Stipe Petrina

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Nov 2015, 16:28

Covik zasluzuje topic na ovom forumu, jer je jedan od rijetkih politicara koji je zasluzio moju cast da kao polticar zasluzuje sve pozitivno od mojih dubokoumnih umotvorina. Kad budem imao vise vremena, lipit cu njegove izjave :top:

Zekoslawa

Post 15 Nov 2015, 16:53

miky0 wrote:Covik zasluzuje topic na ovom forumu, jer je jedan od rijetkih politicara koji je zasluzio moju cast da kao polticar zasluzuje sve pozitivno od mojih dubokoumnih umotvorina. Kad budem imao vise vremena, lipit cu njegove izjave :top:
A de ti nama reci šta to Stipe zaslužuje. :kokice: :zubo:
karambol

Post 15 Nov 2015, 17:42

Za sluzuje, Za Pipa! Zastol zasluzuje zalogaje zagrizati za zajutrak. Zatim zasluznim zalagaocem za zavrsnu rijec zakonodavnog zajebanta. Zasluzuje Mikija i Zna se za koga zasluzuje zauvijek biti iZabran za zasluznog zastupnika Zajebanih zadacnica sa sluzbenim pecatom.

Jedan je Pipo! Ostali su picke matere nakazne nedomoljubne i nervacke nabijemo ih na kurac i mamicev dinamo ljige lignjaste smrdljive usi zatrovane bog vam mater, prosti mi boze... Na kurac vas sve natakarim posteni kojeg samo pet postenih smije dirat. E!

:zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Nov 2015, 19:13

..kako petrina deklinira zajutrak?

tkosto.. zajutrak, piskamumterina.

kogacega.. zajutrka, ukurac

komucemu.. jebiga, zajutrcima

kogacega.. zajutruka, svemu jebem

oj, jebemte, zajutrcino sasrana..

:D
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 20:24

Zekoslawa » wrote: A de ti nama reci šta to Stipe zaslužuje. :kokice: :zubo:
Respekt. Prvoklasan respekt ;)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Nov 2015, 20:48

..mikiju petrina dodje nesto kao i pumpa. :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 Nov 2015, 21:01

Stipe ko da je znao da će se razne hadezeovčine i slični mentoli okomit na njega jer neda MOST-u da ide samo s HDZ-om pa je baš danas stavio na fejs odgovor svima koji ga blate a da nemaju pojma o njegovom radu u Primoštenu:

''Zašto se ljudi uznemiravate kada kojekava smeća , moralne nakaze , ljigavci i medijske drolje (molim dežurne vokabularne higijeničare da ovo zapamte pa da mi dodjele još neku knjigu :D) počnu negativno pisati o meni ????

Pustite ih , neka pišu.
Samo ih upitajte ako je sve to istina što pišete kako to da "psovač i kočijaš" iz Primoštena ima najbolje rezultate u vođenju JLS u EU ?

Upitajte ih kako to da već 15 godina izložen doslovno svim mogućim hajkama na svim razinama iostaje čist, pošten i častan usprkos svemu.

Upitajte ih pa zašto to njegovi sumještani za njega glasaju sa čak 70-80% na lokalnim i čak 50% na parlamentarnim izborima.
Upitajte ih : znate li ikoga u Hrvatskoj s navedenim karakteristikama???

Ako ne znaju, recite im UŠUTITE VI MRZITELJI HRVATSKE i svega dobroga i plemenitog uopće!''

A Stipice jesi ih dobro opisao, ne bih ni ja bolje, vjere mi... :S :S :S
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 15 Nov 2015, 21:07

A ovo je od neki dan:

Zgražaju se nad mojim rječnikom, a ne zgražaju se nad 25 godina PLJAČKE, KRIMINALA, LAGANJA, PREVARE, SIROMAŠTVA I OČIGLEDNOG PROPADANJA . Jasno je da je za sve nabrojeno kriv moj rječnik!

E, moj Stipe, pa zato se i zgražaju, da odvrate pogled ljudima od svojih marifetluka kojima su nas otjerali u dužničko ropstvo...
Bara huda

Post 17 Nov 2015, 22:50

Euklid » wrote:A ovo je od neki dan:

Zgražaju se nad mojim rječnikom, a ne zgražaju se nad 25 godina PLJAČKE, KRIMINALA, LAGANJA, PREVARE, SIROMAŠTVA I OČIGLEDNOG PROPADANJA . Jasno je da je za sve nabrojeno kriv moj rječnik!

E, moj Stipe, pa zato se i zgražaju, da odvrate pogled ljudima od svojih marifetluka kojima su nas otjerali u dužničko ropstvo...
Nisam puno upoznata sa likom i djelom doticnog, ali sam ga isla guglati i ovo sto sam vidjela tu nije mi ostavilo dobar dojam. Dalje nisam ni trazila. :D

https://m.youtube.com/watch?v=mCr7fhsm19o

Tip djeluje siledjiski, sebe postavlja iznad zakona jer su zakoni koji ne idu njemu u korist glupi i sta on sad ima tu slusat ili nedajboze, postovat neke propise i pravila kad on sam zna sta je najbolje i nema njemu ko sta govorit sta smije a sta ne.
Nije problem u njegovom rjecniku, nes ti strahote prostota u tankocutno uho u Hrvata :D , nego u serifskom stavu.

Mozda Kroejsa i ima natruhe divljeg zapada iz doba Dok Holideja i Wyatt Earpa ali postojece probleme ipak ne bi trebalo rjesavati metkom u celo. :ne zna:

Iako mi je jasnije zasto je Petrina popularan.
Nek je meni i mojima a druge ko jebe. :raspa:
Slicno se prepoznaje u slicnom.
miky0
ST Leader

Post 17 Nov 2015, 23:35

Bara huda » wrote: Nisam puno upoznata sa likom i djelom doticnog, ali sam ga isla guglati i ovo sto sam vidjela tu nije mi ostavilo dobar dojam. Dalje nisam ni trazila. :D

Tip djeluje siledjiski, sebe postavlja iznad zakona jer su zakoni koji ne idu njemu u korist glupi i sta on sad ima tu slusat ili nedajboze, postovat neke propise i pravila kad on sam zna sta je najbolje i nema njemu ko sta govorit sta smije a sta ne.
Nije problem u njegovom rjecniku, nes ti strahote prostota u tankocutno uho u Hrvata :D , nego u serifskom stavu.

Mozda Kroejsa i ima natruhe divljeg zapada iz doba Dok Holideja i Wyatt Earpa ali postojece probleme ipak ne bi trebalo rjesavati metkom u celo. :ne zna:

A Baro, ninberski proces se vodio zato jer su porazeni casnici provodili ili neprovodili zakone svoje drzave :misli: ;)

Stipe legenda je tu da ukaze u debilne zakone kojim je debilna drzava birokratizirala cilu drzavu do razine katalibanizma u kojima ce lijevi politicari desnim koljacima dizat spomenike. Bas zato, Stipe samo naprid :top:
Euklid
old school

Post 18 Nov 2015, 00:05

Bara huda » wrote: Nisam puno upoznata sa likom i djelom doticnog, ali sam ga isla guglati i ovo sto sam vidjela tu nije mi ostavilo dobar dojam. Dalje nisam ni trazila. :D

pa da, šta će bit nego siledžija čovjek koji je naslijedio 7,5 milijuna kuna dugova koje su mu ostavili hadezeovski načelnici a zatim je te dugove sanirao, uveo mjere štednje i ušteđenim novcem počeo brinuti za javni interes izgradivši u kratkom vremenu dom zdravlja, vatrogasni dom, dječji vrtić, zgradu općine, šetnice i plaže, hortikulturne zahvate... i još napunio općinsku blagajnu do vrha...

mislim da je siledžija riječ koja ga najbolje opisuje... :top:
Euklid
old school

Post 23 Nov 2015, 17:55

Stipe legenda:

Petrina: Ja naciste iz HDZ-a sigurno neću podržati

Nije čudo da ga hadezeovci s foruma napadaju kad god stignu... :giggle:

"Formira li Most vlast s 'četnicima hrvatske nacionalnosti', nacistima iz HDZ-a, ja ću svoj mandat dati nekome s moje liste ili sjediti u Saboru kao nezavisni zastupnik, ali jedno je sigurno, stanje moga želuca ne dopušta mi da koaliram s HDZ-om", rekao je Petrina danas.

Najbolje će biti ako prevlada razum i nekako formiramo vladu Mosta zajedno sa stručnjacima koje podupiru dvije najjače koalicije, ali bojim se da od toga neće biti ništa. Čisto zato što u Hrvatskoj najbolja rješenja nikad ne uspiju.''

:S :S :S :S
karambol

Post 23 Nov 2015, 19:08

Euklid » wrote:Stipe legenda:

Petrina: Ja naciste iz HDZ-a sigurno neću podržati

Najbolje će biti ako prevlada razum i nekako formiramo vladu Mosta zajedno sa stručnjacima koje podupiru dvije najjače koalicije, ali bojim se da od toga neće biti ništa. Čisto zato što u Hrvatskoj najbolja rješenja nikad ne uspiju.''[/i]

Zaista iskreno želim da se ovo što kaže ostvari iako sumLJam da je to moguće, ali ne zato jer mislim da će išta bitno promijeniti već da vidim I čujem opravdanja tko je kriv.
Ali vidim da je toga I dotični gospodin svjestan pa već izriče alibi. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2015, 20:02

Zasto ne navijate za reforme :ne zna:
karambol

Post 23 Nov 2015, 21:03

miky0 » wrote:Zasto ne navijate za reforme :ne zna:
To je isto kao navijanje za Hajduk ili Dinamo. Daleko od toga da ne bih zelio prosperitetnu, perspektivnu i uspjesnu zemlju u kojoj zivim, ali jebiga...dug je taj put do lige prvaka. Vidis da ni Mamicu ne uspjeva. :D
Tu ce biti ona - igrali smo dobro, ali zajebo nas sudija.
Pero Djetlić

Post 23 Nov 2015, 21:08

miky0 » wrote:Zasto ne navijate za reforme :ne zna:
Koje?
miky0
ST Leader

Post 23 Nov 2015, 21:29

Pero Djetlić » wrote: Koje?
MOSTove.
MmeTipfeler

Post 23 Nov 2015, 23:16

Zašto svi Most pišu kao akronim? :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 24 Nov 2015, 00:44

MmeTipfeler » wrote:Zašto svi Most pišu kao akronim? :ne zna:
A mozda nismo svi znalci kao ti npr ;)
MmeTipfeler

Post 24 Nov 2015, 10:44

miky0 » wrote:
A mozda nismo svi znalci kao ti npr ;)
Nešti atomske fizike! Ako se stranka zove Most nezavisnih lista i kao geslo ističe "Biti povezan, a ne vezan!" te ako se već razbacujete tim Mostom i toliko mu se divite, mogli biste se baš i dosjetiti da je u pitanju imenica upotrijebljena u prenesenom značenju. :kava:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Nov 2015, 10:53

Mada Obećavamo, Samo Trolamo...
Pero Djetlić

Post 24 Nov 2015, 11:32

miky0 » wrote:
MOSTove.
A koje su to? :D Samo kužim da neprestano sastanče, malo međusobno, malo sa SDP-om, malo s HDZ-om. Nisam upućen u detalje rezultata. :zubo:
Zekoslawa

Post 24 Nov 2015, 15:24

I ja sam ga par puta napisala kao akronim, iz inercije valjda. Naime, na ovim izborima imam problem s pamćenjem imena stranaka, pogotovo onih s epitetima kao što su "napredno", "pametno", "zajedno", "spremni" i slično, a onda mi se stvorila sveopća pomutnja i više ni za jednu ne znam šta točno predstavlja. Da ne govorim da mi je trebalo malo duže dok upamtim da je koalicija Hrvatske raste zapravo SDP, a ne Hrast. :zubo:
blue
Asgard

Post 24 Nov 2015, 15:46

Ja sam mislila da je akronim :zubo:
haram
persona non grata

Post 30 Nov 2015, 00:07

Da nije akromion?
what we've got here is failure to communicate
  • Information