..dole izborna sutnja.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 07 Nov 2015, 17:38

haram » wrote:
Malo sam izmjenio post... nema veze.

A koji je zapravo program Oraha? Orgonski topovi? Dolazak Nibirua? Proročanstva Maja? Naftna ovisnost? Obnovljivi izvori? Globalna pitanja koja se tiču modne industrije koja je jedan od ozbiljnih zagađivača ekosfere i uzročnik modernog ropstva u tzv. zemljama trećeg svijeta?
I da jesu ovo njezini programi, bolji su od progarma koji dolaze iz hdzsdpeovsog laboratorija strave i uzasa ;)

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Nov 2015, 17:44

haram » wrote:

A koji je zapravo program Oraha? Orgonski topovi? Dolazak Nibirua? Proročanstva Maja? Naftna ovisnost? Obnovljivi izvori? Globalna pitanja koja se tiču modne industrije koja je jedan od ozbiljnih zagađivača ekosfere i uzročnik modernog ropstva u tzv. zemljama trećeg svijeta?
:top:

od svega toga pomalo
ha, kaj nije super taj program ;)

p.s.

baš mi je drago da si ga pročitao, ljudi danas glasuju a da uopće ne pročitaju programe onih za koje glasuju
šta ne pročitaju? ma ne znaju ni da li imaju programe...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Nov 2015, 18:24

..a vi citate i uzimate u obzir te programe? ..bravo. :kokice:

jel vi znate onaj vic o dobrom vilenjaku? ..kolko vi ono godina imate? :kokice:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 07 Nov 2015, 19:23

haram » wrote:

Aj ne seri, dobro ti je Gliša reko, koji si ti kurac da drugima kemiju prebacuješ?
Pa ovisan si o farmaceutskoj industriji ko Leks Lutor o kriptonitu...
Holi je svetica, to joj i prezime govori, narkomančino matora... :raspa:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 21:19

..a unda » wrote:..a vi citate i uzimate u obzir te programe? ..bravo. :kokice:

reče neko ko vjeruje da je SDP socijaldemokratska stranka.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 21:21

Euklid » wrote:
reče neko ko vjeruje da je SDP socijaldemokratska stranka.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:

ko nekad :lux: :lux: :lux:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 21:27

miky0 » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

ko nekad :lux: :lux: :lux:
tu sam dok me ne naskoči karambol ;)

kad on naiđe ja brišem

on mi dođe nešto ko šahbaz... :giggle:
karambol

Post 07 Nov 2015, 21:43

Bez brige, nisi ti Zgembo. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 21:47

Euklid » wrote:
..kako ti znas u sto ja vjerujem? i jel uopce vjerujem. cak npr i babicu. :D

enivej, ne znas onda taj vic o dobrom viljenjaku, citas ti programe, citas, temeljito jel..? :D
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 21:51

Aj ajmo sad malo ozbiljno...

Sto ocekujete od nove vlade?
Zasto ste bas izabrali tu stranku, i zasto?
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 21:58

..a unda » wrote: ..kako ti znas u sto ja vjerujem? i jel uopce vjerujem. cak npr i babicu. :D

enivej, ne znas onda taj vic o dobrom viljenjaku, citas ti programe, citas, temeljito jel..? :D
gle, ono... nekako sam vremenom stekao dojam da ti je SDP mio i drag, neam pojma zašto... :misli:

al kad bolje razmislim, ti si zapravo fašit :D
el tako da si fašist?

uostalom, šta može bit neko kom su dragi ustaše u vlastitom gradu i ko će glasat za stranku koja koalira s ustašama? pa jel tako?

i još koristiš klasičnu metodu forumskih fašista da optužuješ druge da su fašisti, pa da... :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 22:17

Euklid » wrote:
gle, ono... nekako sam vremenom stekao dojam da ti je SDP mio i drag, neam pojma zašto... :misli:

al kad bolje razmislim, ti si zapravo fašit :D
el tako da si fašist?

uostalom, šta može bit neko kom su dragi ustaše u vlastitom gradu i ko će glasat za stranku koja koalira s ustašama? pa jel tako?

i još koristiš klasičnu metodu forumskih fašista da optužuješ druge da su fašisti, pa da... :zubo:
pa moze mi bit mio i drag i nemora i kako kad, ali kakve to veze ima s vjerovanjem? :D
pa neznam jel sam fasist..ako ti kazes, onda valjda jesam. imas godina imas pameti, razlucivanje ocito kao kod teleskopa na mont palomaru, mos uvijek uzet pilu naopako i pocet pilat. sloboda, brate.. svak moze sta oce, al vam pamet smeta.. :D

sta jel tako? ne znam, nije tako, zasto bi bilo tako? tebi se bas i ne da razmisljat? ono, umara, jel? :D
amoze bit samo da ne znas, moze bit, zasto ne bi moglo?
cuj, miki je sam za sebe rekao da je nacionalsocijalist. i stavio zvizdu na celo. i onda je i antifasist valjda automatski? mislim, ono.. di smo? :D

sevnarmija ti ocito nisi bas nesto citao, tj uopce, jer mu fasiticki papci, rep i rogovi pocnu nakon tri posta virit, bez obzira cime se on zaogrnuo. i po tebi je on sta..liberal? hipi? sta? :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 22:24

miky0 » wrote:Aj ajmo sad malo ozbiljno...

Sto ocekujete od nove vlade?
Zasto ste bas izabrali tu stranku, i zasto?
:rofl:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 22:30

..a unda » wrote: pa moze mi bit mio i drag i nemora i kako kad, ali kakve to veze ima s vjerovanjem? :D
pa neznam jel sam fasist..ako ti kazes, onda valjda jesam. imas godina imas pameti, razlucivanje ocito kao kod teleskopa na mont palomaru, mos uvijek uzet pilu naopako i pocet pilat. sloboda, brate.. svak moze sta oce, al vam pamet smeta.. :D

sta jel tako? ne znam, nije tako, zasto bi bilo tako? tebi se bas i ne da razmisljat? ono, umara, jel? :D
amoze bit samo da ne znas, moze bit, zasto ne bi moglo?
cuj, miki je sam za sebe rekao da je nacionalsocijalist. i stavio zvizdu na celo. i onda je i antifasist valjda automatski? mislim, ono.. di smo? :D

sevnarmija ti ocito nisi bas nesto citao, tj uopce, jer mu fasiticki papci, rep i rogovi pocnu nakon tri posta virit, bez obzira cime se on zaogrnuo. i po tebi je on sta..liberal? hipi? sta? :D
čuj, dosta ste mikya cipelarili dok je bio sam... sad će opet ići malo teže,ne... :raspa:

niste jedini koji možete logičkim vratolomijama od Gandhija napravit fašista, jel... :zubo:

čito sam sevenarmiya, čito sam... prvih par postova :giggle:

čak sam si dao i truda da objasnim koje nebuloze piše, ono, da se ne sramoti čovjek pred ljudima na novom forumu, ali kad sam vidio tu podkapacitiranost brzo sam odustao... sad ga samo skrolam, pa nisam ja živce na hreliću našao... ;)

velim ja, lik je zaslužio jednu parcijalicu na Politiku zbog zatrpavanja pdf-a očajno glupim spamom i mirna Bosna

štaš sad, banirat takve i pravit se da ne postoje?
zatvarat oči pred činjenicom da pola Hrvatske ima Pavelićevu sliku na zidu?

a može i tako, samo se onda ne treba čuditi kad takvi dođu na biračko mjesto umjesto u psihijatrijsku kliniku.... :giggle:
Zekoslawa

Post 07 Nov 2015, 22:34

miky0 » wrote: Zasto ste bas izabrali tu stranku, i zasto?
I što je najvažnije - zašto? :mudri:
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 07 Nov 2015, 22:34

đesi euklide.. :kokice: :D
Zmaj021

Post 07 Nov 2015, 22:35

Zekoslawa » wrote: I što je najvažnije - zašto? :mudri:
valjda zbog čega. :rolleyes:
karambol

Post 07 Nov 2015, 22:43

:rofl: :rofl:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 22:43

Zmaj021 » wrote:đesi euklide.. :kokice: :D
otvorili mi se fergazeri pa se raspiso... :zubo:

ša ima utebe?
Zmaj021

Post 07 Nov 2015, 22:44

šta, ključate topike i komuniciramo mailom? :rolleyes:
MmeTipfeler

Post 07 Nov 2015, 22:45

..a unda » wrote:..a vi citate i uzimate u obzir te programe? ..bravo. :kokice:

Ajde da ja to malo sažmem. Za večeras. A sutra ćemo vidjeti. Undin post citiram tek toliko da nešto citiram.

Nitko kod nas, nijedna stranka kod nas nema dobar program, a da ga i ima, ne zanimaju nas predizborna obećanja, nego rezultati. No, uz rezultate zanima nas, bar mene zanima, i atmosfera u kojoj ću živjeti narednih nekoliko godina. Ne trebaju mi krvožedni velikohrvati, hoću malo mira i tišine. Hoću da ne znam kako mi se zove predsjednik države i kako je ime premijetu.

Osim ako nije u pitanju izgovor kao kod onog prezgodnog Kanađanina.

Međutim, baš kao što sam govorila svakome tko me htio slušati nakon prvoga kruga parlamentarnih izbora 1990.: ako ne želiš da pobijedi onaj kreten od Tuđmana, a kažeš da ne želiš, najpametnije ti je glasati za najjaču protivničku stranku, a to onda bio i danas ostao SDP. Idu mi na živce, a ni onda mi se baš nisu milili. I meni je bio simpatičan, recimo, Budiša koji nije u Saboru osvojio ni 6% zastupničkih mjesta. Dobro, ne Budiša, nego cijela Koalicija. Od ove ekipe danas nitko mi nije simpatičan. I dalje se zalažem za anarhiju kao najbolje durštveno uređenje. No, dok se to ne uspostavi, treba odraditi izbore: sve ostale stanke i strančice, osim HDZ-a i SDP-a, minorne su i slabe, Svi su, uključujući i gore spomenute, jaki samo na riječima. Nedaobog da većinu u Saboru, pa ma koliko to izgledlao nemoguće, dobije, recimo Orah! Jedini ekonomski uzlet pokazao bi se u povećanoj kupnji alufolije. :cerek: Ukratko, svi lažu. Vizionara nema - vizionarstvo smo pokopali s Markovićem. Preostaje nam jedino što bezbolnije progurati naredne četiri godine. Pa onda još četiri. Pa još četiri. Dok jednoga dana netko u ovoj zemlji ne popizdi, a netko se drugi primi posla. Uz HDZ narod neće stići popizditi jer će pjevati budnice i davorije. a život nam neće baš biti bezbolan.

Nažalost, glas bilo kome drugome osim SDP-u, glas je za HDZ. I obratno.

P. S. Ni ja ne znam vic o dobrom vilenjaku. :mig:
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 22:45

:rofl:

..ne mogu, ono, moram sad ovo ispjevat, ne znam odakle mi sad to doslo. dakle..

oo, dajte, dajte mi slobooooduuuu, sramotu svoju da saperem ja.. saperemja.. saperemjae.. sapereeem... jaaaaaaaaaaa...

:D
karambol

Post 07 Nov 2015, 22:48

Zmaj021 » wrote:šta, ključate topike i komuniciramo mailom? :rolleyes:
Naguravaju se svi u špajzi i porazbijat će sav pekmez. Što će nam za zimu ostati tako? :zubo:
Zmaj021

Post 07 Nov 2015, 22:51

Euklid » wrote:
otvorili mi se fergazeri pa se raspiso... :zubo:

ša ima utebe?
eo, gluvarim :D
Zmaj021

Post 07 Nov 2015, 22:53

karambol » wrote:
Naguravaju se svi u špajzi i porazbijat će sav pekmez. Što će nam za zimu ostati tako? :zubo:
ma nemaš zime. :D
  • Information