Pa to je povJEsni raspored ušesa.
Imigranti
e, pa sad, ne, nije. mislim mozes se ti time tjesit, ali nazalost nije tako, tj ne mislim tako. sto god da bi milanovic ili bilo tko napravio ili mislio napravit u smjeru bilo kakvom drugom od onog sto se smatra nacionalnim, desnim, tradicijskim, vjerskim, isto bi bilo.nina williams » wrote: E pa sad, hm, hm, zar vrata tome nije otvorio upravo Milanović?Onaj šlamperaj oko izmjene Ustava i oko referenduma za ulazak u EU, a nakon što je Vlada već potpisala da oćemo mi uć u tu Evropu : sumnjivo lice :
, pa upravo je to pokrenulo sva ona silna prikupljanja potpisa za svaku zvizdariju koja je nekom pala na pamet.
tako bi mogli rec i da je racan odgovoran za sanadera, da ne kazem za jos to i prije.
moze se to gledat i kao slamperaj, ali sto bi tebi onda odgovaralo? d asve ostane kako jest ili da se promijeni nekom ono, cvrscom rukom?
ta izmjena tog dijela ustava, dijelom je bila benevolentna, mozda cak i naivna, a dijelom se radilo i o strahu nekom, tj trebalo je sto prije nekako se docepat te evrope, nadajuci se da ce i procesi u evropi nekako utjecat i na hrvatsku i trebalo je otkloniti neke sumnje koje bi mozda sutra osporavale legitimet neki ulaska hravtske u eu.
osim toga, onaj, tj onakav zakon o referendumima, odgovarao je u potpunosti onom agresivnijem i organiziranijem dijelu, dosjelom dijelu, eto, nazovimo ih.. gradjana, nekako, bilo kakav drugi utjecaj, putem referenduma npr, ne bi imao nikakve sanse. nikad.
i opet, ne trebaju se zaboraviti oni izbori od 2000-te, kad se ho ruk, zbrda zdola trebala bilo kako oformiti bilo kakva koalicija koja bi nekim zajednickim nastupom isla protiv jednog hadezea koji je tada doveo zemlju doslovno na rub paralize, pa onda i dalje sve sto ide s tim.
i opet je, cim se nesto stabiliziralo, jedva cekalo da ti odu s vlasti i da hadeze opran nastavi i udje u sanaderovo doba koje ne bi sigurno docekalo normalan kraj mandata da nije otisao sam i da se hadeze zajedno sa kosoricom jednostavno nije svjesno povukao s vlasti jer je bilo ocito i njima da su pretjerali, vanredna i neka druga stanja su visila u zraku.
i opet, slicno kao i 2003., kad je hadeze je usprkos tome sto je izgubio izbore, bio najjaca pojedinacna stanka u saboru, sad nakon svega sto znamo i sto smo znali, usprkos i nizprkos svemu osvaja trecinu skoro parlamenta, desetak mjesta manje od sdpa, stranacki gledano.
da se taj zakon o referendumu i niej mijenjao, sto ti mislis, bi li markicin onaj referendum prosao ili ne?
tj, nitko nije branio ljudima u hrvatskoj da izadju na taj referendum, koji je ustvari bio demonstracija sile i davanja do znanja tko ustvari vlada hrvatskom, dakle.. nitko nije branio ljudima da izadju na referendum i da taj referendum ne prodje.
tako gledajuci, djeluje mi dosta razmazeno govoriti da je milanovic kriv za taj neki zakon i za tu, kako kazes, seprtljavost, aljkavost.
taj referndum je otvoreno pokazao da je usprkos nekim rezultatima izbora, ova vlada ustvari manjinska, nije volja vecine gradjana.
tri godine skoro, cim se pokazalo da ova vlada nema carobni stapic, zaziva se njen odlazak.
identicna, ali identicna situacija je bila i 2001.
stvarno ne razumijem da jedan milanovic moze bit odgovoran sto ce netko dat glas hadezeu. nakon svega. ponavljam, nakon svega.
tu se u potpunosti slazem s njim kad je rekao smijuci se.. pa ako ljudi oce opet glasat za hadeze, a nek glasaju.
a sto drugo moze? ide sprovest svoju neku politiku, ne moze, odmah vika i halabuka. ne moze radit kako je zamislio, nesposoban je. mislim, pa koji kua..
a za sto bi ti to glasala? koji je tvoj program? ..fraternite, egalite..? mir u svijetu? za pravdu u svijetu? za djecu cvijeca? ..pisi pet, pamtim tri, bdp, gsm, abs, gps..?Ma ljudi u nas nikad ne biraju za, biraju protiv, u tom je stvar. Niko ni ne čita programe. Niko ne razmišlja kud to vodi kad ti fašiljubac dođe na vlast, kaka se tad klima stvara i kako nas se 'odgaja', jer ne razmišljaju ni o tom da taj jest fašiljubac.
A hadezej će bit gori na vlasti neg u opozicijskoj retorici, bar mi se tako čini. Prije je bilo obrnuto, u predizborno doba su vaik deklarativno bili desniji neg što bi bili kad dođu na vlast. U zadnje vrijeme sve im se češće 'omaknu' zanimljive ideje oko uređenja ove naše državice, a Kolindin biser samo je jedan od bezveznijih primjera.
Ne znam, morebitno sam u zabludi, al eto mislim da ni Mađari nisu neki fanatici, a vid Orbana. Zato se više bojim države neg ljudi.
aj, za sto bi ti kod nas, ovdje, tu.. glasala?
tj, sasvim je legitimno, normalno glasat protiv. narocito u hrvatskoj.
po meni tek kad bi esdepe bio tamo negdje gdje mu je mjesto, kao neki desni liberlni centar tj da bude najdesnija moguca stranka kod nas, e tek onda bi se tu moglo govorit o nekim izborima i glasanjima za nekoga, a ne protiv..
koliko vidim, orban je jos uvijek na vlasti. to znaci da to madjarima odgovara.
hadeze..ako dodje na vlast, naravno da ce bit gori, ali ne tako brzo kako se misli, oni samo nastavljaju tamo gdje su stali i skripac ce se samo polako sve vise stezat, puzajuci. neosjetljivo skoro, a kad se ne bude moglo disat, bit ce prekasno.
prekasno za bilo kakvu demokraciju kakvu smo kakvu takvu poznavali, ali smo htjeli nesto drugo.
zato kazem da drzava ko drzava, nije to kuca neka u koju te strah uc.. to su ljudi, oko tebe kazem. isti oni koji su dobili markicnin referendum, isti oni koju su izabrali kolindu, pa ti sad racunaj kolko ih moze bit i jel milanovic odgvoran sto ih percem nije ceskao po guzici da ne bi tebi mozda sutra stvarali neke neugodnosti i strahice..
Unda kad je ova vlada manjinska i protunarodna, koji kurac uopce vladaju
mislim, ko ih uopce zeli na vlasti 
Zamisli divote kad karamarko dodje na vlast, joj ajme divote
Nego, sta cemo mi s imigrantima, broj je sve veci u dolasku, a sve manji u odlasku. Sta cemo?
Majti, hadezeovci bi te mogli tuziti za kradju intelektualnog vlasnistva, jer sam im ja ponudio i to na ovom topicu ko zna koliko stranica prije. Ali s drugim motivima
Zamisli divote kad karamarko dodje na vlast, joj ajme divote
Nego, sta cemo mi s imigrantima, broj je sve veci u dolasku, a sve manji u odlasku. Sta cemo?
Majti, hadezeovci bi te mogli tuziti za kradju intelektualnog vlasnistva, jer sam im ja ponudio i to na ovom topicu ko zna koliko stranica prije. Ali s drugim motivima
..slazem se.Dominicus » wrote:Nisam zadovoljan. To je diskriminacija jednouhih.
ali ideja je nacelno dobra. trebalo bi im dat drzavljanstvo, njima jedno.. pa jedno dvjesto hiljada mozda, ali im rec da moraju ostat tu do izbora i da ne smiju glasat za hadeze.
ne, ne..pravi hrvat je u2.ElliQuinn » wrote:Ja već vidim bum estetskih operacija i referendumsku inicijativu za zaštitu Pravih Hrvata tako da se u Ustav stavi odrednica da Pravi Hrvat ima ili jedno ili tri uha, ali nikako dva.
a sto se tice tih operacija, cudi me da jos nisu pocele operacija uha da budu uhata. ono, pravi hrvat ima samo uhate usi, ono, s onim mamuzama gore..
Ma losost je prije u cjelokupnom dojmu koji ona ostavlja. A onda se to ne zna tocno definirat pa se ide na bezvezne detalje.nina williams » wrote:
Okej, šta je s tom njenom kosom?![]()
Boktemazo čini mi se da svi oko mene trube o njenim frizurama. Jean od boljih komentara koje sam čula bio je da bi joj bilo pametnije da otpusti sve savjetnike i uposli frizera.(Mislim, al nisam baš skroz ziher, da nije bio anti-žemski komentar u stilu 'nije politika za žene', neg da se više odnosio na to da zbilja ima loše savjetnike. A, izgleda, i frizure.
)
Inače, ja baš i ne kontam tu lošost o kojoj svi pričaju.![]()
.
Ako cemo gledat objektivno, Merkelica ili Thatcher pare raze prema Kolindi sta se tice izgleda. Andja se i oblaci kao da je u ratu sa savjetnikom za obleku i frizuru pa kad joj on kaze, ne obuc ovo, onda ona namjerno bas to navuce da ga zajebe.
Ali Kolindina pokondirenost, neka umjetnost ( u smislu izvjestacenosti, jelte
Zekoslawa » wrote:Trouhi su Srbi.
cijelo vece trazim trece uho i nikako da ga nadjem
mogu li i ja da dobijam rvacki pasos
prijavio sam ti post zbog govora mrznjeMightyMe wrote:*Srbočetnici.
nadam se da mozes sam sebi lupit karton
- gđa Karambol
Ovdje, umjesto kartona članu, administratoru skinu ovlasti, a član može pisati do mile volje.
Samo ostali ne vide što piše.
Tako je Trkeljanje forum dovoljno misterJozan da mu Karambol bude gazda.
Samo ostali ne vide što piše.
Tako je Trkeljanje forum dovoljno misterJozan da mu Karambol bude gazda.
MightyMe » wrote:Ode je malo drugačiji sistem. Sad ću ti pokazat.
ni ja, ali ni ne pokusavam..a unda wrote:..ja nista nisam shvatio.
Pero wrote:Toliko nas je malo ostalo da se g.Karambol dopisuje s gđom.Karambol.
- 7nationarmy
vako, ko me ne zna upoznaceme, dobro vas nasao.
neozbiljni ste po pitanju dragih migranata koji jest da malo pale di god se pojave, tuku se nozevima i kenjaju ali treba to razumjet. ostavili su rat iza sebe i idu u bolji zivot, jos draza liberalna nakupina koja cini polovicu europe ih pozdravlja, daje im hranu (koju ovi bacaju), organizira im prijevoz (koji ovi iskoristavaju) i ne dopusta ikome da priupita zasto se vecinu ne registrira. kad dodje do prvog ozbiljnijeg incidenta (ne ako - kad), tko ce biti odgovoran?
neozbiljni ste po pitanju dragih migranata koji jest da malo pale di god se pojave, tuku se nozevima i kenjaju ali treba to razumjet. ostavili su rat iza sebe i idu u bolji zivot, jos draza liberalna nakupina koja cini polovicu europe ih pozdravlja, daje im hranu (koju ovi bacaju), organizira im prijevoz (koji ovi iskoristavaju) i ne dopusta ikome da priupita zasto se vecinu ne registrira. kad dodje do prvog ozbiljnijeg incidenta (ne ako - kad), tko ce biti odgovoran?
AJ EM BAK!
- gđa Karambol
Poštovani kolega, možda je promaklo vašoj pažnji, ali ovdje je predloženo najtransparentnije i najučinkovitije rješenje navedenog problema.
Evo, uvjerite se sami:
Evo, uvjerite se sami:
MightyMe » wrote:
Budući da Sabor ne zasjeda, sad je savršeno vrijeme za to. U Opatovcu dignit još jedan šator, 5 za 5 metara i u njega stavit jedan ooogroman printer. I kako san već reka, pošto Sabor ne zasjeda, Vlada uredbom promijeni Zakon o hrvatskom državljanstvu te postavi samo jedan uvjet za dobivanje državljanstva, a to je da svako mora imat dva uha i to na način da je svako na jednoj strani glave. I sad ovaj printer stupa na scenu i počnu se printat putovnice. Budući da su to sad građani EU nitko im ne smije povrijediti jedno od osnovnih prava, a to je sloboda kretanja. I ukoliko Vlada održi tu sjednicu telefonski, cijela procedura traje cca 10 minuta.
Još kao bonus dobijemo odmjerenu, predsjedničku & državničku reakciju naše Vrhovnice.
- 7nationarmy
nisam sretan, opet ce nam ta cijenjena masa ljudi pobjec put njemacke i skandinavije. treba to nekako ponaseljavat po nasim otocima koji zjape prazni. projekt mozemo nekako i nazvat, recimo 'goli otok' 
AJ EM BAK!
Evo ja odgovoran za Sirijce. Koju imam odgovornost - društveno-korisni rad, konfiskaciju imovine, oduzimanje državljanstva, sudski proces u minimalnom trajanju ko Horvatinčiću radi ono dvoje Talijana 2011?7nationarmy » wrote:kad dodje do prvog ozbiljnijeg incidenta (ne ako - kad), tko ce biti odgovoran?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ama super onda kad je tako. Mislim, kad sebi moremo dozvolit naivne izmjene Ustava i zakona i reć da su benevolentne...a unda » wrote:
e, pa sad, ne, nije. mislim mozes se ti time tjesit, ali nazalost nije tako, tj ne mislim tako. sto god da bi milanovic ili bilo tko napravio ili mislio napravit u smjeru bilo kakvom drugom od onog sto se smatra nacionalnim, desnim, tradicijskim, vjerskim, isto bi bilo.
tako bi mogli rec i da je racan odgovoran za sanadera, da ne kazem za jos to i prije.
moze se to gledat i kao slamperaj, ali sto bi tebi onda odgovaralo? d asve ostane kako jest ili da se promijeni nekom ono, cvrscom rukom?
ta izmjena tog dijela ustava, dijelom je bila benevolentna, mozda cak i naivna, a dijelom se radilo i o strahu nekom, tj trebalo je sto prije nekako se docepat te evrope, nadajuci se da ce i procesi u evropi nekako utjecat i na hrvatsku i trebalo je otkloniti neke sumnje koje bi mozda sutra osporavale legitimet neki ulaska hravtske u eu.
osim toga, onaj, tj onakav zakon o referendumima, odgovarao je u potpunosti onom agresivnijem i organiziranijem dijelu, dosjelom dijelu, eto, nazovimo ih.. gradjana, nekako, bilo kakav drugi utjecaj, putem referenduma npr, ne bi imao nikakve sanse. nikad.
Jer Ustav to je nešto ko Kućni red da ga se da naivno, radi straja, mijenjat kad se kome sprdne. Ono, koga briga.
Kako bi onomad rekli...a možda se gospodin Mesić zadržao, primjerce, na toaletu.
Alo malo, dosta bi bilo zajebancije s takim stvarima.
Zar se zbilja može tako nonšalantno branit potez takog kalibra?
To uopće ne sporim, al ni ne dovodim u vezu s onim o čem sam pisala. Politička/socijalna/ekonomska nužnost promjene ne bi smjesla značit, bar ne uvijek, i opravdanost borbe svim mogućim sredstvima.i opet, ne trebaju se zaboraviti oni izbori od 2000-te, kad se ho ruk, zbrda zdola trebala bilo kako oformiti bilo kakva koalicija koja bi nekim zajednickim nastupom isla protiv jednog hadezea koji je tada doveo zemlju doslovno na rub paralize, pa onda i dalje sve sto ide s tim.
i opet je, cim se nesto stabiliziralo, jedva cekalo da ti odu s vlasti i da hadeze opran nastavi i udje u sanaderovo doba koje ne bi sigurno docekalo normalan kraj mandata da nije otisao sam i da se hadeze zajedno sa kosoricom jednostavno nije svjesno povukao s vlasti jer je bilo ocito i njima da su pretjerali, vanredna i neka druga stanja su visila u zraku.
i opet, slicno kao i 2003., kad je hadeze je usprkos tome sto je izgubio izbore, bio najjaca pojedinacna stanka u saboru, sad nakon svega sto znamo i sto smo znali, usprkos i nizprkos svemu osvaja trecinu skoro parlamenta, desetak mjesta manje od sdpa, stranacki gledano.
Ah, nije stvar u tome bi li prošo. Mislim da nikad ne bi ni došo, tj. bijo raspisan. Ko što su dotad imali dvajest godina i nisu ga pokrenuli, mislim da ne bi ni tad da im Milanović nije otvorijo vrata.da se taj zakon o referendumu i niej mijenjao, sto ti mislis, bi li markicin onaj referendum prosao ili ne?
tj, nitko nije branio ljudima u hrvatskoj da izadju na taj referendum, koji je ustvari bio demonstracija sile i davanja do znanja tko ustvari vlada hrvatskom, dakle.. nitko nije branio ljudima da izadju na referendum i da taj referendum ne prodje.
tako gledajuci, djeluje mi dosta razmazeno govoriti da je milanovic kriv za taj neki zakon i za tu, kako kazes, seprtljavost, aljkavost.
A najbolje još i da ja imam svoj program. Ma da ne b? Jel meni na poslu neko dođe i da gotov program, spešl za mene, a ja nek djenem prst u uvo i dobivam plaću?a za sto bi ti to glasala? koji je tvoj program? ..fraternite, egalite..? mir u svijetu? za pravdu u svijetu? za djecu cvijeca? ..pisi pet, pamtim tri, bdp, gsm, abs, gps..?
aj, za sto bi ti kod nas, ovdje, tu.. glasala?
Stranke su...podložne tržišnom natjecanju. Njiovo je da na potražnju odgovore zadovoljavajućom ponudom. Ako ne mogu-ode se u drugog ponuđača.
Il more značit da i Mađari biraju protiv, tj. manje od dva zla. Pa onda baš i nije slučaj da biraju ono što im odgovara.koliko vidim, orban je jos uvijek na vlasti. to znaci da to madjarima odgovara.
Nigdje ja nisam rekla, još manje mislila, da je Milanović odgovoran za HDZ-ovu pobjedu. Il Račan za Sanadera. (Ne kontam baš šta si se tolko tog uvatio. Nešto si ti to mensečini žešće...ovaj...prejudiciro.hadeze..ako dodje na vlast, naravno da ce bit gori, ali ne tako brzo kako se misli, oni samo nastavljaju tamo gdje su stali i skripac ce se samo polako sve vise stezat, puzajuci. neosjetljivo skoro, a kad se ne bude moglo disat, bit ce prekasno.
prekasno za bilo kakvu demokraciju kakvu smo kakvu takvu poznavali, ali smo htjeli nesto drugo.
zato kazem da drzava ko drzava, nije to kuca neka u koju te strah uc.. to su ljudi, oko tebe kazem. isti oni koji su dobili markicnin referendum, isti oni koju su izabrali kolindu, pa ti sad racunaj kolko ih moze bit i jel milanovic odgvoran sto ih percem nije ceskao po guzici da ne bi tebi mozda sutra stvarali neke neugodnosti i strahice..
Problem je što Milanović nema dovoljno onih 'za', tj. što je uspio rasparčat bazu. Al dobro sad to, o tom nisam ni pričala i to je sasvim jean drugi par cipela.
-
- Information
-