znas li iz rajt stafa, mislim, kad su amerikanci zapeli za pretec ruse u svemirskoj trci, pa je neko rekao..ali i rusi imaju njemacke raketne inzenjere. odgovor je na to bio..ali, nasi su bolji..
Bojkot je. Što da radim, što?!
..ko ce ga haknut? ..spiritus asper? 
znas li iz rajt stafa, mislim, kad su amerikanci zapeli za pretec ruse u svemirskoj trci, pa je neko rekao..ali i rusi imaju njemacke raketne inzenjere. odgovor je na to bio..ali, nasi su bolji..
Povijest je što?Melody » wrote:Ja vam samo kažem, na dva foruma na koja sam emigrirala: haknuli nas dok smo se mi svađali oko nečeg, isto 'vako![]()
Pa ono, history est repeats magistra i to
Ne mislim ja na mi nismo dobro zaštićeni!
Miksamo malo engleski i latinski pokušavajući ispasti što gluplji?
Ja se samo nadam da ako bi se to nedajbože desilo da bi Silajn bila onlajn da sve sejva pa da se o tome piše na indexu recimo i ispod slike da stoji 'skrinšot by Silajn'dejzi » wrote:Melody, nemoj davat ljudima ideje, vidiš da smo čitani!
Happy Easter!
on je, siromak, zaljubljen u Vodenu. Izgleda kao da vrijeđa, ali zapravo se samo ne zna izrazit. Budi nježna prema njemu, molim te
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Neću napisati. Ovako mi je zanimljivijetfiti » wrote:Pa dobro dušo, reci ti nama svima tko sam ja zapravo, raskrinkaj me i usput reci kako si došla do toga tko sam ja. Ok?
Kako sam došla do toga? Ljudi se nesvjesno otkriju riječima i kad se pokušavaju sakriti.
bliss » wrote:
Neću napisati. Ovako mi je zanimljivije
Kako sam došla do toga? Ljudi se nesvjesno otkriju riječima i kad se pokušavaju sakriti.
Mislim da bi ZgSash bio jako sretan kad bi otkrio da moderatorske alate tamo koristiš da bi pomogla "konkurentskom" forumu.
Ljudi se nesvjesno otkriju u svojoj gluposti, poput tebe upravo sad.
Ne sekiraj se, neć' ga pipnut'jevgenija » wrote: on je, siromak, zaljubljen u Vodenu. Izgleda kao da vrijeđa, ali zapravo se samo ne zna izrazit. Budi nježna prema njemu, molim te
A koje ja to mopderatorske alate koristim da bih pomogla konkurentskom forumu i kako? Žao mi je što ti moram rasprsnuti taj mjehurić koji pokušavaš napuhati, ali zaključak o tome tko si ti sam donijela isključivo čitajući tvoje postove.tfiti » wrote:Mislim da bi ZgSash bio jako sretan kad bi otkrio da moderatorske alate tamo koristiš da bi pomogla "konkurentskom" forumu.
Toliko o gluposti, kad ja tako glupa mogu samo iz tvojih postova lako iščitati tko si. I ne samo ja.
tfiti » wrote: Mislim da bi ZgSash bio jako sretan kad bi otkrio da moderatorske alate tamo koristiš da bi pomogla "konkurentskom" forumu.
Meni je zbilja smiješno da itko može misliti da smo mi konkurentski forum. Nemamo ni približno tliko članova, nemamo ni dovoljno tema ni dovoljno reklama niti smo ikoga odavde ucijenili i rekli mu da ne smije pisati tamo. Po čemu smo mi konkurencija forumu koji nas je, da stvar bude bolja, sam protjerao?
gonj špadi
bliss » wrote:
A koje ja to mopderatorske alate koristim da bih pomogla konkurentskom forumu i kako? Žao mi je što ti moram rasprsnuti taj mjehurić koji pokušavaš napuhati, ali zaključak o tome tko si ti sam donijela isključivo čitajući tvoje postove.
Toliko o gluposti, kad ja tako glupa mogu samo iz tvojih postova lako iščitati tko si. I ne samo ja.
U čemu je onda problem kad svi znaju tko sam ja zapravo?
Što misliš zašto su navodnici stavljeni?klonka » wrote:![]()
Meni je zbilja smiješno da itko može misliti da smo mi konkurentski forum. Nemamo ni približno tliko članova, nemamo ni dovoljno tema ni dovoljno reklama niti smo ikoga odavde ucijenili i rekli mu da ne smije pisati tamo. Po čemu smo mi konkurencija forumu koji nas je, da stvar bude bolja, sam protjerao?
A sad bi trebao ić onaj dio gdje bliss s pokajanjem kaže "žao mi je što sam griješila i koristila svoju sposobnost čitanja u krive svrhe"?tfiti » wrote:
Mislim da bi ZgSash bio jako sretan kad bi otkrio da moderatorske alate tamo koristiš da bi pomogla "konkurentskom" forumu.
Je li bre, da nisi i ti iz HDZ-a?
Ako jesi, imam nešto da ti kažem. U četiri oka.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Beta ženka
Možda nije IZ HDZ-a, al njihov glasač sigurno jest.jevgenija » wrote:
A sad bi trebao ić onaj dio gdje bliss s pokajanjem kaže "žao mi je što sam griješila i koristila svoju sposobnost čitanja u krive svrhe"?![]()
![]()
![]()
Je li bre, da nisi i ti iz HDZ-a?![]()
Ako jesi, imam nešto da ti kažem. U četiri oka.
Black Ninja, jes to ti?
Ako jest, najebali smo jer u ludari imaju pristup netu.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-