eu.. a i natou, pa eto, ako amerikanci tako odluce da se izbori trebaju ponovit, imaju samo svojoj djelatnici uputit jedan kratki telefonski poziv..
karambol » wrote:
Ha, čuj... ako neš narušavat dostojanstvo...![]()
http://www.jutarnji.hr/-ako-je-bog-za-n ... -/1484853/
Kad će više odjebat od te silne borbe za Hrvatsku da malo odmorimo. Jebo ih taj bog pljačke i fašizma više.
Zbog takvog (adeze) smeća ja danas trebam vezu za posao jer se svugdje primaju kriminalni uhljebi i šljam. Ostalima ostaje konobarenje i kurvanje. Jebo im ja domovinu i boga i svakog tko je glasao za njih. Devedesetih su stvorili sustav u kojem ništa ne možeš pošteno, prokleti konvertiti, bivši partijci, današnji lizači oltara i sad se ponašaju da su gospodari svačije sudbine. Jer bez tih krkana ti ne možeš praktički ništa, a ako čak i imaš neku raritetnu struku gdje ti ne trebaju, opet ćeš kad tad surađivati sa šljamom. U ime boga kapitala, oca i domovine.
Smeće. Ima pravo miki, to nije nego za ....
:judolino mode off:
Smeće. Ima pravo miki, to nije nego za ....
:judolino mode off:
-
- Information
-