Bojkot je. Što da radim, što?!
- Megalodona
dejzi je tu mod, i herp. obje imaju podatke o meni, a dejzi bome i materijala za tračat me 3 dana.
tupelo isto, klonka i jevg manje.
da bilo koja zlobno napiše iti jednu riječ o meni koju ja nisam stavila na topike, smatrala bi ih dnom. ako daju glupe podatke u šali, dovoljno su inteligentne da zna granicu što reći a što ne.
za ispriku bi me bolio kurac, ne treba mi.
i tračamo svi, smo je nekima dovoljno reći: "xx rekao to i to, pa mi se kao osoba ne sviđa" i točne detalje zadržati za sebe, a neki od toga naprave drušvenu igru i zabavu.
da bilo koja zlobno napiše iti jednu riječ o meni koju ja nisam stavila na topike, smatrala bi ih dnom. ako daju glupe podatke u šali, dovoljno su inteligentne da zna granicu što reći a što ne.
za ispriku bi me bolio kurac, ne treba mi.
i tračamo svi, smo je nekima dovoljno reći: "xx rekao to i to, pa mi se kao osoba ne sviđa" i točne detalje zadržati za sebe, a neki od toga naprave drušvenu igru i zabavu.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Tako nekako, na nabrijan i ponekad optužujuć način. Onda se pri raspravi o tome poneka neimenovana moderatorica skupa sa mnom osvrtala na to da je isto pisao i njoj, pa uz još ponešto. Tome imaju tri mjeseca valjda, ne sjećam se detalja rasprave niti svih sudionika, samo ponečeg.Herp » wrote: Ako sam dobro shvatila (dopuštam da nisam, al recimo), LB je njoj slao poruke vezane uz moderaturu, pohvaljivao je za dobre poteze, kritizirao za ono što je smatrao lošim potezima, sugerirao/prijavljivao stvari za koje je smatrao da ih treba izmoderirati i tako to.
Oh ne, objavila sam podatak s moderatorskog, đe će mi duša.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Kravo. Oću i ja materijala za tri dana.Megalodona » wrote:dejzi je tu mod, i herp. obje imaju podatke o meni, a dejzi bome i materijala za tračat me 3 dana.
gonj špadi
Meg, to je jasno, ali nas dvoje nismo ti i neka od gutačica, niti naš odnos ima ikakve elemente prikaštva ili sličnog. Dakle, forumaš mi je prigovarao o moderiranju, moderaturi generalno, pžku i slično.
Klonka, jasno mi je da je pžk zakurac, bio i nažalost će očito ostati, ali moj inboks nije redirect s pžka i ja nisam forum sam da gutam stvari koje me se ne tiču i za koje me boli kurac. To što je meni slano bi se napisalo na pžk da nije sash zaprijetio. Prema tome, ne mislim da je rasprava o tome sa sumoderatorima nemoralna i grda.
Klonka, jasno mi je da je pžk zakurac, bio i nažalost će očito ostati, ali moj inboks nije redirect s pžka i ja nisam forum sam da gutam stvari koje me se ne tiču i za koje me boli kurac. To što je meni slano bi se napisalo na pžk da nije sash zaprijetio. Prema tome, ne mislim da je rasprava o tome sa sumoderatorima nemoralna i grda.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Pa vidiš, to je nasljeđe Zatvorenoga Džubrišta - neću napravit ništa jer bi se moglo desit da svi budu kreteni.A.P. » wrote:
Samo sam dojma da ako ja eksplicitno kažem sad, iako je to i implicitno jasno, da neke stvari koje sam učinila, poput pričanja o nekim stvarima iz peemova, nisu najljepše i da je to bilo pogrešno, naći će se netko tko će mi prisrat za nešto deseto i tako ćemo ić unedogled i tražiti od afrike da se eksplicitno ispričava za sve ikad i svaki svoj potez. To se neće baš dogodit.
I sad moram ić jer sam dobila ozbiljnu prijetnju zabranom pristupa internetu.
Aj pogledaj malo Trkeljanja i pogledaj tko je ovdje kreten?
Ovo je trenutno livada s najmanjom koncentracijom kretena po megabajtu u ovoj državi. Ne vidim da itko razapinje Herpa, Bliss, Nicu, Tupelo.... Nemoj srat.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- schmokljan
Kako god bilo na onu ruinu od Petra Krešimira IV. ne treba više trošiti živce. Što ne znači da ih ne treba prokomentirati - kako sami sebi nisu u stanju biti korektivni faktor, uslijed, a to je medicinski presedan, glupošću inducirane paranoje, mi im možemo, s vremena na vrijeme, objasniti kako im je. Uslijed izraženih nam karitativnih čuvstava. 
Zato što nijedna od njih ni na koji način nije sudjelovala u fajtovima između kokošinjca/žk i administracije, niti je bila tamo kad se to moderiralo, ili raspravljala po pžku o tome. Disklejmer: ovo nema za namjeru učinit mene nekom žrtvom, žmkom ili ičim sličnim, a njima prigovoriti, to je jednostavno tako sasvim slučajno bilo.jevgenija » wrote: Ne vidim da itko razapinje Herpa, Bliss, Nicu, Tupelo.... Nemoj srat.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Jesi za seks?schmokljan » wrote:Kako god bilo na onu ruinu od Petra Krešimira IV. ne treba više trošiti živce. Što ne znači da ih ne treba prokomentirati - kako sami sebi nisu u stanju biti korektivni faktor, uslijed, a to je medicinski presedan, glupošću inducirane paranoje, mi im možemo, s vremena na vrijeme, objasniti kako im je. Uslijed izraženih nam karitativnih čuvstava.
na tržištu sam još tjedan dana
- schmokljan
Ja sam svoj seks našao. Ali hvala, kao da jesam.
- Megalodona
ma može, to je jedna kraća kavaklonka » wrote: Kravo. Oću i ja materijala za tri dana.
znam, pisala sam u relaciji korisnik-mod.A.P. wrote:Meg, to je jasno, ali nas dvoje nismo ti i neka od gutačica, niti naš odnos ima ikakve elemente prikaštva ili sličnog. Dakle, forumaš mi je prigovarao o moderiranju, moderaturi generalno, pžku i slično.
i općenito.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
No dobro, čujemo se za koju godinu, kad se ti riješiš svog seksa, a ja svog ponovno počnem tražit
cijenim entuzijazam
Pa bome si puno postova ispisao za nekoga kome se živo fućka.Lord Byron » wrote:
A da prestaneš dobro shvaćati?
Ako si dobro shvatila, ovdje je u trećoj rečenici na pozornicu dobačena kost o mojim izmišljenim mnogokojim moderatoricama lijepe duše, da bi se u trideset i trećoj rečenici krenulo relativizirati sa "ah, kako je tebe lako naljutiti, metla u guzici i tako to" - mislim, toliko o mehanizmima razgovora, korektnosti argumentacije i ostalome.
Edit: nikad i nigdje nisam tražio bilo kakvu ispriku niti ju očekujem, nemam pojma odakle ovo histerično "e baš ti se neću ispričati, nećunećuneću". Živo mi se fućka.
O izmišljenim moderatoricama lijepe duše ne znam ništa, osim činjenice da ja među njima nisam jer kad si mene tračao drugima peemovno, upotrijebio si dijametralno suprotne riječi.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P. » wrote:
Zato što nijedna od njih ni na koji način nije sudjelovala u fajtovima između kokošinjca/žk i administracije, niti je bila tamo kad se to moderiralo, ili raspravljala po pžku o tome. Disklejmer: ovo nema za namjeru učinit mene nekom žrtvom, žmkom ili ičim sličnim, a njima prigovoriti, to je jednostavno tako sasvim slučajno bilo.
Čuj, za stvari koje su se događale "na privatno" su i čule privatno, neke od njih.
Naposlijetku, dok ti nisam imala što zamjerit javno, jasno sam ti rekla što ti zamjeram na pp, i nazvala to neskladom u shvaćanjima internetsa. To je bilo fer i korektno, ova preseravanja tu nisu, da ga jebeš.
I nabijem te na kurac, kasnim na vlastitu samopromociju jer tu trkeljam s tobom o glupostima. Ajbok.
Kod tebe od sisa nikad niko nije stigo do duše :jelen:Herp » wrote:
Pa bome si puno postova ispisao za nekoga kome se živo fućka.
O izmišljenim moderatoricama lijepe duše ne znam ništa, osim činjenice da ja među njima nisam jer kad si mene tračao drugima peemovno, upotrijebio si dijametralno suprotne riječi.
dakle, rekao je nesto u vezi sisa. eh, zensko.Herp » wrote:
..ne kopiraj me prije nego sto ja napisem.
aj, trgni tamo i jednu revoluciju za mene.
Prilično sam sigurna da, kad bih malo prokopala po postovima na Kokošinjcu, napose onim izbrisanim koje, eto, još uvijek vidim, ne svojom krivnjom, da bi se našlo još puno sličnih ili gorih rečenica, napisanih od strane kokoši, uključujući i mene samu. Nemojmo se praviti svetijima od pape, zaboga.AdMulica » wrote:
pa nisi shvatila!
par puta se spomenula i njegovo komplimentiranje drugih moderatorica preko pm-a i govorenja kako imaju dobru dušu i tako to...pojma nemam, ima ona jedna rečenica, upravo afrika je rekla to!
a to nema baš veze s moderaturom!
edit: evo ovo mi je falilo:
'...mnogokojim moderatoricama lijepe duše...'
dec it! a nema veze s moderaturom, čisto tračanje!
Ne volite Afriku, mislite da je glupa, ide vam na kurac, okej.
Mislim, nije ni da je meni najbolja prijateljica pa tu skačem kao lavica u njenu obranu, znam je možda tek pokoju pivu bolje od većine vas drugih.
Ali ovakvo hvatanje za riječi i čerečenje posta (ja, recimo, ovaj detalj uopće nisam uočila, istinabog, čitam često na preskokce) mi već zbilja smrdi na linč, majkemi moje,
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Lord Byron
Živo mi se fućka za ispriku. Naravno da me pogađa kad netko izvali ovako nešto o mnogokojoj lijepoj duši, pa onda nemušto zdvaja nad mojom preosjetljivošću.Herp » wrote:
(...)
kad si mene tračao drugima peemovno, upotrijebio si dijametralno suprotne riječi.
Miješaš tračanje i iznošenje mišljenja. To su dvije sasvim različite stvari.
Možemo se loviti za semantiku do preksutra, no, po meni, tračanje je svaki razgovor o drugoj osobi koja nije prisutna, točka.Lord Byron » wrote: Živo mi se fućka za ispriku. Naravno da me pogađa kad netko izvali ovako nešto o mnogokojoj lijepoj duši, pa onda nemušto zdvaja nad mojom preosjetljivošću.
Miješaš tračanje i iznošenje mišljenja. To su dvije sasvim različite stvari.
Nitko ne kaže da mora biti uvijek negativno, dakako.
- Lord Byron
WTF???Herp » wrote:
Ali ovakvo hvatanje za riječi i čerečenje posta (ja, recimo, ovaj detalj uopće nisam uočila, istinabog, čitam često na preskokce) mi već zbilja smrdi na linč, majkemi moje,
Čekaj malo: usred rasprave o nečem sasvim desetom ona ničim izazvana uleti sa "a to što si mnogokojoj moderatorici ispisivao da ima lijepu dušu i svašta i koješta još, što s tim?", i sad se ja ne smijem hvatati za riječ i čerečiti post jer ju, sirotu, linčujem?
Znači, ako ja napišem da se Marina poševila s mnogokojim poduzetnikom sa Špice, nema se ona šta sad tu hvatati za riječ i linčovati me?
- Lord Byron
Po tebi tračanje može biti vrsta začina - ali, to je posve nebitno. Riječi imaju svoje jasno definirano značenje.Herp » wrote:
Možemo se loviti za semantiku do preksutra, no, po meni, tračanje je svaki razgovor o drugoj osobi koja nije prisutna, točka.
- schmokljan
U ovom trenutku na ovom podforumu pet trkeljaša i deset dragih gostiju. Bok gosti, kak ste kaj? Dajte se registrirajte, sigurno imate toliko toga pametnog za reći...
tu se slažem s tobom, i sama sam nebrojeno puta tračala po kokošinjcu, naravno!Herp » wrote:
Prilično sam sigurna da, kad bih malo prokopala po postovima na Kokošinjcu, napose onim izbrisanim koje, eto, još uvijek vidim, ne svojom krivnjom, da bi se našlo još puno sličnih ili gorih rečenica, napisanih od strane kokoši, uključujući i mene samu. Nemojmo se praviti svetijima od pape, zaboga.![]()
al postoji ralika između
a) 'ajme, jeste vidili kakav je isprdak napisao xy na pžk-u, hahaha
i
b) 'sad mi je xy napisao u pm-u da ima gljivičnu infekciju
ja pm-ove nisam iznosila po ostatku foruma! ok, nećem lagat, jesam par puta rekla kako mi je neki lik poslao pm i napisao da 'prestanem gutati, jer nije dzravo' or votevr! al nikad nisam navela nick dotičnih 'čudaka' iako vama ne bi ništa ni značio jer bi to uglavnom bili neki likovi sa 5-10-15 postova!
ja nisam rekla da je ne volim!Ne volite Afriku, mislite da je glupa, ide vam na kurac, okej.
Mislim, nije ni da je meni najbolja prijateljica pa tu skačem kao lavica u njenu obranu, znam je možda tek pokoju pivu bolje od većine vas drugih.
ja sam čak i tamo na f.hr-u kad je svo sranje bilo na pžk-u rekla da niko nema šta zamjerati africi jer je ona zapravo pojela govno, našla se između dvije vatre!
ovo sad nema veze s tim! ovo je sad vezano za objavljivanje sadržaja peemova! a još više je vezano za to što sad, kad joj je neko to zamjerio i kad je i sama priznala da to nije u redu, ona govori 'boli me kurac, neću se nikome ispričavat, svi su to činili'!
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-