evo, ja zazivam jupitera, minervu i posejdona.. moze i zeusa, atenu i neptuna, da naprave sto god mogu da se ponove izbori.
evo, ako se ponove, zavjetujem se da cu ispec tri one jadne cekin koke za moje macke i pasicu.

Zar nije jeftinije da se zoki i karamarko dogovore da jedan bude premijer do podne, a drugi od podne..a unda » wrote:..carobnjastva, magije, mantranja, tantranja, sve osim ovih jednoboznih molitvi, jer je to zlo.. zlo samo takvo.
evo, ja zazivam jupitera, minervu i posejdona.. moze i zeusa, atenu i neptuna, da naprave sto god mogu da se ponove izbori.
evo, ako se ponove, zavjetujem se da cu ispec tri one jadne cekin koke za moje macke i pasicu.![]()
..nije. to je najskuplje. skoro. jedino skuplje bi bilo da ti budes premijer.miky0 » wrote:
Zar nije jeftinije da se zoki i karamarko dogovore da jedan bude premijer do podne, a drugi od podne
Aj objasni ti to..a unda » wrote: ..nije. to je najskuplje. skoro. jedino skuplje bi bilo da ti budes premijer.![]()
najjeftiniji su ponovljeni izbori.![]()
..jel zna ko neko vikka caranje? treba dobro ucarat nove izbore. ono, dobro ucarat..
Sad kad budu novi izbori u prvom misecu, ajmo svi za Zivi Zid da opet neka treca strana razjebe veleizdajnicku stranku hdzsdpkarambol » wrote:To je već začarobirano. Već je. Bit će novi izbori. Ovaj lonac kipi, a poklopac poskakuje. Važno je da se nitko u kuhinji ne dosjeti otklopiti ga ili smanjiti vatru.
miky0 » wrote:
Sad kad budu novi izbori u prvom misecu, ajmo svi za Zivi Zid da opet neka treca strana razjebe veleizdajnicku stranku hdzsdp
Ako su mostovi, zivi zidovi i slicni nakupine koje smetaju, koji izraz upotrijebiti za elementarne nepogode kao sto su hdzsdpkarambol » wrote:
Treća strana?![]()
Ta se moze izroditi poput naplavine. Kao most. Takav neki kua kojeg izbaci plima kao nakupinu koja smeta, a kad je krenes razvrstavati ispada da nista korisnog nema iako izdaleka izgleda kao prepreka.![]()
Nema trece strane. Ima ova najstarija politicka stranka koja djeluje oko dva tisucljeca, ali ne mogu se oni bas lako kandidirati.![]()
Ne mozes igrati nogomet kad nisi nikad dotaknuo loptu niti izasao na teren pod reflektore i pred pun stadion.
..i, bogu hvala, dovoljno onih koji misle da je to potpuno novi potrosacki izbor i izlog koji ce im donijet promjene i.. kako ono, reforme? ..napredak?karambol » wrote: Nema trece strane. Ima ova najstarija politicka stranka koja djeluje oko dva tisucljeca, ali ne mogu se oni bas lako kandidirati.![]()
..
pa zato što ću slušat Karačmarka kako se opravdava zašto je pristao na sporazum nakon svega što je jučer rekao protiv tripartitne vlade i SDP-a... ima li šta ljepše u ove maglovite dane
onda ti neće biti lako sljedeće 4 godine...Beau » wrote:ja već dugo nisam vidjela ništa ljigavije od tog petrova. kraj njega mi i karamarko djeluje simpatično
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest