UĐITE! (službeni chat)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
- gđa Karambol
Pa, Frljić nam je došao, a nitko ništa... Ni dobrodošlice, ni kritičkog osvrta na godinu i pol intendanstva...
Dobro došao, Frljiću. Kako si? Kako familija? Imaš li kartu viška?
Dobro došao, Frljiću. Kako si? Kako familija? Imaš li kartu viška?
- 7nationarmy
dije frlja daga odma posaljem u fasisticku majcinu kako karamarka zove na sex amene nista.
AJ EM BAK!
- gđa Karambol
Možda zove samo točno određeni tip muškarca.7nationarmy » wrote:dije frlja daga odma posaljem u fasisticku majcinu kako karamarka zove na sex amene nista.
- 7nationarmy
to je diskriminacija, tuzicu ga u strasbur.
AJ EM BAK!
- gđa Karambol
Vjerske zajednice i običaji, griješiti ili se čuvati do ulaska u dvore nebeske, metafizika seksa, kamo idemo i čemu težimo...
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
težim neradu i imanjugđa Karambol » wrote:Vjerske zajednice i običaji, griješiti ili se čuvati do ulaska u dvore nebeske, metafizika seksa, kamo idemo i čemu težimo...
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Pocetnog zivota trkeljanja. Iznenadilo me da je forum jos aktivan. No, nema puno zena.
Neka te, ovakav kakav jesi si originalan.
Naravno da se smije znati ali ne znam jos hocu li pisati po forumu ili necu, pa onda neka ovo bude novi pocetak. A moguce da ces se i sam domisliti.
Ipak je proslo puno vremena i puno toga se reklo. I dogodila se ova tuga, znas na sto mislim, Lastan... tesko mi je pala ta vijest, kao i svima...
Ajde vidjet cemo. Mozda bude razloga za cakulu, dobre volje i dobrih ljudi.
Naravno da se smije znati ali ne znam jos hocu li pisati po forumu ili necu, pa onda neka ovo bude novi pocetak. A moguce da ces se i sam domisliti.
Ajde vidjet cemo. Mozda bude razloga za cakulu, dobre volje i dobrih ljudi.
..da, lastan, eto..jebiga. ne mogu sebe odredit jel brzo proslo ili je nekako dugo proslo, a ustvari, kao da nije proslo, jos je tu, mota se po topicima, tu je negdje. za mjesec dana bi mu bio..ili je..ili ne znam, rodjendan.
i kako to mislis da sam ovako originalan? a kao zensko ne bi bio? originalan, jel..
aj, ok, novi pocetak,. jel to znaci i da imas nove cipele, tj novu obucu?
ok, novi nik. u novo trkeljanje s novom obucom.
..tj nikom. 
ne znam jel se puno toga reklo? bitno je da se ne ponavlja, sto je tesko jer vec se jedno dvije tri hiljade godina govori i aj ti sad kazi nesto nereceno ili nedotrkeljano... neiztrkeljanjo..ano..anjo, stogod.
razloga za cakulu i za svasta nesto jos, uvijek ima, ali kako to vec biva, treba se samo odluciti..
i kako to mislis da sam ovako originalan? a kao zensko ne bi bio? originalan, jel..
aj, ok, novi pocetak,. jel to znaci i da imas nove cipele, tj novu obucu?
ok, novi nik. u novo trkeljanje s novom obucom.
ne znam jel se puno toga reklo? bitno je da se ne ponavlja, sto je tesko jer vec se jedno dvije tri hiljade godina govori i aj ti sad kazi nesto nereceno ili nedotrkeljano... neiztrkeljanjo..ano..anjo, stogod.
razloga za cakulu i za svasta nesto jos, uvijek ima, ali kako to vec biva, treba se samo odluciti..
Zivot pise romane i sve se je i dogodilo kao u romanu, pojavio se, postojao je, bio jedinstven, imao moc jezika, snagu reformatora, mladost, vrijeme i mjesto i - tragican kraj.
Jos uvijek mi je tesko pisati o tome. Kao da je neprilicno. Cini mi se da mi je jedino sutnja dovoljna za reci sve i ne reci nista, ako me razumijes.
A ti. Jesi originalan si zbog nacina na koji pises. Sto drugo? I stavova. I apropo toga i cakule, je bilo bi ljepo cakulati medju svojima.
Jos uvijek mi je tesko pisati o tome. Kao da je neprilicno. Cini mi se da mi je jedino sutnja dovoljna za reci sve i ne reci nista, ako me razumijes.
A ti. Jesi originalan si zbog nacina na koji pises. Sto drugo? I stavova. I apropo toga i cakule, je bilo bi ljepo cakulati medju svojima.
-
- Information
-