Forum je konacno umra, eto...
uspili ste ga sjebat. Banirali mene, jedinog clana koji ga je drza na zivotu, bravo
Na svaki moj uspis su se lipile stranice i stranice novog texta, a eto vam sada, mene nema, pa nema nikog. Ovo sta ste napravili je zlocin prema forumu. Veleizdaja 
Mogu pisat jedino na ovom pdfu. Parcijaliziralo mi cili forum
Veleizdajnici.
Ma neda mi se otvorit novi nick jer sam vidija nesritnu sudbinu jucerasnjeg lajavca koji je uspija zalajat tek jedan jedini post, pa ga zbanalo odmaFrulica » wrote:Ak' je tak', ružno.
Al' možeš ovdje pisat što hoćeš.Da ne kažem otvoriti drugi nick.
Ma kakav si ti to sef, a ne znas sta ti vlada radi ::misli:karambol » wrote:Nemam blage veze o cemu govoris. Kaj znaci parcijaliziralo ti forum?
Jesi li kad di dobija parcijalu? E to su meni napravili trkeljaski drugovi
Onda kad sam bija zbaniran, moga sam pisat di sam tija i sta sam tija, a neki forumasi su me mogli citat, vajda neovisni o dioptriji, a drugi forumasi nisu, jer su vajda coraviPero » wrote:Meni to više ništa nije jasno, prvo majti poplavio, pa ti trebao dobiti permaban, pa kao nisi, pa si nastavio laprdati kao i obično, a kao pod banom, a sad se žališ na neku parcijalu a nisi siv ko Polina.
Al sada je drugcije, sad ne mogu nigdi pisat osim ovdi
A triba bi nesto pametno guknit gazda. Al on najmanje zna, sve mi se ciniPero » wrote:A ništa, čekaj majtija da se javi, štaš drugo? Iako smo svi nedavno ustanovili da i nad majtijem ima nadmajti. Tko zna koje su to zakučaste priče.
A majti se pravi grbav
Aj reci ti njima da su kod nas izbori, i da o mom sudjelovanju na politici ovisi ko ce bit novi premijer 
Ne znam sta je tribalo pisat na tom linku, al meni pise:
Ukoliko nemate instaliran Flash Player ili ga ne zelite
instalirati kliknite ovdje.
If you dont have Flash player installed and would like to
continue, please click here.
Aha, da drito s njima porazgovaram? Mislis da je u redu ovako pocet:MightyMe » wrote:Ne radi stranica na mobitelu.
a moze i zavrst...jeli pristojno ovako sa sojom razgovarat?Postovana So'o,
molim da mi se kao uzornom forumasu omoguci trkeljanjenje na Trkeljanju.
Unaprijed se zahvaljujem, Vasa nocna mora.
lp
miky0
- gđa Karambol
Brinem se. Poslije hdzsdpea nece biti potrebni nikakvi izbori.7nationarmy » wrote:nebrini, bice jos izbora
A pokusat vas jos malo prosvitlit pred izboregđa Karambol » wrote:A što ćeš tamo?
Neki dan sam se cuo s njom ka fol da mi objasni ovu situaciju sa softverima i usput sam je pitao jos neke stvari, ugodno cackali desetak minuta da bi ona na kraju razgovora rekla kako je slobodno mogu nazvat u bilo koje vrijeme bez straja za ista. E sad, na sta je ona mislilagđa Karambol » wrote: Reci ti nama radije što je bilo s Martinom.
-
- Information
-