Pa to se računa da je jedan bio u 1.05. kad već vrijeme prođe.miky0 » wrote:
Ma je njima, ali moze bit zajeb na papirima...npr kirurg operira pacijenta, a ovaj rikne u 2.05, za uru vrimena istom kirurgu umre drugi pacijent u 2.05...i dodje ravnatelj pa mu lipo kaze da nije cudo sta su oba riknila kad je istovremeno operira dvojicu
..kvelli della notte
..a jebiga onda, nista mu ne govori.. onda taj nije kriv, a ni ti se ne bi trebala zbog toga nervirat..elma » wrote:
![]()
Znate sta najsmjesnije pod navodnicima - osoba koja mi je to rekla i ima smanjen iq i isao je u onu skolu za *pomocnog* ne znam sta tocno
Pisem s moba sori na tipfelerima heh
To ne postoji...a unda » wrote: ..a sta ti je, pobogu, misare? jel to od engleskog nesto, nedostajati ili od naseg.. misati?
Dajte mi pet legendi, brzo. Bitnih.
Dakle, jel postoji možda legenda o sicilijanskoj mafiji? Ok, ako je Verona grad Romea i Julije, a Rim Romula i Rema, čega su ostali gradovi, da ima nešto baš bitno i značajno da je jako ukorijenjeno?
..pa eto, napisi da su te legende i mitovi.. ne bas mozda ravnopravni, ali u stilu da su nezaobilazni element..da su prepoznati ili potvrdjeni kao nezaobilazni segment turisticke ponude i da je kao sastavni dio kulture, tradicije te regije, tesko egzaktno odrediti, po dostupnim elementima, izvorima, parametrima, koliki je udio tog segmenta u cjelokupnoj turistickoj ponudi te regije, ali svakako doprinosi turistickoj ponudi te regije kao nezaobilazni dio, bla, bla i tako u krug..Eks » wrote:Ma kakvi na tal.![]()
Miki![]()
![]()
I šta ja mogu s ovim, šta, šta mogu napisat na tri strane kad vraga crnog ne piše kako se to reflektira na ponudu jebale ih ponude:
http://www.capannori-terraditoscana.org ... olari.html![]()
![]()
Ma problem je što ne mogu tako male legende stavljat jer je rekla da odaberem manje legendi, ali ne kuži da ako odaberem manje, neću imat dovoljno stranica. Većih nema, jebo ih, nema. Jer kao, ja sam stavila puno manjih po regijama pa je rekla da to neću zapamtit i da je to sve o ukletima. Pa nisam ja kriva što se skoro sve legende u Italiji odnose na duhove...a unda » wrote:
..pa eto, napisi da su te legende i mitovi.. ne bas mozda ravnopravni, ali u stilu da su nezaobilazni element..da su prepoznati ili potvrdjeni kao nezaobilazni segment turisticke ponude i da je kao sastavni dio kulture, tradicije te regije, tesko egzaktno odrediti, po dostupnim elementima, izvorima, parametrima, koliki je udio tog segmenta u cjelokupnoj turistickoj ponudi te regije, ali svakako doprinosi turistickoj ponudi te regije kao nezaobilazni dio, bla, bla i tako u krug..
Imam ja jedno petnaest stranica tih manjih legendi po regijama što sam povadila s tih stranica turističkih, ali šta mi to vrijedi kad je rekla da stavim deset legendi. Deset legendi takvih mi stane na tri stranice. A šta ću onda, čime popunit još 20.
https://it.wikipedia.org/wiki/Folclore_d'Italia
Evo. I o svakoj takvoj di god na netu, piše jedno pet rečenica. I šta da ja napravim, čudo... Ajme, ovo neće na dobro izać.
Evo. I o svakoj takvoj di god na netu, piše jedno pet rečenica. I šta da ja napravim, čudo... Ajme, ovo neće na dobro izać.
Eks » wrote:
To ne postoji.
Dajte mi pet legendi, brzo. Bitnih.![]()
Dakle, jel postoji možda legenda o sicilijanskoj mafiji? Ok, ako je Verona grad Romea i Julije, a Rim Romula i Rema, čega su ostali gradovi, da ima nešto baš bitno i značajno da je jako ukorijenjeno?
1. tuga i buga
2. dobri vilenjak koji ispunjava zelju
3. kako je soltanka vikala brackoj da bi i ona bila kurbetina da nije skrta
4. ljudi su dosli na mjesec
5. evolucija postoji
eto, pet komada, jel bilo brzo?
nema legende o sicilijanskoj mafiji. ustvari, mafija i jest legenda. kako je rekao hadeze jubitu..gdje je ta mafija, pokazite mi je..
http://lospecchiomagico.altervista.org/ ... Indice.htm
I svi satovi pokazuju isto? Bzvz...
Ali fakat, ono, zasto je sat na pecnici? Ajd jos kuzim da je stoperica, ali sat... Jel to da je mozes programirati? Stavis neku avijaciju unutra i navijes da se pece ujutro od pola 10 na 176 stupanja. Slow food spika. I onda te umjesto budilice budi miris hrskave kozice...
Ma zato što kao ujutro u 8 možeš naštimat da se npr. peče dva sata na nekoj temperaturi i da to završi u 12.karambol » wrote:
Ali fakat, ono, zasto je sat na pecnici? Ajd jos kuzim da je stoperica, ali sat... Jel to da je mozes programirati? Stavis neku avijaciju unutra i navijes da se pece ujutro od pola 10 na 176 stupanja. Slow food spika. I onda te umjesto budilice budi miris hrskave kozice...
A i možeš joj naštimat da počne u 10 i peče 2 sata.
Nije šija nego vrat.
Samo nema spoj na internet niti pamti datum, pa dvaput godišnje moraš poštelavati.
pa da bi pecnica i ti znali koliko je sati.karambol » wrote:
ustvari, ti se to samo hvalis, oces rec da ti pecnica ima sat.
znaci, ti doma kuvas. gdja karambol ne zna ili je stalno po seminarima i kongresima pa nema ko ni kuhat?
ustvari, ko je kome tu uopce kupio pecnicu?
-
- Information
-