UĐITE! (službeni chat)
Pospremala sam kozmetiku i u putnom neseseru našla patkicu i skužila da ne radi i promijenila joj baterije i opet ne radi. Ima li servis za poravak patkica? Kako ću na put?ElliQuinn » wrote: Ali, ali, ali... ja se zajeebaaavaaamaamamaaaaaI ako mi uvališ Kur... Kuelja počet ću ti promicati rad na sebi i to ne vibratorom.
![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Niš se ne brini, ak medica valja i ak izračunam da je RuC dobar, obogatit ćemo se.ElliQuinn » wrote:RuC?
dobro, ko je sad klodin? klodin, dobrodošla 
mislim da će nam doČ i patlikit
sjećate se nje?pozvah ju
naime, ne želim uključiti gumb za urotu, ispada da neki ljudi kojima sam slala pm, uopće taj pm nisu dobili. govorim o krstarici.
jelda da je do buke u komunikacijskom kanalu, jelda?
mislim da će nam doČ i patlikit
naime, ne želim uključiti gumb za urotu, ispada da neki ljudi kojima sam slala pm, uopće taj pm nisu dobili. govorim o krstarici.
jelda da je do buke u komunikacijskom kanalu, jelda?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
:ide stavit jednu teglicu na stranu jer ih je ostalo jos samo 3:jevgenija » wrote:Kad smo već kod donošenja, ne bi bilo zgorega da dimnjakica povede ajvar
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
:voli dimnjakicu i na popis za nabavku stavlja specijalne dimnjačke kekse:dimnjak » wrote: :ide stavit jednu teglicu na stranu jer ih je ostalo jos samo 3:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja bih bila pristojna, ali ne znam kako: pozdraviti te s "Bok!" ili s "Brkove na sunce!"?brkoslav » wrote:
kak znaš?
Morticia » wrote:Vidi ove sto se prve fine.
Meni moze slika penisa, hvala.
Dobrodosao.
: nada se da nije psiho pa da je shvati ozbiljno :
nisam tu ni sat vremena, a već mi se sviđa
đe ste bile ceo moj život????
Ozbiljno sam zaljubljena.brkoslav » wrote: đe ste bile ceo moj život????
Đevojke, odstupite.
gonj špadi
nemoj tako, što vas je više, to je veselije. samo vi pristupite.klonka » wrote: Ozbiljno sam zaljubljena.![]()
![]()
Pozdravlja sa smrt fašizmu i govori "đe".
Đevojke, odstupite.
(ovo me podsjeća na 91vu i kad je bio ono rat i pucalo se i stajalo na braniku domovine, pa sam transveriran u drugi grad(ić), pa samim time i u drugu školu te razred, pa sam isto bio popularan prvih tjedan dana)
-
- Information
-