IZBORI 2015...

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Oct 2015, 16:15

..eto, sto rec o politici i ljudima koji su se toliko nakrali ratom da mmf to ne moze servisirat vise, koji se boje, ono, jel, zive sile nevladinih udruga i jednog frljica.

herojstvo i junastvo samo takvo, pravo domoljubno hrvatsko.. treba se organizirat i mobilizirat, ocoporit sve moguce domoljubne snage da navale na frljica, a i onda ce bit gadno, zajeban je frljic, zajeban, sila je to nikad vidjena Image.. nista tu nece ic bez gardijskog zdruga najmanje i tri zrtvoslovne u boj, u boj svete mise poticajuse. :kokice:

najjaci im je karakter kad ih je pedeset na jednog, a i onda ako taj jedan malo trzne ramenom, ustuknu, a kamoli da taj jedan pokaze i neki otpor, ko na sta bi bilo i di bi ih sve rastrkane nalazilo poslije tri dana.
eto, kazu oni koji vjeruju u tog, hrvatskog boga, bogu hvala.. kazu da taj njihov bog cesto nekog kaznjava tako da mu ispuni molitvu. :kokice:

mogu zamislit sta bi se nakon te epske domovinske bitke protiv frljica sve tu radilo da se obiljezi herojstvo hrvatskih domoljuba.. bila bi spomen ploca na kojoj bi pisalo.. u zudnji za slobodom i s vjerom u boga, ovdje su pali hrvatski sinovi i hrvatske kceri u obrani domovine koju je napao krvolok frljic sa svojim teskim oklopnim predstavama. u spomen i sjecanje na te herojske mjesece, postavljena je ova spomen ploca. nek se zna, zna se.

..a sedlar bi garant to ofilmicio u heroicnom filmu naslova.. frljiczilla napada, a mi sami.

:D

7nationarmy

Post 27 Oct 2015, 07:45

..a unda » wrote:..eto, sto rec o politici i ljudima koji su se toliko nakrali ratom da mmf to ne moze servisirat vise, koji se boje, ono, jel, zive sile nevladinih udruga i jednog frljica.
boje? alkar moj ovo ti je u nista na kub. vidi zasto, frljic i navedeni se dizu na zadnje noge te im krenu liberalne sline curit iz usta i dupeta na spomen crkve - ne zato jer im ideoloski smeta nego zato jer iz proracuna dobije vise love od njih. nema straha od patuljaka, strah bi bio podobne tolerirati, frlja ima 5 cireva na zelucu, ja mu radim na sestom.
herojstvo i junastvo samo takvo, pravo domoljubno hrvatsko.. treba se organizirat i mobilizirat, ocoporit sve moguce domoljubne snage da navale na frljica, a i onda ce bit gadno, zajeban je frljic, zajeban, sila je to nikad vidjena Image.. nista tu nece ic bez gardijskog zdruga najmanje i tri zrtvoslovne u boj, u boj svete mise poticajuse. :kokice:
kao sto rekoh, eto crkve prevaljene preko prstiju, ko je vidio ne ubacit malo crkve - ako moze frlja mozes i ti :D
najjaci im je karakter kad ih je pedeset na jednog, a i onda ako taj jedan malo trzne ramenom, ustuknu, a kamoli da taj jedan pokaze i neki otpor, ko na sta bi bilo i di bi ih sve rastrkane nalazilo poslije tri dana.
eto, kazu oni koji vjeruju u tog, hrvatskog boga, bogu hvala.. kazu da taj njihov bog cesto nekog kaznjava tako da mu ispuni molitvu. :kokice:
nisi jak u matematci, a? nema medija koji nije na toj mlatimudanskoj strani koja nas uvjerava da hrvatska raste, cak ni oni koje se naziva fasistickim ne drze ljestve tomici i toj ekipi. ali ti negdje vidis da su ti drugi vecina, pa gdje su?
mogu zamislit sta bi se nakon te epske domovinske bitke protiv frljica sve tu radilo da se obiljezi herojstvo hrvatskih domoljuba.. bila bi spomen ploca na kojoj bi pisalo.. u zudnji za slobodom i s vjerom u boga, ovdje su pali hrvatski sinovi i hrvatske kceri u obrani domovine koju je napao krvolok frljic sa svojim teskim oklopnim predstavama. u spomen i sjecanje na te herojske mjesece, postavljena je ova spomen ploca. nek se zna, zna se.

..a sedlar bi garant to ofilmicio u heroicnom filmu naslova.. frljiczilla napada, a mi sami.

mislis kao ono kad oli stavlja natpise po hnk? ma ne, to su pederske fore koje nerviraju frljicev zeludac vise nego ikog drugog. a ne znam zasto covjek brine za buducnost, ima garantirano mjesto kolumnista u srpkim novostima.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2015, 18:43

..ma sta ti brljas.. :D ..svakom zdravom umu, i vjernickom i nevjernickom je vidljiv raspon agresije onih sto se oblace imenom crkve u hrvata, raspon od pasivno agresivne uloge zrtve, pa do neobuzdanog divljanja. malo je za kaptol rec da su mafija, oni stvaraju mafije.
a da su udruga, nisu nego su nekakva nadjebena vjerska zajednica koja kontrolira citavu drzavu i drustvo, koja huska druge na agresiju.
a i inace to je obicna politicka stranka, nikakva vjerska zajednica. i to stranka koja naplacuje reket, ali zato ne placa porez, niti se smioje pomislit da joj neko pogleda malo u financije. odmah pocne zveckat markickama i ostalim udrugama i stranakama koja prijeti da ce pustit s lanca, od satorasa, preko hrastova, do hadezea..
tesko da ijedna udruga ima tako povoljne ugovore kakve ima neovisna hrvatska s vatikanom, a na takve ugovore moze pristati samo tesko bolesna nacija. bolesna u glavu. :D

u matematici sam dovoljno jak da znam da dva plus dva nije pet, sto je aksiom za dom spremnih i ubojnih.
poznat je model ponasanja i misljenja nasih fasitica da se pojedincu mozes suprotstavit jedino ako si jaci,inace tih pedeset ako malo viknes na njih, odmah pobjegnu pod skute crkvi i pocnu naricat kako su zrtve.. :D
ili, tj, tako se i hrabre hrvatski fasistici , tako dizu sebi moral i pokusavaju opravdat svoju agresivnu prirodu i unaprijed pocnu kukat kako su oni zrtve, e da bi se eto vidjelo kako su oni ustvari napadnuti i eto, moraju se jadni zestoko branit napadom. branit od frljica npr. jednog frljica. komada jedan. bauk frljica siri se hrvatskom.. :D

ne mislim ja na nikakve natpise, nisam ja spominjao frljica u strahu od frljica. :D
vidim da dosta znas o frljicu, jel ti to nenjea pratis onako ili ti je to profesionalna deformacija neka, npr kakvu ima i dicni alkar preost. kojeg u sred sinja i to jos njegovi, zovu.. baba. :D
ili imas zadatak.. zaduzenje neko, radit mu cir?

i jos nesto, sto te ucio stepinac? i naucio? mislim, ono, jel ti mislis da je u krscanskom duhu zeljet nekom zlo? i jos mu stvarat cireve? jel to tvoj katolicizam? ako ne uspijes s cirevima, bi li mozda nekako, nekim nacinom, brze te konacnije htio uklonit taj tvoj izvor straha u obliku frljica. ono, nema frljica, nema straha, jel.. :kokice:

i, cek, malo.. jes ti to ovdje, na trkeljanje dosao radit frljicu cireve? tj ne smijes se s njim suocit jedan na jedan, nego ono, moras okolo i to preko trkeljanja jer eto, garant ce ovo frljic citat, jer ako ti ne pratis bas dobro njega, sigurno on tebe prati unaokolo i cita on trkeljanje, cita, napravi ti, diko moja, cir njemu ovdje, napravi.. u duhu tvoje herojske vjere, a mi cemo joj, eto, svjedocit.. :cheer:

iako, onako, medju nama, jel, ako si ti dosao na trkeljanje cir radit frljicu, priznaj i sam, to je bit munjeniji nego karamarko, tomasicka i markicka zajedno, plus splitski podrug. to je vec u rangu.. dva plus dva je sedam.. :D
MightyMe

Post 27 Oct 2015, 18:48

:cheer: :cheer:
Frljić

Post 27 Oct 2015, 19:10

:top:

Odlično. Neopisivo. Moram ga angažirati u jednoj od budućih predstava. Zajedno s promiskuitetnim Karamarkom.

Image
..a unda
Undaminator

Post 28 Oct 2015, 01:00

Image

..ovo oka da sma ja pitrao. :kokice:

tuzit cu ih za atorska rpava. :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 28 Oct 2015, 06:48

..a unda » wrote:Image

..ovo oka da sma ja pitrao. :kokice:

tuzit cu ih za atorska rpava. :kokice:
Malo je nepismeno, ali ima tocaka koje su im na mistu.
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 07:40

@ a unda

agresija i crkva u istoj recenici - a ja recimo gledam kardinala puljica koji pozdravlja srpskog patrijarha irineja premda isti pozdravlja 'dalmaciju, liku a i hrvatsku' koji minut ranije. i velis kaptol agresivna mafija? dobro je biti s glavom toliko duboko u dupetu, valjda je toplo al kako ti ne smrdi ;)

vatikanski ugovori te smetaju? bolesna nacija? pa imas pravo, jebes uboznice, prihvatilista - bolje tu lovu dat nekome tko ce raditi prestave o aleksandri zec jer je to nacin kako nahraniti onog koji nema.

nije dugo trebalo da se fasizam spomene, ha? no ne vidis fasizam kad jedna struja cijeli narod 'optuzi' da je genocidan na temelju laznih brojki.

uh bedaastih li pitanja, ajde probaj opet. pratit frljica, to ti je kao da ja tebi kazem da dosta znas o crkvi ili nekoj politickoj opciji, zivimo tu, vidimo i cujemo - neki od nas mozak koriste za ono za sto je namijenjen a drugi pucaju etikete, parole i druge pozive na sex (ne seks kako bi bilo u duhu hrvatskog jezika vec sex jer je to vise kul :D).

znas sta me stepinac ucio? da ljudima treba pomagati, onako kako je on pomagao srbima i zidovima da bi ga sad mlatimudani razapinjali jer se nekom bradonji opet pozelilo igrat rata tudjim kurcem.

daj se odi umit hladnom vodom, internet forum - kaj ces sad slagat pravilnike i propise kako ce tko pisat i gdje. frlja itekako aktivno cita i sudjeluje na forum.hr, mene veseli kad je lose onome tko drugima radi lose - mozda nije u duhu stepincevog nauka ali sta cu, primitivac sam :D
AJ EM BAK!
MightyMe

Post 28 Oct 2015, 08:35

Šta san se naždera jutros. Bilo je super, evo i vama komad:

Image
miky0
ST Leader

Post 28 Oct 2015, 09:09

Ajmo svi glasat za hdz...nikad necemo imat priliku za premijera imati veceg idiote od njihova sefa

http://www.index.hr/vijesti/clanak/merk ... 52066.aspx

ajmo svi za hdz, jedinstvena prilika :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 09:17

ali ne, tko je vidio dati glas mutavcu koji nema 5 diploma, ne zivi u nacionaliziranom stanu, ne svira klavir i otac mu nije partijski covjek od povjerenja. rugati se necijem neznanju (ili znanju, ja se recimo ne mogu prestat smijat kosoricinom engleskom ili milanovicevom poznavanju finske povijesti) je priznajem i moja slabost, no nikad ne bih strani jezik naveo kao komparativnu prednost prilikom izbora za sefa drzave. imali smo sanadera koji je govorio tecno vise jezika, ni to nije valjalo - neke ljude jednostavno ne mozes udobrovoljit sve dok ne istetoviras srp i cekic preko prsa.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 28 Oct 2015, 09:20

7nationarmy » wrote::D

ali ne, tko je vidio dati glas mutavcu koji nema 5 diploma, ne zivi u nacionaliziranom stanu, ne svira klavir i otac mu nije partijski covjek od povjerenja. rugati se necijem neznanju (ili znanju, ja se recimo ne mogu prestat smijat kosoricinom engleskom ili milanovicevom poznavanju finske povijesti) je priznajem i moja slabost, no nikad ne bih strani jezik naveo kao komparativnu prednost prilikom izbora za sefa drzave. imali smo sanadera koji je govorio tecno vise jezika, ni to nije valjalo - neke ljude jednostavno ne mozes udobrovoljit sve dok ne istetoviras srp i cekic preko prsa.
Manja steta mi je nepoznavanje jezika, ali kod njega nije samo to. On ima uz ne znanje i tako tup pogled da je naprosto steta da ne postane premijer ;)
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 09:28

svakom po volji, meni karamarko sigurno nije po volji, mi smo dva svijeta - ali milanovic i pripadajuca birtija, to je polusvijet koji dan-danas zivi na dug kao da jugoslavija nije nestala. ne zato sto su komunjare nego zato jer nista ne znaju, nikada nisu radili, nikada nisu ucili kako drzava funkcionira.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 28 Oct 2015, 09:36

7nationarmy » wrote:svakom po volji, meni karamarko sigurno nije po volji, mi smo dva svijeta - ali milanovic i pripadajuca birtija, to je polusvijet koji dan-danas zivi na dug kao da jugoslavija nije nestala. ne zato sto su komunjare nego zato jer nista ne znaju, nikada nisu radili, nikada nisu ucili kako drzava funkcionira.
Znan, u stilu vodjenja drzave izmedju zgubidana zokija i tupastog karamarka nece biti nikakve razlike. Propast neminovna. Al zasto sam za karamarka? Zato jer nakon zokija ova drzava moze sluzit samo kao kontenjer evropske unije, pa kad je vec kontenjer evropske unije, steta je da tupasti karamarko ne bude premijer.

Ustvari, bilo bi najbolje kad bi jedan bija premijer do podne, a od podne drugi, i tako svaki dan :)
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 09:39

bilo bi bolje da se ljudi pocnu bavit politikom i maknu demokratskim procesima ove atavizme. do tada imamo ovo glasovanje protiv.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 28 Oct 2015, 09:41

7nationarmy » wrote:bilo bi bolje da se ljudi pocnu bavit politikom i maknu demokratskim procesima ove atavizme. do tada imamo ovo glasovanje protiv.
Kakva demokracija? Eto sta je demokracija ovom narodu dala...hdzsdp :facepalm:

Samo diktat, i to pod teskom cizmom, nista drugo. Nista :amen:
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 09:45

ti si bas opterecen tom mantrom. cim se na sceni pojavi ekipa koja nije staelit jedne od te dvije opcije, to je to. trenutno takvih nema, niti jednog jedinog.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 28 Oct 2015, 09:50

nationarmy ..frlja? ..frlja?? :D ..a to se vi znate, intimusi ste neki? a kako on tebe zove iz milja? moje omiljeno ustasce? :D
cuj, ako treba da ja negdje odredjuem pravila, onda cu ih odredjivat. pa nije sve svugdje za svakog, jel tako? ono, osjetis nekako, neki razum, kucni odgoj, nesto, ne znam.. osjetis gdje ti je mjesto. sta cu ja npr na amac forumu. tamo su ljudi skolovani da budu hrvati. stovise, tamo su genetski katolici te hrvati, ono, rodjeni kao katolici i hrvati. :D

i kako ti znas da..kako ga ti ono zoves, prijatelja svog..frlja? ..kako ti znas da on prati forumhr te aktivno tamo ucestvuje? imas neke dojave, pratis nesto, zadatak neki imas, sta li? :D
mislim, pisi ti ovdje sta hoces, ali meni nikako nije jasno kako ti to zelis krscanski, u duhu dobrote, napravit cir tvom dragom frlji, ovdje, na trkeljanju, a on na onom forumu?
mislim, ako je uopce tamo, to ti znas, ocito imas pristupa nekim informacijama, valjda preko alkara preosta.. a kamo li da tvoj frlja prati trkeljanje gdje je ukupno deset dusa, zajedno s triput samodeklariranim nacistom mikijem. :D

ti zaista ne mislis da je tvoje takvo ponasanje i razmisljenje, ono, malo, tjudno, jel? ..malo je, a? :kokice:

cuj, fasizam je fasizam i ako se radi o fasizmu, treba rec da je to fasizam, ne vidim u cemu je problem. govori kao fasist, hoda kao fasist, pise kao fasist..onda mora da je to fasist, sto drugo?
tako da.. da, stepinac je bio fasist, podrzavao je fasizam, volio je fasizam, ohrabrivao je fasizam, blagoslivljao je fasizam, te deum ode je pjevao hitleru i pavelicu, zahvaljivao bogu na njima.. tj, na isti nacin kao sto bi miklenic to napravio u glasilu ha be ka pa napise da je to misljenje urednistva. :D
boze moj, do kraja je stepinac ostao fasist, pa dajte vi, stovatelji stepinca, pa barem postujte to u sto je stepinac vjerovao i sto je on bio. ako zelite postovat njegovu neku volju, postujte je do kraja, budite fer i iskreni, ono, pokusajte se opostenit. ne mos bit dozirani fasist, pa da.

da je meni dolar za svakog onog kojeg je stepinac spasio, sad bih imao manje love nego sto imam, a nemoj me pls uopce pitat kolko je imam..ne samo trenutno, sad u dzepu, nego inace.
to mi je valjda bozja kazna. onaj ko vjeruje u stepinca, markicku, karamarka, tomasicku, tome je valjda bog rekao.. zajebi, uzmi i jos ce ti se dat. :cheer:

nisam rekao da je crkva mafija.. tj, ne samo mafija, nego nadmafija. sve karakteristike organiziranog kriminala ima, plus sto je reket mafiji nelegalan i sto im porezna moze uletit nikako, ne smije uletit, po zakonu zakon ne smije uletit na kaptol. to ni mafija nema.
ok, jedino se oruzjem otvoreno ne koristi, nije red, jel, ali kad smo vec kod tudjih kuraca i gloginja, ohrabruje, potice, nagovara da svaki neprijatelj te mafije dobije ono sto je zasluzio, pa da.
a kad netko u ime crkve, tj boga i hrvata i napravi nesto, pa se to vidi, otkrije, onda taj trc natrag placuci pod skute i zastitu i utjehu kaptolsku. :D
uostalom, nisam ja rekao.. e, nek je ukrao, ali nas je ukrao. sto to znaci? to nije nista drugo nego zapisavanje svog teritorija u stilu.. bolje nasa mafija, nego necija druga. mafija ne priznaje konkurenciju, jel tako.
a, ustvari, onom ko je opljackan, sta njemu znaci ko ga je opljackao, njemu je to sve isto, sta njega briga kako se koja mafija klice.

tako da, ono, ne znam kako bi drugacije moglo bit nego da agresija i crkva ne budu u jednoj recenici.
osim toga, pa iz same crkve se cuju takve rijeci. rijetke doduse, usutkane nekako, ali eto, ima i tamo ljudi koji se bave onim sto misle da bi se neka vjera trebala bavit. :kokice:

i eto, ne vidim kako to frlja, jel, i kome to radi lose.. i zasto? i to toliko lose da vas treba najmanje pedeset na jednog. i to u smjenama, dakle, jedno stopedeset dnevno. :D
i ti zbog toga zelis covjeku cir? i nazivas se jos, valjda se nazivas.. katolikom? ono, genetski si katolik, rodjen kao katolik, pretpostavljam, jelda?
ono, pada mi na pamet, to sto zelis zlo, to sto si zao, jel to ono, nesto..fakultativno ili je i to neka genetika?
bilo kako bilo, nista sto jedna dobra ispovjed i par pokora ne moze razrijesit, jel tako? pa onda, kad vidis sve skupa to malo, pa onda se i nekako isplati bit zao.
a sta ce jadan frljic za kojeg ti mislis da on radi toliko zlo da vas treba pedeset junaka na njega jednog..on s tim svojim zlom mora zivjet kako zna i umije, covjek ima savjest, nece njemu pomoc nikakve ispovjedi.. a ti, jebe se tebi, u grupi herojskoj napadnes, podijelis tu tezinu odgovornosti na vecu povrsinu, ono sto ti preostane, za to se ispovjedis, dobijes za to pare, status, penziju, priznanje, izides dva kila pacenoga, popijes trilitre vina, otras usta laktom, kazes.. a ha haa, bogu vala i slava, rutas, prnes i okrenes se spavat i boli te kua, da savjesti imas, bila bi ti mirna.. :D

ps

htio sam ti rec da odes malo na onaj veliki forum vidjet sta frlja kaze, ali evo, vidim da je neki frljic ovdje dosao. :rofl:
bome, u pravu si, tebe prate, svi te prate.. :D
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 09:54

hehe bogati jesi se unervozio, mir s tobom, nisam ti ja lazni antifasist da jednim jednoumljem mijenjam drugo - tu se razlikujemo, mene neces vidjeti da etiketiram sugovornike samo zato jer se ne slazem s pojedinim stavom, to nije lijepo onako na civilizacijskoj osnovi.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 28 Oct 2015, 10:03

7nationarmy » wrote:ti si bas opterecen tom mantrom. cim se na sceni pojavi ekipa koja nije staelit jedne od te dvije opcije, to je to. trenutno takvih nema, niti jednog jedinog.
Eto, i zivi zid je satelit :facepalm:
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 10:11

zivi zid je direktno financiran iz ureda bivseg predsjednika stipe mesica - ako cemo vec biti toliko ludi da zivi zid nazivamo strankom.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 28 Oct 2015, 10:15

nationarmy.. a nema etikete, kakve etikete, ja ti samo kazem ono sto jest, fer i cestito, a to sto ti sam sebi ne zelis priznat neke stvari, nego muljas sam sebe da bi tako uspio zamuljat i druge, pokusavas nesto opravdat, iskonstruirat, to nije moj problem, meni takve konstrukcije stvarnosti ne trebaju, imam dovoljno i svojih problema. :D
stvarno ne znam cega je tebe strah. i to jos na trkeljanju. kazi fino otvoreno sto ti oces i kako bi ti konacno rijesio problem, budi ono sto jesi. fasist, fasist, pa sta, nes ti, i onako vas je masa u hrvatskoj, masa.. odakle to nice vise, nije mi jasno. valjda crkva nabavila nove fertilajzere.. :D

ovdje se otvoreno govori, cak po cijenu zatvaranja trkeljanja. pa nedavno smo ovdje imali upozorenje zbog poticanja terorizma.. pa sta, fino ce nas zatvorit, a dok nas ne zatvori slobodno se ti deklariraj onako kako se osjecas, opusti se, a ne..nja nja, ja nisam fasist, ja nisam ustasa, ustase vise ne postoje, nja nja, ne volim antu pavelca.. kazi fino, posteno, ljudski, kad dodjemo na vlast, sve cemo vas jednom zauvijek odjebat, satrat i zatrt, cirevi su prespori.. ono, nemoj bit kukavica, dvolican, jebote. :D
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 10:37

daklem, tvrdis (ili se pravis da pitas) da sam vjernik, fasist, hadezeovac, evo sad sam i dvolican, kukavica - ma di bi ti etiketirao :D

ja i tu i na forumu uvijek isto i otvoreno, druga stvar je da to nekima nije jasno pa moraju izmisljat pizdarije koje nemaju veze samnom. neka, kako bi reko caca iz remetinca - idemo dalje. neki s glavom na ramenima, drugi u dupetu.

fasizam? ja fasizam vidim u nasih laznih socijaldemokrata - po medijima prijete sudovima (a nema relevantnog medija koji ne kontroliraju), za fotelju nude drzavno podrucje (drnovsek-racan) - kako da se identificiram s takvim olosem, nit imam potrebu nit mi zeludac dopusta.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 28 Oct 2015, 10:54

..ne pitam te nista, ti ces sve sam rec ono sto budes zelio i kad budes zelio. :D
a da tvrdim, pa eto, mozda tvrdim, a sta drugo mos tvrdit po tvojim pisanjima?

tebi su ovi socijaldemokrati fasisti? :D ..a boze sveti, jest da trkeljamo, ali daj malo, ono, minimum nekog razuma..pa nes rec da je fasizam dicni hrvatski na tako niske grane spao. :D

pa dobro, s kojim se to neolosem ti identificiras? sa stepincem.. kim jos? s nacijom? :kokice: ..jelda, s nacijom, jelda, a? kao krv neka to dodje, a? a vidim i tu teritorije neke spominjes, neko tlo? :kokice:
..a tudjman? s njim ne? markicka? ona nija losa, jelda? a i ziva je, eto, tu je.. :kokice:

a karamarko? nije idealan, ali stas sad, uzmi pope sta ti se daje, pa barem i jaje? :D
7nationarmy

Post 28 Oct 2015, 11:33

..a unda » wrote:..ne pitam te nista, ti ces sve sam rec ono sto budes zelio i kad budes zelio. :D
a da tvrdim, pa eto, mozda tvrdim, a sta drugo mos tvrdit po tvojim pisanjima?
iz kojeg mojeg upisa zakljucujes da sam vjernik, fasist i hadezeovac? to su ti prijatelju konstrukcije koje se uglavnom anifestiraju kad se vise nema sta za rec ali potreba za tipkanjem je jaca od razuma :D
tebi su ovi socijaldemokrati fasisti? :D ..a boze sveti, jest da trkeljamo, ali daj malo, ono, minimum nekog razuma..pa nes rec da je fasizam dicni hrvatski na tako niske grane spao. :D
opet, gdje sam ista slicno napisao? prvo, nema socijaldemokracije u nasih politicara, drugo, da - elementi fasizma su prisutni i pobrojao sam ih.
pa dobro, s kojim se to neolosem ti identificiras? sa stepincem.. kim jos? s nacijom? :kokice: ..jelda, s nacijom, jelda, a? kao krv neka to dodje, a? a vidim i tu teritorije neke spominjes, neko tlo? :kokice:
..a tudjman? s njim ne? markicka? ona nija losa, jelda? a i ziva je, eto, tu je.. :kokice:
stvarno, kaj si se unervozio? ne grizem :D kuzim da je glava kvazi-lijeva furka omalovazavat sve kaj si pobrojao, to 'vam' valjda daje osjecaj da ste bitni i relevantni kad imate 'stav'. to mi je ko kad zoran sprajc ima stav a od njega se ocekuje da cita s blesimetra.
a karamarko? nije idealan, ali stas sad, uzmi pope sta ti se daje, pa barem i jaje? :D
ajmo ovako. bivsi engleski premijer, sadasnja njemacka kancelarka, izgledna americka predsjednica - to su neki koji daju prednost karamarkovoj opciji. crkva takodjer - ove navedene nitko ne spominje jer ne zna partija gledati oko sebe, partija voli izolaciju. medjutim kad se crkva spomene eto reakcije, pa i frljica kad ga vec spominjemo. odjednom se proziva crkvu da ima stav kad pozove vjernike da po vlastitoj savjeti izadju na izbore - zamisli ti te gadove svecenike, po vlastitoj savjesti! a primaju lovu od drzave i umjesto ga kao frljic i slicni udrugasi stoje uz financijere, oni pozivaju narod da glasa po vlastitom nahodjenju.

tko je ono jos kroz povijest gonio crkvu, ah da - totalitarizam. i gdje ga vidis u hrvatskoj? :D

sad ces me naravno proglasit u najmanju ruku bozanicem ali ne smeta, volim ja kad ste nervozni i kad gori pod petama ;)
AJ EM BAK!
  • Information