I da jesu ovo njezini programi, bolji su od progarma koji dolaze iz hdzsdpeovsog laboratorija strave i uzasaharam » wrote:
Malo sam izmjenio post... nema veze.
A koji je zapravo program Oraha? Orgonski topovi? Dolazak Nibirua? Proročanstva Maja? Naftna ovisnost? Obnovljivi izvori? Globalna pitanja koja se tiču modne industrije koja je jedan od ozbiljnih zagađivača ekosfere i uzročnik modernog ropstva u tzv. zemljama trećeg svijeta?
..dole izborna sutnja.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
haram » wrote:
A koji je zapravo program Oraha? Orgonski topovi? Dolazak Nibirua? Proročanstva Maja? Naftna ovisnost? Obnovljivi izvori? Globalna pitanja koja se tiču modne industrije koja je jedan od ozbiljnih zagađivača ekosfere i uzročnik modernog ropstva u tzv. zemljama trećeg svijeta?
od svega toga pomalo
ha, kaj nije super taj program
p.s.
baš mi je drago da si ga pročitao, ljudi danas glasuju a da uopće ne pročitaju programe onih za koje glasuju
šta ne pročitaju? ma ne znaju ni da li imaju programe...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Aj ne seri, dobro ti je Gliša reko, koji si ti kurac da drugima kemiju prebacuješ?haram » wrote:
Pa ovisan si o farmaceutskoj industriji ko Leks Lutor o kriptonitu...
Holi je svetica, to joj i prezime govori, narkomančino matora...
- Euklid
- old school
reče neko ko vjeruje da je SDP socijaldemokratska stranka......a unda » wrote:..a vi citate i uzimate u obzir te programe? ..bravo.![]()
jel vi znate onaj vic o dobrom vilenjaku? ..kolko vi ono godina imate?
..kako ti znas u sto ja vjerujem? i jel uopce vjerujem. cak npr i babicu.
enivej, ne znas onda taj vic o dobrom viljenjaku, citas ti programe, citas, temeljito jel..?
Aj ajmo sad malo ozbiljno...
Sto ocekujete od nove vlade?
Zasto ste bas izabrali tu stranku, i zasto?
Sto ocekujete od nove vlade?
Zasto ste bas izabrali tu stranku, i zasto?
- Euklid
- old school
gle, ono... nekako sam vremenom stekao dojam da ti je SDP mio i drag, neam pojma zašto.....a unda » wrote: ..kako ti znas u sto ja vjerujem? i jel uopce vjerujem. cak npr i babicu.
enivej, ne znas onda taj vic o dobrom viljenjaku, citas ti programe, citas, temeljito jel..?
al kad bolje razmislim, ti si zapravo fašit
el tako da si fašist?
uostalom, šta može bit neko kom su dragi ustaše u vlastitom gradu i ko će glasat za stranku koja koalira s ustašama? pa jel tako?
i još koristiš klasičnu metodu forumskih fašista da optužuješ druge da su fašisti, pa da...
pa moze mi bit mio i drag i nemora i kako kad, ali kakve to veze ima s vjerovanjem?Euklid » wrote:
gle, ono... nekako sam vremenom stekao dojam da ti je SDP mio i drag, neam pojma zašto...![]()
al kad bolje razmislim, ti si zapravo fašit
el tako da si fašist?
uostalom, šta može bit neko kom su dragi ustaše u vlastitom gradu i ko će glasat za stranku koja koalira s ustašama? pa jel tako?
i još koristiš klasičnu metodu forumskih fašista da optužuješ druge da su fašisti, pa da...
pa neznam jel sam fasist..ako ti kazes, onda valjda jesam. imas godina imas pameti, razlucivanje ocito kao kod teleskopa na mont palomaru, mos uvijek uzet pilu naopako i pocet pilat. sloboda, brate.. svak moze sta oce, al vam pamet smeta..
sta jel tako? ne znam, nije tako, zasto bi bilo tako? tebi se bas i ne da razmisljat? ono, umara, jel?
amoze bit samo da ne znas, moze bit, zasto ne bi moglo?
cuj, miki je sam za sebe rekao da je nacionalsocijalist. i stavio zvizdu na celo. i onda je i antifasist valjda automatski? mislim, ono.. di smo?
sevnarmija ti ocito nisi bas nesto citao, tj uopce, jer mu fasiticki papci, rep i rogovi pocnu nakon tri posta virit, bez obzira cime se on zaogrnuo. i po tebi je on sta..liberal? hipi? sta?
- Euklid
- old school
čuj, dosta ste mikya cipelarili dok je bio sam... sad će opet ići malo teže,ne.....a unda » wrote: pa moze mi bit mio i drag i nemora i kako kad, ali kakve to veze ima s vjerovanjem?
pa neznam jel sam fasist..ako ti kazes, onda valjda jesam. imas godina imas pameti, razlucivanje ocito kao kod teleskopa na mont palomaru, mos uvijek uzet pilu naopako i pocet pilat. sloboda, brate.. svak moze sta oce, al vam pamet smeta..
sta jel tako? ne znam, nije tako, zasto bi bilo tako? tebi se bas i ne da razmisljat? ono, umara, jel?
amoze bit samo da ne znas, moze bit, zasto ne bi moglo?
cuj, miki je sam za sebe rekao da je nacionalsocijalist. i stavio zvizdu na celo. i onda je i antifasist valjda automatski? mislim, ono.. di smo?
sevnarmija ti ocito nisi bas nesto citao, tj uopce, jer mu fasiticki papci, rep i rogovi pocnu nakon tri posta virit, bez obzira cime se on zaogrnuo. i po tebi je on sta..liberal? hipi? sta?
niste jedini koji možete logičkim vratolomijama od Gandhija napravit fašista, jel...
čito sam sevenarmiya, čito sam... prvih par postova
čak sam si dao i truda da objasnim koje nebuloze piše, ono, da se ne sramoti čovjek pred ljudima na novom forumu, ali kad sam vidio tu podkapacitiranost brzo sam odustao... sad ga samo skrolam, pa nisam ja živce na hreliću našao...
velim ja, lik je zaslužio jednu parcijalicu na Politiku zbog zatrpavanja pdf-a očajno glupim spamom i mirna Bosna
štaš sad, banirat takve i pravit se da ne postoje?
zatvarat oči pred činjenicom da pola Hrvatske ima Pavelićevu sliku na zidu?
a može i tako, samo se onda ne treba čuditi kad takvi dođu na biračko mjesto umjesto u psihijatrijsku kliniku....
- MmeTipfeler
Ajde da ja to malo sažmem. Za večeras. A sutra ćemo vidjeti. Undin post citiram tek toliko da nešto citiram...a unda » wrote:..a vi citate i uzimate u obzir te programe? ..bravo.![]()
jel vi znate onaj vic o dobrom vilenjaku? ..kolko vi ono godina imate?
Nitko kod nas, nijedna stranka kod nas nema dobar program, a da ga i ima, ne zanimaju nas predizborna obećanja, nego rezultati. No, uz rezultate zanima nas, bar mene zanima, i atmosfera u kojoj ću živjeti narednih nekoliko godina. Ne trebaju mi krvožedni velikohrvati, hoću malo mira i tišine. Hoću da ne znam kako mi se zove predsjednik države i kako je ime premijetu.
Osim ako nije u pitanju izgovor kao kod onog prezgodnog Kanađanina.
Međutim, baš kao što sam govorila svakome tko me htio slušati nakon prvoga kruga parlamentarnih izbora 1990.: ako ne želiš da pobijedi onaj kreten od Tuđmana, a kažeš da ne želiš, najpametnije ti je glasati za najjaču protivničku stranku, a to onda bio i danas ostao SDP. Idu mi na živce, a ni onda mi se baš nisu milili. I meni je bio simpatičan, recimo, Budiša koji nije u Saboru osvojio ni 6% zastupničkih mjesta. Dobro, ne Budiša, nego cijela Koalicija. Od ove ekipe danas nitko mi nije simpatičan. I dalje se zalažem za anarhiju kao najbolje durštveno uređenje. No, dok se to ne uspostavi, treba odraditi izbore: sve ostale stanke i strančice, osim HDZ-a i SDP-a, minorne su i slabe, Svi su, uključujući i gore spomenute, jaki samo na riječima. Nedaobog da većinu u Saboru, pa ma koliko to izgledlao nemoguće, dobije, recimo Orah! Jedini ekonomski uzlet pokazao bi se u povećanoj kupnji alufolije.
Nažalost, glas bilo kome drugome osim SDP-u, glas je za HDZ. I obratno.
P. S. Ni ja ne znam vic o dobrom vilenjaku.
Zekoslawa » wrote: I što je najvažnije - zašto?
..ne mogu, ono, moram sad ovo ispjevat, ne znam odakle mi sad to doslo. dakle..
oo, dajte, dajte mi slobooooduuuu, sramotu svoju da saperem ja.. saperemja.. saperemjae.. sapereeem... jaaaaaaaaaaa...
ma nemaš zime.karambol » wrote:
Naguravaju se svi u špajzi i porazbijat će sav pekmez. Što će nam za zimu ostati tako?
-
- Information
-