nedavno sam cijepio šuru printscreenovima naših chatova iz vremena kad ćaća još nije oša odakle se vraća
ne brini, trajno si mi urezan u cerebrum a ja backup podataka radim više nego dobro

nije mene briga više za mene, ja san svoje napravija šta san ima napravit. za mene opasnosti više nema. jedino da još ovo dvoje dice izveden na pravi put i jebe me se za sve.Euklid » wrote:..i to si dobro učinio, ima nade za tebe...
Premijer: Petrov
Vicepremijer: Prgomet
Min.financija: Lovrincevic
Min.un.po. ili uprave: Stipe legenda
Ako su i malo zabrinuti za svoje integritet, sumnjan da će se usudit otić skupa sa HDZon. HDZ ima tri mandata manje (kad se uračuna sve) šta znači da će većina ovisit o 3 čovika manje ako budu za HDZon i u toj situaciji će integritet bit u puno većoj kušnji jer svaki od njih razmišlja da mora skupit samo dva ili tri čovika da sve ode u kurac. Ako ih tribaš skupit 5 ili 6, onda ipak je pametnije ostat di jesi jer je to puno kompliciraniji pothvat.Zekoslawa » wrote:Zanimljiva trolba u svakom slučaju. Nekako sam skeptična oko ishoda i pribojavam se da će se cijela priča svesti na dokazivanje njihova integriteta. Ako će biti tako, što se mene tiče, radije neka budu kvalitetan korektiv Kradezeu negoli međutci koji su ni vrit ni mimo kako bi dokazali da se baš to može.
A ne znam. Što onda, novi izbori, hdz će ucijenit ove pa ipak koalirat?MightyMe » wrote:Da, ali ovaj prijedlog gotovo sigurno neće proć. Prevelika ega su tu u pitanju.
Ma nije to ni samo egad, nego i pomirivanje suštinskih razlika svaki put iznova, što zahtijeva jako puno vremena i energije. Da bi natjerao dvije zaraćene strane na suradnju, moraš imati ili nekakav legitimitet ili njihov pristanak, a ova situacija nije ništa od toga, pari mi se.MightyMe » wrote:Da, ali ovaj prijedlog gotovo sigurno neće proć. Prevelika ega su tu u pitanju.
Kako misliš da ih HDZ može ucijenit?
Istina, da. Zato je Zoki dobro poentira kad se pozva na legitimitet i svoje birače, za razliku od Zečine koji urla da neće s njime razgovarat.Zekoslawa wrote: Ma nije to ni samo egad, nego i pomirivanje suštinskih razlika svaki put iznova, što zahtijeva jako puno vremena i energije. Da bi natjerao dvije zaraćene strane na suradnju, moraš imati ili nekakav legitimitet ili njihov pristanak, a ova situacija nije ništa od toga, pari mi se.
Vidiš da je Zečina već puka.Zekoslawa » wrote:Mislim, ovo je super taktika ako žele vidjeti čiji će ego prije proraditi.
Da, moguće je i to. Sve je moguće.Eks wrote:Pojma nemam kako, oni su mafija.
Ali ne bi me čudilo da na kraju koalira samo HDZ.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests