..e, tako ce i eks na obrani diplomskog..
..a gdje vam je izvor?
..evo, tu je, ima slika.
...pa jel ste ga naveli?
..a pukla cijev, sta sad, desava se.
Mrš...a unda » wrote: ..e, tako ce i eks na obrani diplomskog..
..a gdje vam je izvor?
..evo, tu je, ima slika.
...pa jel ste ga naveli?
možda se ti zajebaješ, al tako se danas radi.. kad smo tražili dokumentaciju od zgrade dobili smo odgovor da se zagubila.. ok, a arhivski primjerak.. e uništen je u poplavi.. pukla cijev...a unda » wrote: ..e, tako ce i eks na obrani diplomskog..
..a gdje vam je izvor?
..evo, tu je, ima slika.
...pa jel ste ga naveli?
Ne isplati se guglat.
..a unda wrote: ..mogao bi samo juliju. ali, ajd, dva puta je dva puta..
Mi sad imamo i vaj faj i sve i brzina je koliko god kabel/zrak može podnit.Zmaj021 wrote:dok sam išo na faks, imali smo 3h dnevno free net preko univerzitetskog dial-upa.. brzina je bila 2kB/s.
ko prekorači 3h bio bi banan, pa je morao ić do admina da ga ovaj odbana. ee
Prvo, to nije formula, nego jednadžba jer triba izračunat taj psi. I taj određeni integral su matematičari nazvali "nepravi"...a unda wrote: ..ma nema je gdje ucitat. inace, pizdarija od formule. odredjeni integralic. pf. napamet to integriram i deriviram.
mislim, jel su to fizicari pisali? ono, odredjen integral od minus do plus beskonacno. ono, odredjen je za popizdit..
..ma dobro, formula, jednadzba, izraz..isti kua. i koji sad psi, jebo psi. reci ti meni ako je to odredjeni, kakav vam je tek neodredjeni integral u toj vasoj fizici ko zna cega..MightyMe » wrote: Prvo, to nije formula, nego jednadžba jer triba izračunat taj psi. I taj određeni integral su matematičari nazvali "nepravi".
I normalno da su ga fizičari pisali. Matematičari se uspizde puno oko te beskonačnosti pa se uvate Košijeve principalne vrijednosti i sličnih gluposti. Ali, za divno čudo, i matematički taj integral valja zbog toga šta je to zapravo konvolucija dvi kvadratno integrabilne funkcije.
..evo..Eks » wrote:Treba mi legenda o romeo i juliji.![]()
Nek unda to razloži ovdje, onako po svom.
Vratit ću se pred jutro, ima da bude gotovo.
Pa taj psi sa tildon poviše. To je isto ko da kažeš da je diferencijalna jednadžba formula. Nije, to je jednadžba. Samo šta ona nije bila diferencijalna, nego integralna...a unda » wrote: ..ma dobro, formula, jednadzba, izraz..isti kua. i koji sad psi, jebo psi. reci ti meni ako je to odredjeni, kakav vam je tek neodredjeni integral u toj vasoj fizici ko zna cega..![]()
Aj pogodija si bar područje jer je ono gori bila Schrodingerova jednadžba, ali ne baš u uobičajenom obliku.bit ce da ono, znate di je integral, ali ne znate kada ili ne znate di je, ali znate kad je?![]()
..jel taj sta u rodu onom chauceru?MightyMe » wrote: Mucaš?
Bia neki puno pametni Francuz prezimena Cauchy pa se puno toga danas po njemu zove.
..a unda » wrote: ..evo..
kad je ona tila, on nije, a kad je on htio, ona nije i eto, jebiga, tragedija..
..ok, isti kua, pa tako kazi..MightyMe » wrote: Pa taj psi sa tildon poviše. To je isto ko da kažeš da je diferencijalna jednadžba formula. Nije, to je jednadžba. Samo šta ona nije bila diferencijalna, nego integralna.
eto, vidim. i to onda jos treba u formuli i nagasit.Nema neodređenih integrala u fizici, šta će ti.
sta pogodio? pa ne trcim ja ovdje alku. a o cemu cete vi drugo fizicari pisat, ako ne o sredingeru.Aj pogodija si bar područje jer je ono gori bila Schrodingerova jednadžba, ali ne baš u uobičajenom obliku.
Pa moraš napisat granice, nisu uvik beskonačno. Ako ih nema, nekad ih moraš i izmislit, a te izmišljene često ne smiju bit beskonačno...a unda » wrote: eto, vidim. i to onda jos treba u formuli i nagasit.![]()
Oš malo o Korteweg - de Vries jednadžbi? Ta je malo opskurnija, al meni draga.
sta pogodio? pa ne trcim ja ovdje alku. a o cemu cete vi drugo fizicari pisat, ako ne o sredingeru.
jos cete izmislit integral kojeg cas u formuli ima, cas nema..

Bog'teMightyMe » wrote: Pa moraš napisat granice, nisu uvik beskonačno. Ako ih nema, nekad ih moraš i izmislit, a te izmišljene često ne smiju bit beskonačno.
Oš malo o Korteweg - de Vries jednadžbi? Ta je malo opskurnija, al meni draga.
E pa to ti je točno ovaj integral. Evo ti ista jednadžba u standardnoj reprezentaciji:
Vidiš, nigdi integrala.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Dot [Bot] and 5 guests