..a pa sta se ne vezes? jel ti ja branim?MightyMe » wrote: Pa ne znan ja. Ja pišen o Tvrtku, a ti nastaviš nešto skroz nevezano.
..kvelli della notte
..a jebate..sta os, pricu za laku noc?MightyMe » wrote:Aj malo o Juliji pričaj, iman osjećaj da bi sad moglo bit dobro.
A moš i o Romeu, ako si u tom điru.
..i tako, starci od djulije isli brat masline tri dana i ona ostala sama doma. kad, zove je prija na mastil. ima kmoncert trubadura u tajicama, sve im se vidi, amo ih slusat. ne tajice, trubadure, ali, sta znas. kaze dzulja..amo. i slusale one kocert, jele su sladoled od pive i sad, ka ono, di ce sta ce..e, da ima afterparti.
ok, i kaze prija dzuliji, amo na after parti. oznojena dzulija kaze..amo. i, dosli oni na afterparti, njih dvoje se sve nesto gingaju, vrte, gledaju oko sebe, povise njih svitle disko baklje i..sinja ona jednog. onako, puno lip momak, sestan.
kad je on nju vidio, sjeo je u kamin i..aaajjjjjj..skocio jer je u kaminu gorila vatra. to je dzliju jako nasmijalo i smijala se ko blesava.
dodje do nje romeo i kaze.. koji se ti kua meni smijes ko blesava, jes ti belsava? ..ono, zeza je jel.
ona njega rukom pohvata po goloj guzici i kaze..a sta je lolo, izgorile ti tajice, a? romeo kaze na to..aaaajjjj..zato jer se prije bio opekao tu, jel.. i kaze on njoj, nemoj me molim te tu vise straga vatat.
a jel te mogu onda sprida vatat..pita ga dzulijeta.
jes ti blesava..kaze on njoj, pa naravno da smijes. i tu se ona pocne smijat ko blesava i zaceni od smija, zagrcne se i onda je prija pocela lupat sakom po ledjima i ovoj slina iz nosa padne njemu na tajice..
aj sad polizi to, javati sricu odnija slampavu..kaze njoj romeo, ono, zajebaje, jel..
ova se jos vise udavi od smija.
pita on nju..a sta se sad kliberis, tuko?
ma sitila sam se da si ti prvi koji je isao palit prdce na kaminu.
tu se i on pocne smijat i kaze on njoj..a bil ti cvaknula?
pita ona, a sta ti je to?
suti, ne brini..kaze on njoj i iz njedara izvuce dva cvaknila. pocvaknu oni to i eto, zaljube se..
najava u sljedecoj epizodi.. porblem je bio sto su se oni zaljubili, ali nikom nisu smjeli rec jer je noj caca bio vlaj i jeo kapulu i zato su ga zvali kapuleti, a njen je caca isao na planine cesto skijat, pa su ga zvali monteski, e, ali nije u tome problem..problem je u tome sto je kapuleti patizan, a monteskji ustasa, iako im je naki daleki zajednicki predak bio kerum..
..mise kao..mize? ono, taljanski jel?
mise je valjda pasato remoto od mettere.. postavio je na scenu..tako nesto, tj..koji je postavio na scenu..
..ako je postavio na scenu, a sjevernije je u italiji taj koji pise to, onda je taj pasato remotist postavio to nesto na scenu dosta davno.
..a ako je taj pasato remotist, neki sicilijanac npr, onda je to postavio na scenu vjerojatno jucer ili prije dva sata..
Jao pa da. A ja guglala misare...a unda » wrote: ..mise kao..mize? ono, taljanski jel?
mise je valjda pasato remoto od mettere.. postavio je na scenu..tako nesto, tj..koji je postavio na scenu..
..ako je postavio na scenu, a sjevernije je u italiji taj koji pise to, onda je taj pasato remotist postavio to nesto na scenu dosta davno.
..a ako je taj pasato remotist, neki sicilijanac npr, onda je to postavio na scenu vjerojatno jucer ili prije dva sata..
..pa di si ti, elma? 
jos eto, samo da nenija dodje i da pita kolko su romeu te tajice ponabrekle i kolko su mu pokle tajice na guzici, bil se to dalo malo pospankat.. i eto nas, tu smo, evo noci, evo ludila..
..evoga, dvi ure, a nisu dvi ure. sad smo u medjuvremenu, nigdje smo, mozemo radit sta ocemo i sta necemo, isto nam je. .ono, nema nas..nema..neeema..
jos eto, samo da nenija dodje i da pita kolko su romeu te tajice ponabrekle i kolko su mu pokle tajice na guzici, bil se to dalo malo pospankat.. i eto nas, tu smo, evo noci, evo ludila..
..evoga, dvi ure, a nisu dvi ure. sad smo u medjuvremenu, nigdje smo, mozemo radit sta ocemo i sta necemo, isto nam je. .ono, nema nas..nema..neeema..
A ona je imala 2 caca..a unda » wrote: ..a jebate..sta os, pricu za laku noc?
..i tako, starci od djulije isli brat masline tri dana i ona ostala sama doma. kad, zove je prija na mastil. ima kmoncert trubadura u tajicama, sve im se vidi, amo ih slusat. ne tajice, trubadure, ali, sta znas. kaze dzulja..amo. i slusale one kocert, jele su sladoled od pive i sad, ka ono, di ce sta ce..e, da ima afterparti.
ok, i kaze prija dzuliji, amo na after parti. oznojena dzulija kaze..amo. i, dosli oni na afterparti, njih dvoje se sve nesto gingaju, vrte, gledaju oko sebe, povise njih svitle disko baklje i..sinja ona jednog. onako, puno lip momak, sestan.
kad je on nju vidio, sjeo je u kamin i..aaajjjjjj..skocio jer je u kaminu gorila vatra. to je dzliju jako nasmijalo i smijala se ko blesava.
dodje do nje romeo i kaze.. koji se ti kua meni smijes ko blesava, jes ti belsava? ..ono, zeza je jel.
ona njega rukom pohvata po goloj guzici i kaze..a sta je lolo, izgorile ti tajice, a? romeo kaze na to..aaaajjjj..zato jer se prije bio opekao tu, jel.. i kaze on njoj, nemoj me molim te tu vise straga vatat.
a jel te mogu onda sprida vatat..pita ga dzulijeta.
jes ti blesava..kaze on njoj, pa naravno da smijes. i tu se ona pocne smijat ko blesava i zaceni od smija, zagrcne se i onda je prija pocela lupat sakom po ledjima i ovoj slina iz nosa padne njemu na tajice..
aj sad polizi to, javati sricu odnija slampavu..kaze njoj romeo, ono, zajebaje, jel..
ova se jos vise udavi od smija.
pita on nju..a sta se sad kliberis, tuko?
ma sitila sam se da si ti prvi koji je isao palit prdce na kaminu.
tu se i on pocne smijat i kaze on njoj..a bil ti cvaknula?
pita ona, a sta ti je to?
suti, ne brini..kaze on njoj i iz njedara izvuce dva cvaknila. pocvaknu oni to i eto, zaljube se..
najava u sljedecoj epizodi.. porblem je bio sto su se oni zaljubili, ali nikom nisu smjeli rec jer je noj caca bio vlaj i jeo kapulu i zato su ga zvali kapuleti, a njen je caca isao na planine cesto skijat, pa su ga zvali monteski, e, ali nije u tome problem..problem je u tome sto je kapuleti patizan, a monteskji ustasa, iako im je naki daleki zajednicki predak bio kerum..
Dis, elma? 

Još ćemo sredit onaj rekord, šta si govorija bez da ja moran intervenirat.
Dižu se ljudi iz mrtvih...a unda » wrote:..pa di si ti, elma?
Još ćemo sredit onaj rekord, šta si govorija bez da ja moran intervenirat.
..bio sam nesto na fejsu napisao u vezi ovih promjena satova, prija valjda godinu dana,a li mi je fejs ukinuo taj profil, kaze da to nisam bio ja.
bezveze nesto sam napisao, ali sad bih bas to volio procitat, prisjetit se, eto..
bezveze nesto sam napisao, ali sad bih bas to volio procitat, prisjetit se, eto..
Danas sam bas razmislja apropo ovog sta su sad dvi ure...kako navedu da sada u bolnici npr umre neki pacijent, eto u 2.05...pa za uru opet umre drugi pacijent u 2.05...mislim jeli ih to zbuni? Isti datum, umru u razmaku od uru vrimena a formalno-pravno su umrli u isti cas. Kako to 
Ma kakvi na tal.

Miki
I šta ja mogu s ovim, šta, šta mogu napisat na tri strane kad vraga crnog ne piše kako se to reflektira na ponudu jebale ih ponude:
http://www.capannori-terraditoscana.org ... olari.html

Miki
I šta ja mogu s ovim, šta, šta mogu napisat na tri strane kad vraga crnog ne piše kako se to reflektira na ponudu jebale ih ponude:
http://www.capannori-terraditoscana.org ... olari.html
..ko ga jebe. kazi mu da ces studirat jos toliko godina kolko si i do sad i da ce taj broj bit taman broj njegovog aj kjua..elma » wrote:Jel ti to na tal pises???
Bok undaedit: i majti
Evo me,osjecam se isprovocirano jer me jedan pitao da koliko traje moj faks inace i nabscio grin face pa sam dosla u svoj comfort zone opet
Ma je njima, ali moze bit zajeb na papirima...npr kirurg operira pacijenta, a ovaj rikne u 2.05, za uru vrimena istom kirurgu umre drugi pacijent u 2.05...i dodje ravnatelj pa mu lipo kaze da nije cudo sta su oba riknila kad je istovremeno operira dvojicuelma » wrote:A njima je svejedno heheh
..a unda » wrote: ..ko ga jebe. kazi mu da ces studirat jos toliko godina kolko si i do sad i da ce taj broj bit taman broj njegovog aj kjua..
Znate sta najsmjesnije pod navodnicima - osoba koja mi je to rekla i ima smanjen iq i isao je u onu skolu za *pomocnog* ne znam sta tocno
Pisem s moba sori na tipfelerima heh
-
- Information
-