Prelazak na dark sajd, odnosno u pičku mile matere...
- 7nationarmy
dakle sad sam otiso na ljubav, seks i druge jebacine tute i sta vidim - opacic i milanovic. odma mi erekcija pobjegla i zatrazila azil i emiratima.
AJ EM BAK!
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
bil ti jeba opačićku? ja diko bi diko neb7nationarmy » wrote:dakle sad sam otiso na ljubav, seks i druge jebacine tute i sta vidim - opacic i milanovic. odma mi erekcija pobjegla i zatrazila azil i emiratima.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- 7nationarmy
neb. jes da joj ona tri podbratka dobro stoje al nemerem protiv sebe.
AJ EM BAK!
Od sveg mudroslovlja to si vidio...7nationarmy » wrote:dakle sad sam otiso na ljubav, seks i druge jebacine tute i sta vidim - opacic i milanovic. odma mi erekcija pobjegla i zatrazila azil i emiratima.
- 7nationarmy
vidio ja sve, krenem citat redom i mislim si: ok, moze, amo dalje, i ovo dobro, ok, ok... naletim na opacic/milanovic i panicno klikcem misem nazad nazad NAZAD JEBOTE. jedva izvukoh tintaru kolko tolko zdravu.
AJ EM BAK!
- Quark
evo pozva san orak kae eto me baš se mislin di je biće smišlja password7nationarmy » wrote:vidio ja sve, krenem citat redom i mislim si: ok, moze, amo dalje, i ovo dobro, ok, ok... naletim na opacic/milanovic i panicno klikcem misem nazad nazad NAZAD JEBOTE. jedva izvukoh tintaru kolko tolko zdravu.
- 7nationarmy
smislja sifru i stace stavit ko avatar da nas omadzija oma isprve.
AJ EM BAK!
- Quark
mene je več omađžijala ona i diff i pikova su mi najdraže forumašice7nationarmy » wrote:smislja sifru i stace stavit ko avatar da nas omadzija oma isprve.
sve bi ih jeba nebi in dinara uzeja
- 7nationarmy
Orak » wrote:jebate, u šoku sam, ovo je zona sumraka.jel to kao neki deep/ dark (ne znam razliku) forum.hr. za prognane?
masa ljudi od tamo, paralelni svemir... gle, i unda je tu...
ljudi bok.
..bok? jel to odlazis ili dolazis?
- gđa Karambol
Bok, Oračice.
Ma, kakvi. Ovo ti je forumčić za dušu. Znaš ono: sjediš u omiljenoj birtiji, trkeljaš o koječemu s dragim ljudima, sunce te grije kroz staklenu stijenu.
Kad dođe konobar i pita te želiš li platiti, samo ljubazno odgovoriš: "Nein, danke."
Ma, kakvi. Ovo ti je forumčić za dušu. Znaš ono: sjediš u omiljenoj birtiji, trkeljaš o koječemu s dragim ljudima, sunce te grije kroz staklenu stijenu.
Kad dođe konobar i pita te želiš li platiti, samo ljubazno odgovoriš: "Nein, danke."
- gđa Karambol
Dobro. Onda se kloni seksa. Nemaš više što naučiti.
- Quark
reka je sinoć oni arhitekt na hrt3 šta je crta mamuticu da je napredovanje u profesiji prelazak na fakultet i predavanje... tako ću i ja osnovat školu primjenjene seksologijegđa Karambol » wrote:Dobro. Onda se kloni seksa. Nemaš više što naučiti.
- Quark
zato jer da je nije nacrta prije ko zna kako bi zidari salili beton u kašune... možda bi napravili piramidugđa Karambol » wrote:Nisam gledala.
Zašto je crtao mamuticu?
- 7nationarmy
-
- Information
-