A i tvoj je bio u el satu?MightyMe » wrote: A moj je isto taman vjerojatno doša tamo, možda malo ranije. Doduše, nazad iz el šata.
..kvelli della notte
Quark wrote:
men je baba bila u el šatu...
A slušaj, didu mi se mlađa sestra zagubila tamo, nisu je nikad našli. Sve je moguće.
A meni je dida govorija da je tamo prasija, u jebote, bice smo rodjaci
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
je kurac. danas san bija na kliškoj biciklijadi. bija je mali 8 ipo km salaska ali bogami bija je velik 8 ipo km usponakarambol » wrote:Je ovaj svijet mali...
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
MightyMe » wrote: Pa ja bi metnija ablativ.
Iako, u njemačkom kad imaš prijedloge koji označavaju kretanje koristi se akuzativ, a isti prijedlog kad označava mjesto onda uz njega ide dativ. Sjebano.![]()
..o, jebote njemacki.
ma ima i tu, tih glagola kretanja ovoga onoga, ali pitanje je quo vadis, a ne, ne znam..ubi vadis?
zamisli tu da pise.. eo (in) romam.. akuzativno to bi to bilo..idem u rim, ablativno bi se moglo prevest valjda kao.. idem rimu ili cak ..idem rimom.
moj je studio glasao tako, ne znam sad detalje, jel tu ima nekih slaganja vremena, cega li vec, pa da nekako tu mora doc akuzativ jer cim se tu pojavi zelja da se u hrvatskom ubaci neko..da, ja odmah pocinjem dobijat akuzativne tikove i trzaje neke glavom..
mislim, ok, uvijek je moguce da dominus i nije bas znao pricat latinski i da nije poznavao ablativus loci, ali mislim da je ovako ipak receno jasnije i.. dramaticnije.
.. havala na fixkvotu..MightyMe » wrote:Eto popravija san ti kvot.
Da, prvo mi je palo napamet da preveden ka "iden rimu" pošto nije bilo nikakvog prijedloga ni ničega. Onda san skužija nastavak -am pa mi ništa nije bilo jasno.
..ne brini. nije ni svetom petru nista bilo jasno..
Ae, biće on latinski govorija ko najobičniji đikan...a unda » wrote: ..ne brini. nije ni svetom petru nista bilo jasno..
Al šta je je, Petrus je puno bolje ime od Šimuna. Sto posto je bia glavni među ženaman.
Pa ne znan ja. Ja pišen o Tvrtku, a ti nastaviš nešto skroz nevezano...a unda » wrote: ..ja se naguta? sat se naguta..
-
- Information
-