Branje maslina i to
eto, sezona pocela, uz neke pripremice dans je samo dvajst kila maslina palo. slab vjetar, stas. ako ovako bude i narednih dana onda ove godine masline nece rodit. .kokice:Eks » wrote:Je li zna netko negdje poslić ili nekoga tko zna ili nešto makar na webu što se plaća (ne mjesecima kasnije nego što prije da plate), bilo što? Hitno mi treba. A da mogu uskladit uz pisanje diplomskog, dakle, da nije sad full time job.
..e, baj d vej, a da probas ono, eskort?
mislim, sta.. i ja bih da me neko oce platit, ali nece, nece..
e, da je nekad bilo ove pameti, ali avaj, proso voz. kad sam moga nisam moga, a sad mogu, a ne mogu. eto.
-
ostruznicagornja
Pa prije milion i po godina sam krenuo da ucim eplan i odustao sam.
Života mi moga, i to mi pada na pamet...a unda » wrote:
eto, sezona pocela, uz neke pripremice dans je samo dvajst kila maslina palo. slab vjetar, stas. ako ovako bude i narednih dana onda ove godine masline nece rodit. .kokice:
..e, baj d vej, a da probas ono, eskort?![]()
mislim, sta.. i ja bih da me neko oce platit, ali nece, nece..
e, da je nekad bilo ove pameti, ali avaj, proso voz. kad sam moga nisam moga, a sad mogu, a ne mogu. eto.
Nekidan sam raskrvarila zglob u starim čizmama i ono, puko mi film. Htjela sam gore konobarit čim završim, ali nemam šta obuć gore.
A zlo mi je više od Zadra. Zlo. I baš sam stjerana u kut.
Eto, mogao sam se zaposlit da nisi odustao. Ne bi trebao ni mijenjat mjesto stanovanja, sve to radimo na daljinski.ostruznicagornja » wrote:Pa prije milion i po godina sam krenuo da ucim eplan i odustao sam.
-
ostruznicagornja
I ne znam Eks je li ti Crna Gora daleko i koliko bi zaradila odje da trazis slican posao sigurno losije nego tamo
Pa o Autocad-u za početak. Što bi ti odmah referencu za Burj Al-Arab?..a unda » wrote: ..a o cemu to arhitekti imaju pojma?
I time. Al se više cijeni energetika, tu se možeš više zajebat. Digitalne ulaze rade početnici.ostruznicagornja » wrote:Bavite li se automatikom Pero?
..ne znam ja taj burzuj arab.Pero » wrote: Pa o Autocad-u za početak. Što bi ti odmah referencu za Burj Al-Arab?
kako znaju kad ne znaju. samio si rekao d ai ne trebaju znat autoked, osim toga autoked i nije arhitektonski program, svaki cetrnajstogodicnjak pici u autokedu ko lud, ali to nije bitno, bitno je to sto se ne zna o cemu arhitekti imaju pojma..
Baš smo završili jedan za nas velik posao za Ukrajinu...a unda » wrote: ..ma bavi se svakom samo da nije ruska..
-
ostruznicagornja
Ok Pero. Sto bi rekao misteriozni admin sori za uzurpiranje treda Eks. Bavio sam se automatikom prilicno dugo ali ne poslednjih sedam osam godina. Seme sam crtao u ms Visio to mi je bilo dovoljno
Čudno, mi layoute postrojenja dobijamo u Autocad-u. Možda to rade građevinari, a ne arhitekti, nikad ne znaš tko je tko u tim multinacionalkama...a unda » wrote: ..ne znam ja taj burzuj arab.![]()
kako znaju kad ne znaju. samio si rekao d ai ne trebaju znat autoked, osim toga autoked i nije arhitektonski program, svaki cetrnajstogodicnjak pici u autokedu ko lud, ali to nije bitno, bitno je to sto se ne zna o cemu arhitekti imaju pojma..
Ma jebo općinu, ja bih otišla odavde, al ne moš ni to jebate bez pripremnih para...a unda » wrote:..eks, zaposli se kao pripravnik u opcinu.
-
ostruznicagornja
Mozes da se uclanis ali da znas I da pisanje uz vjetar ima svojih drazi
Ne američka, njemačka, oni hoće i vole Siemens. Al to je za tebe vjerojatno sve u istom košu...a unda » wrote: ..dakle, naveliko se izvozi americka automatika u ukrajinu? znao sam ja.
-
- Information
-