IZBORI 2015...

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Oct 2015, 16:33

7nationarmy » wrote:vid ovog pedera kako me ogolijo ko tarzan chitin pimpek. jebe se meni za te spike o hadezeju, jel racan u tri godio poduplao dug koji je hdz 10 godina skupljao (ukljucujuc rat)? je. molim lijepo, nemojmo srat. godina je 2015. tko zeli stagnaciju neka bira opet ove sada, najlosija zemlja europe.
Ne boj se...nece ni s drugim krilom zlocinacke bit bolje (kradezeom), ustvari, bit ce istikurac ;)

Pero

Post 22 Oct 2015, 19:54

http://net.hr/danas/hrvatska/rtl-ova-an ... koalicija/
Evo Miki, što kažeš na ovu anketu. Di si ti u njoj, opet veleizdajnici na vlasti, nisi dovoljno djelovao u narodu u protekle 4 godine. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 22 Oct 2015, 20:33

Pero » wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/rtl-ova-an ... koalicija/
Evo Miki, što kažeš na ovu anketu. Di si ti u njoj, opet veleizdajnici na vlasti, nisi dovoljno djelovao u narodu u protekle 4 godine. :zubo:
Zakljucak je jednostavan.

Narod je veleizdajnicko nastrojen :tuzni:
Pero

Post 22 Oct 2015, 20:53

miky0 » wrote:
Zakljucak je jednostavan.

Narod je veleizdajnicko nastrojen :tuzni:
I kako ti možeš funkcionirati u tom veleizdajničkom okruženju? Ne osjećaš li da su ti ugrožena manjinska prava? :D
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 07:35

miky0 » wrote:
Ne boj se...nece ni s drugim krilom zlocinacke bit bolje (kradezeom), ustvari, bit ce istikurac ;)
nece. ne gajim iluzije o hadezeu ali gledam okruzenje kako dise (i pod tim ne mislim na bosnu i srbiju, pa ni sloveniju). kukurikavci su sagradili zidove vise i jace od ikakve madjarske zice. mi nemamo izbora nego ih rusit, za dalje smo najebali ali prvi korak je maknuti ove samodopadne debile kojima je potrebna anketa jutarnjeg da im kaze da je voljeni vodja zoki najseksipilniji politicar. a dobro, znali smo da nije dragovanov :D
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 23 Oct 2015, 07:54

7nationarmy » wrote: nece. ne gajim iluzije o hadezeu ali gledam okruzenje kako dise (i pod tim ne mislim na bosnu i srbiju, pa ni sloveniju). kukurikavci su sagradili zidove vise i jace od ikakve madjarske zice. mi nemamo izbora nego ih rusit, za dalje smo najebali ali prvi korak je maknuti ove samodopadne debile kojima je potrebna anketa jutarnjeg da im kaze da je voljeni vodja zoki najseksipilniji politicar. a dobro, znali smo da nije dragovanov :D
Zaminit es de pe kra de zeom nije nikakva zamjena. Prava zamjena je zaminit es de pe a da zamjena nije kra de ze ;)
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 08:26

sve pet ali nije realno. koga ces birat, petrov je josipovicev, holly je milanoviceva, cacic je nebitan skoro ko jadranka kosor... sve su to opredijeljeni sateliti i udavace.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 23 Oct 2015, 08:35

7nationarmy » wrote:sve pet ali nije realno. koga ces birat, petrov je josipovicev, holly je milanoviceva, cacic je nebitan skoro ko jadranka kosor... sve su to opredijeljeni sateliti i udavace.
Odakle ti da je petrov josipovicev :misli:
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 08:47

probali ga vrbovat i hadeze i esdepe, nudili mu lovu iz fondova, projekte, pozicije. sve odbio jer sanja da ce ostvariti ogroman uspjeh, a s josipovicem je stalno u kontaktu. ne mogu ti reci detaljnije kako ovo znam.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 23 Oct 2015, 09:03

7nationarmy » wrote:probali ga vrbovat i hadeze i esdepe, nudili mu lovu iz fondova, projekte, pozicije. sve odbio jer sanja da ce ostvariti ogroman uspjeh, a s josipovicem je stalno u kontaktu. ne mogu ti reci detaljnije kako ovo znam.
Sigurno taj kontakt (ako uopce postoji) za ovu drzavu nije poguban koliko jeste jaka veza izmedju hdza i sdpea.
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 09:25

ivica racan je za svog mandata u 3 godine poduplao vanjski dug hrvatske nastao u 10 godina (ukljucujuci rat). poduplao. dakle ratne stete, unistena privreda, vise od pola milijuna izbjeglica iz bosne - sve to je sdp nadmasio u svega 3 godine. meni se ne da davati im trecu priliku da opet pokazu da ne znaju, ne mogu i ne zele. biram manje sranje i da, svjestan sam da je sranje.

zasto ovo pisem, jer ce josipovic kao i holly odmah ici uz esdepe.
AJ EM BAK!
karambol

Post 23 Oct 2015, 10:22

Sad smo vidjeli i kako Ranko Ostojić i njegova milicija usmjeravaju migrante preko hladne Sutle. Je li to empatija? – rekao je Brkić.

Smrad jajoglavi bezobrazni! Jebem svakog onog pandura koji mu da glas nakon ovakve izjave. Proljev jedan samoživi! Dabogda ga isti ti milicajci čuvali kad se uhljebi na mjesto njihovog šefa I nabili mu pendreke u šupak svakog dana mandata.
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 10:28

a sta je krivo rekao? milicajcima je nazvao vodstvo, prasinari ionako rade po nalogu. cijela ova situacija oko migranata je odurna, od te silne lazne brige o ljudima pa do cinjenice da europska unija ne postoji od trenutka kad je prestalo registriranje tko ulazi i izlazi. hrvatska se dici da transportira neregistrirane ekonomske migrante na putu do zapada, divne li uloge u europi.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 23 Oct 2015, 10:54

7nationarmy » wrote:ivica racan je za svog mandata u 3 godine poduplao vanjski dug hrvatske nastao u 10 godina (ukljucujuci rat). poduplao. dakle ratne stete, unistena privreda, vise od pola milijuna izbjeglica iz bosne - sve to je sdp nadmasio u svega 3 godine. meni se ne da davati im trecu priliku da opet pokazu da ne znaju, ne mogu i ne zele. biram manje sranje i da, svjestan sam da je sranje.

zasto ovo pisem, jer ce josipovic kao i holly odmah ici uz esdepe.
Ja ti to sve znam. Znam da je nekada moja lijeva opcija bila moj izbor, i da sam se nadao boljim danima birajuci ih nekada, ali sam shvatio kolika su govna kroz vadanje pokojnog racana, isto tako zelim vjerovat da medju mladjom populacijom kojom pripadam(o) isto tako postoje razumni ljudi koji pripadaju desnoj, ili desnijoj opciji isto tako mogu napisat kako su duboko razocarani postupcima njihovog kradezeja. Ali sam razocaran, jer ja sam eto evoulirao, dok velika vecina drugih forumasa nije. Nazalost. Sori, ali mi ne mozes omalovazavanjem i opravdanim vrijedjanjem sdpa velicat hdz. Ne mozes. Ogavno je. Jeli ti stvarno mozes zamislit karamarka za premijera? Ali ono ozbiljno :misli: Pa lik ne zna sastavit jednu prostu recenicu. Da budem jasan, ne mogu zamislit ni zokija kao premijera. Uistinu ne mogu vise. Gadi mi se.

Da je ovo normalan narod, onda bi jednu i drugu stranku, iako je u naravi to sve jedna partija, onda bi ih osudio za veleizdaju, svim clanovima oduzet imovinu, i zabranit djelovanje, a svaki tajni pokret od istih osudit kao veleizdaju, s najostrijom kaznom.
karambol

Post 23 Oct 2015, 11:06

7nationarmy » wrote:a sta je krivo rekao? milicajcima je nazvao vodstvo, prasinari ionako rade po nalogu. cijela ova situacija oko migranata je odurna, od te silne lazne brige o ljudima pa do cinjenice da europska unija ne postoji od trenutka kad je prestalo registriranje tko ulazi i izlazi. hrvatska se dici da transportira neregistrirane ekonomske migrante na putu do zapada, divne li uloge u europi.
Ide mi na kurac kad mi takvi likovi postavljaju pitanja I nude odgovore. Empatija? Bit će da je nedavno naučio tu riječ jer da ju je znao prije bio bi empatičan prema svim svojim sugrađanima koji su dužnici I ne bi uzeo povlaštene, mafijaške kredite s 2% kamata, a o iznosima nećemo ni pričati...
Dakle, posao policije nije empatija. I idu mi na kurac te afirmacije exjugoslavenskih, udbaško, komunjarskih izvitoperenih podjela.
MightyMe

Post 23 Oct 2015, 11:50

7nationarmy » wrote:probali ga vrbovat i hadeze i esdepe, nudili mu lovu iz fondova, projekte, pozicije. sve odbio jer sanja da ce ostvariti ogroman uspjeh, a s josipovicem je stalno u kontaktu. ne mogu ti reci detaljnije kako ovo znam.
S druge strane, priča se kako je Petrov bia u Markićkinom HRASTU. :zubo:
Izgleda da ga svaka strana stavlja u kontekst s crnin đavlon za svoje birače. :D
Pero

Post 23 Oct 2015, 12:46

Meni HDZ nudi keš ispod stola, a SDP mjesto u državnoj firmi na kojem ću radit duplo manje nego sada u privatnoj. Za što da se odlučim? :zubo:
7nationarmy

Post 23 Oct 2015, 13:10

kako se multikvota tute :D

ma ko velica hadeze?!? jebateled ja se grozim ideje da ce spodobe tipa rimac biti u vladi. grrrrrrozim. ponavljam, biram manje zlo. trece opcije nema pa je gubitak vremena sanjariti o nekoj fantomskoj stranci.

ne znam za markicku, hrast je dobro poceo ali kad vidim ekipu - ne ulijeva to povjerenje.

pero, zemi kes i s njim kupi odijelo kad te sdp zaposli u drzavnoj firmi. nemeres fulat.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 23 Oct 2015, 15:15

7nationarmy » wrote:kako se multikvota tute :D

ma ko velica hadeze?!? jebateled ja se grozim ideje da ce spodobe tipa rimac biti u vladi. grrrrrrozim. ponavljam, biram manje zlo. trece opcije nema pa je gubitak vremena sanjariti o nekoj fantomskoj stranci.

ne znam za markicku, hrast je dobro poceo ali kad vidim ekipu - ne ulijeva to povjerenje.

pero, zemi kes i s njim kupi odijelo kad te sdp zaposli u drzavnoj firmi. nemeres fulat.
Ok, uvazavam to sto se grozis kradezea, ko ne bi normalan uopce :misli: ali pored takvih kretenoida kao sta su isprdci poput hdzsdpea na vlasti tvrdit da trece opcije nema jer navodno pripada sdpeu ili kradezeu je za mene neprihvatljivo. Zato jer nema trece opcije cu dat glas hdzu :misli: Ili sdpeu :facepalm:

Radije bi si ruku osika nego dat njima glas ;) pa jebem mu misa, nisam suucesnik u zlocinu :amen:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Oct 2015, 16:45

7nationarmy » wrote: nece. ne gajim iluzije o hadezeu ali gledam okruzenje kako dise (i pod tim ne mislim na bosnu i srbiju, pa ni sloveniju). kukurikavci su sagradili zidove vise i jace od ikakve madjarske zice. mi nemamo izbora nego ih rusit, za dalje smo najebali ali prvi korak je maknuti ove samodopadne debile kojima je potrebna anketa jutarnjeg da im kaze da je voljeni vodja zoki najseksipilniji politicar. a dobro, znali smo da nije dragovanov :D
Daj, raja, nemojte pušit ovog sirotog plaćenika, ne da je hadezejac nego je TURBOHADEZEJAC. Na velikom forumu je počeo uvelike srat protiv dužnika u francima, jer je dobil parcijalu na politici - pa da, jadan, nakupi nešto postova, da ne mora skupljat plastične flaše...

Hadezejče maleno... :bicedobro:

Vidiš, Miki, ako te zanimalo otkuda veleizdajnici, pogledaj ovaj embrij maloizdajnika... :kokice:

Još da poraste, pa da mu se razmahat... :giggle:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Oct 2015, 16:52

Pero » wrote:Meni HDZ nudi keš ispod stola, a SDP mjesto u državnoj firmi na kojem ću radit duplo manje nego sada u privatnoj. Za što da se odlučim? :zubo:
Ja bi ti reko, al neš me poslušat...
Pero

Post 23 Oct 2015, 17:00

judolino » wrote: Ja bi ti reko, al neš me poslušat...
Ni ti ne dijeliš savjete besplatno, samo ako si siguran da će se usvojiti. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Oct 2015, 17:29

Pero » wrote: Ni ti ne dijeliš savjete besplatno, samo ako si siguran da će se usvojiti. :D
Aj ne jebi.
Uzmi i od jednih i od drugih i uvali im kurčinu u zube.
A ako ti i ne pođe za rukom - odi na pecanje i pošalji cijeli svijet u kurac...

Eto - besplatno!

Šta kurac puštaš da te jebu - do kada?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Oct 2015, 17:33

Pero » wrote:Meni HDZ nudi keš ispod stola, a SDP mjesto u državnoj firmi na kojem ću radit duplo manje nego sada u privatnoj. Za što da se odlučim? :zubo:
..za sto se god odlucis, meni ono drugo baci ka pasu.. :D

..ono.. na, unda, na.. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Oct 2015, 17:37

MightyMe » wrote:
S druge strane, priča se kako je Petrov bia u Markićkinom HRASTU. :zubo:
Izgleda da ga svaka strana stavlja u kontekst s crnin đavlon za svoje birače. :D
ne prica se nego je bio.a i jos je. tj, ovo sad, ovaj most, to je samo on na tajnom zadatku.. :kokice:
  • Information