tak sam mislila da se može usporediti ovdje nick, sa sumnjivim nickom tamo.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Opsesivno ne perem, da budemo precizni.
Da na tu tavicu padne samo kap vode mislim da bi Zemlja zaozbać skrenula s putanje i spizdila se u Veneru ili Sunce (ovisno o količini vode)
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Kuhače za slatka i slana jela.ElliQuinn » wrote:Tako je to kad imaš ukućane koji poštuju tvoje opsesije. Moj ukućanin ne poštuje moju potrebu da imam kuhače za slatka i slana jela. Srećom ne pečem palačinke.
To mi još nije palo na pamet.
Hvala ti na ovome
JepiseVodena » wrote:Sigurna sam da potroši cijelu rolu dok ju ne izbriše.
Zar sam tako predvidljiva?
Moram uvesti neku kad se riješim posuda za sapun.
Dala sam si rok tjedan dana da se s njima oprostim.
Jednu sam već premjestila u dječju sobu pa sada u njoj držim Punkeričin sapun za kupanje.
Muž tvrdi da će sirota posuda sad sigurno dobiti krizu identiteta budući da je ovo prvi put u 8 godina da je na nju stavljen sapun.
Muž mi je trolčina najgore vrste

Dala sam si rok tjedan dana da se s njima oprostim.
Jednu sam već premjestila u dječju sobu pa sada u njoj držim Punkeričin sapun za kupanje.
Muž tvrdi da će sirota posuda sad sigurno dobiti krizu identiteta budući da je ovo prvi put u 8 godina da je na nju stavljen sapun.
Muž mi je trolčina najgore vrste
Ae, moram se nekako riješiti te navike.dejzi » wrote:Super mi je kako klonka editira postove. Dođem, stoji jedan post, refrešam, a ono drugi.
Klonka je zapravo napisala dvostruko više postova nego što piše da je.
Tupelo » wrote:Muž tvrdi da će sirota posuda sad sigurno dobiti krizu identiteta budući da je ovo prvi put u 8 godina da je na nju stavljen sapun.
gonj špadi
Ni ja ne perem wok otkad su mi rekli ovdje na trkelju.
Ni grill, ni tavu za palačinke. Trošim ogromne količine papirnatih ubrusa.
Za palačinke nije toliko bitno brašno koliko dobro zagrijana tava. I nikad se ne stavlja šećer u njih, ni puno mlijeka, od toga zagore i lijepe se. I bitno je koliko je gusta smjesa. Ono, odokativno.
Kad kacijolom (zaimačom, jel se to tako kaže?) uzmeš tijesto, pa nije toliko rijetko da odmah s nje sklizne ni toliko gusto da jedva teče. Je sam ovo odlično objasnila.
Ako postoje daske za meso, ribu, povrće i ostalo zašto ne bi i kuhače za slatko i slano. Mogu to skužit.

Vodena, i meni fale tvoji seksej postovi. Ono ostalo mi ionako kažeš tamo i tamo.
Tupelo, a ne znam, mogli bi bit zubi. Nekima to dugo traje. Ma, ono, guštaj. Jednom dođu u godine kad su nadrkani konstantno.
Za palačinke nije toliko bitno brašno koliko dobro zagrijana tava. I nikad se ne stavlja šećer u njih, ni puno mlijeka, od toga zagore i lijepe se. I bitno je koliko je gusta smjesa. Ono, odokativno.
Ako postoje daske za meso, ribu, povrće i ostalo zašto ne bi i kuhače za slatko i slano. Mogu to skužit.
Vodena, i meni fale tvoji seksej postovi. Ono ostalo mi ionako kažeš tamo i tamo.
Tupelo, a ne znam, mogli bi bit zubi. Nekima to dugo traje. Ma, ono, guštaj. Jednom dođu u godine kad su nadrkani konstantno.
..mi ne stignemo nista skuhat. sve nam macke pojedu dok se priprema. sve. kupus, krumpir, fazolete, pome..sve. 
za ista napravit i u miru pojest moramo imat tajne dogovore, sifre, taktike, kape od zice na glavi. one citaju s usana i citaju misli. one znaju. takticki se rasporede, dogovaraju se, a kao haj nehaj ciste brk. ne, nisu na stolu. jos gore, otimaju iz usta, cine psine.
jednostavno, nevjerojatno..
za ista napravit i u miru pojest moramo imat tajne dogovore, sifre, taktike, kape od zice na glavi. one citaju s usana i citaju misli. one znaju. takticki se rasporede, dogovaraju se, a kao haj nehaj ciste brk. ne, nisu na stolu. jos gore, otimaju iz usta, cine psine.
jednostavno, nevjerojatno..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
To može nadomjestiti palačinke samo prvih deset godina.ElliQuinn » wrote: Ni ja. Možda dobro pušim.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-