IZBORI 2015...
..a ti bi htjela hepojend?Zekoslawa » wrote:Dobro, jel se tu više netko misli poševit u cijeloj toj priči i oćemo li više saznati tko je tu sam sebi dida? Mislim, ovo da je i od meksičkih sapunjara, bilo bi previše.
evo, ceka se da pop postavi ono pitanje.. ako ima netko rec proti ovog braka nek kaze sada il nek zauvijek suti.. jel ima ko rec?
..a ono dva miljuna ljudi u glas..
..imaaaaaaaa!
ps..
hepojeb?
nista nista, nek se ovo zaboravi, nema veze..
..koookice, semenke, kikiriki..POBUNA U MOST-u: Devet zastupnika ne želi koaliciju isključivo s Milanovićem
DEVET od 15 zastupnika Mosta ne želi formirati Vladu isključivo sa SDP-ovom koalicijom, a šest zastupnika ne bi htjelo Petrov Vladu formira s Karamarkom i njegovim partnerima.
Ta činjenica objašnjava novi obrat u ponašanju MOST-a i ultimativni poziv Domoljubnoj koaliciji da nastave pregovore.
Maxportal je primio informaciju s najvišeg izvora u MOST-u koji nam je objasnio odnos snaga u toj stranci i motive da HDZ-ovu koaliciju ponovno uključe u pregovarački proces.
“Petrov ima problem jer devet vijećnika želi suradnju s HDZ-om, a nikako sa SDP-om, a 6 vijećnika želi sa SDP-om, a nikako sa HDZ-om! Tu leži uzrok cijeloga problema. Zato se ne može sastaviti Vlada. Jedina opcija da Most ostane čitav i da sve druge ucjenom utrpaju u istu Vladu,” kazao nam je pouzdani izvor, član Nacionalnog vijeća MOST-a i sudionik sinoćnjih pregovora.
“Božo, ja Milanoviću ništa ne vjerujem! Tko je lagao jednom, lagat će opet! Čim preuzme vlast Vlast nastojat će nas otkantati. Idemo u pregovore s obje koalicije ili u nove izbore”, stav je većeg broja zastupnika MOST-a
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ša je bilo? Jel Tomica potpisao sporazum?
Vidio sam da neš trkelja na telki ali nisam čuo šta.
Naprosto ne znam šta bi mi bilo draže.
Ako potpiše znači da je pojeo govno. I tražio repete.
Ako ne potpiše jadna li mu majka, jebaće mu mater što u stranci, što na kaptolu...
Vidio sam da neš trkelja na telki ali nisam čuo šta.
Naprosto ne znam šta bi mi bilo draže.
Ako potpiše znači da je pojeo govno. I tražio repete.
Ako ne potpiše jadna li mu majka, jebaće mu mater što u stranci, što na kaptolu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..ne postoji ni minimalna mogucnost. ni teoretska. sto god ti smatrala pod tim postenjem, nema se za sto uhvatit.
jedino sto se moze ovdje nadat jest da milanovic sad iskoristi mogucnost koju je ostavio, jel, rezervnom i da odustane od pregovora ili nesto slicno da smisli. ove pregovore treba iskomprimitat potpuno i bilo kako i treba ic na nove izbore.
mislim, cak bi mi bilo u redu da milanovic i pristane na sve pred sto bude doveden danas i da sutra kod kolinde kaze da se predomislio.
ono, pokusat nastavit radit dar mar..
uostalom, sa esdepeove strane tu isto ima koalicija, mogu i one reagirat nakon svega, kako hoce. a tu je npr i ids.. sve se tu radi o brojevima, ali nisu stabilni, vrte se i treba sad nekako nabost sto ce se, koji ce se brojevi sutra zavrtit pred milkom, tj sto koji ce brojevi sutra pred nju stat.
nadam se da ce to bit.. 0.
ako dodje do te trokoalicije koalicija, u bilo kakvom obliku, cak i onom za koju ce se mislit da se nece prepoznat, to stvarno nece bit dobro. nece. nece to bas mirno proc.
jedino sto se moze ovdje nadat jest da milanovic sad iskoristi mogucnost koju je ostavio, jel, rezervnom i da odustane od pregovora ili nesto slicno da smisli. ove pregovore treba iskomprimitat potpuno i bilo kako i treba ic na nove izbore.
mislim, cak bi mi bilo u redu da milanovic i pristane na sve pred sto bude doveden danas i da sutra kod kolinde kaze da se predomislio.
ono, pokusat nastavit radit dar mar..
uostalom, sa esdepeove strane tu isto ima koalicija, mogu i one reagirat nakon svega, kako hoce. a tu je npr i ids.. sve se tu radi o brojevima, ali nisu stabilni, vrte se i treba sad nekako nabost sto ce se, koji ce se brojevi sutra zavrtit pred milkom, tj sto koji ce brojevi sutra pred nju stat.
nadam se da ce to bit.. 0.
ako dodje do te trokoalicije koalicija, u bilo kakvom obliku, cak i onom za koju ce se mislit da se nece prepoznat, to stvarno nece bit dobro. nece. nece to bas mirno proc.
- Euklid
- old school
a ne znam... napisao si svojedobno da su Most i Živi zid sjebali Hrvatsku.....a unda » wrote: ..ne most i zivi zid, nego taj mentalitet, ta pamet, ta kultura..
Ne znam jel ko stavio, al ovaj cca zvuči ko unda. 
http://m.24sata.hr/news/petrov-je-naivc ... sta-452992
- Euklid
- old school
o jeboga ti, pa el se ne sjećaš kolko sam te gnjavio da nam objasniš kako su to oni sjebali i sjebavali kad si svojedobno to napisao ali sam na kraju odustao jer sam vidio da nema vajde.....a unda » wrote: ..di to? sumnjam da je to bilo tako kako ti kazes. predoslovno to meni izgleda, prepojednostavljeno...
nu ovđe pa čitaj...
- Euklid
- old school
kako ne razumiješ... to je zato jer iza Mosta stoji Kaptol...Frulica » wrote:Ne znam jel ko stavio, al ovaj cca zvuči ko unda.
..ma, nema veze blage. ne znam sto ti hoces.Euklid » wrote:
o jeboga ti, pa el se ne sjećaš kolko sam te gnjavio da nam objasniš kako su to oni sjebali i sjebavali kad si svojedobno to napisao ali sam na kraju odustao jer sam vidio da nema vajde...![]()
nu ovđe pa čitaj...
..meni zvuci ko neki koje sam procitao tamo na mostovim stranicama koji petrova zovu veleizdajnikom.. mislim, neki, ima ih, ima..Frulica » wrote:Ne znam jel ko stavio, al ovaj cca zvuči ko unda.
to je cista otajstvena furbarija, ono, da se vlasi ne dosjete. a usput poruka da pazi sto radi, za svaki slucaj.. slicnu poruku je imao i tudjman. dva puta. s direktne i indirektne strane.
doduse, tudjmanu nisu rekli ni da je izdajica, ni da je naivcina, tudjmanu su samo rekli da pazi sto radi, jer.. itd.
ovo je prvenstveno zargon namijenjen mobilizaciji, sa smjernicama djelovanja, tj i vi pazite kud gazite, petrov je ipak na nasoj strani.
..da. stoji. jel ti znas npr vezu izmedju bulata kod dicma i petrova? imas li uopce ideju? ako i imas, slucajno, tj ako nabodes ili prepises od nekud, ima tu jos par iznenadjenja.
I zasto bi iznenadjenje bilo zokijevo prikljucenje petrovu i bulatu iz dicma..a unda » wrote: ..da. stoji. jel ti znas npr vezu izmedju bulata kod dicma i petrova? imas li uopce ideju? ako i imas, slucajno, tj ako nabodes ili prepises od nekud, ima tu jos par iznenadjenja.
..ti stvarno nemas pojma sta si pitao. tj sto je najgore ili najbolje, cak si i dobro pitao, dosta precizno, ali oce to se desit kad uopce ne znas sta si pitao.
Kad se samo sjetim da sam znao nekog čudnog dječaka... Da sam znao u kakvo će klerofašističko đubre izrasti, pružio bih mu izvjesnu fizikalnu terapiju, smrad šugavi.Frulica » wrote:Ne znam jel ko stavio, al ovaj cca zvuči ko unda.
..moj jedan iz klupe isto. solidan mangup bio. nozeve u skolu nosio. ko bi rekao da ce bit profa na teoloskom, odgajat mlade.. jel, intelektualce buduce.judolino » wrote: Kad se samo sjetim da sam znao nekog čudnog dječaka... Da sam znao u kakvo će klerofašističko đubre izrasti, pružio bih mu izvjesnu fizikalnu terapiju, smrad šugavi.
-
- Information
-