Što je to što razgraničuje prijateljstvo od ljubavi? Mora li uvijek biti doza mistike inače ljudi naprosto postanu dobri prijatelji?
Očekujem da nodens dođe prvi odgovoriti.
Eks » wrote:Možete li to definirati? Bez onih "u inteligenciju, humor, bla", to svi znamo.
Što je to što razgraničuje prijateljstvo od ljubavi? Mora li uvijek biti doza mistike inače ljudi naprosto postanu dobri prijatelji?
Evo, nije samo Nodens.Eks » wrote:Možete li to definirati? Bez onih "u inteligenciju, humor, bla", to svi znamo.
evo, vrtim film.. ne mogu ništa izvuć ispred zagrade.Eks » wrote:Možete li to definirati? Bez onih "u inteligenciju, humor, bla", to svi znamo.
..
Ovo što karambol kaže.Zmaj021 » wrote:
evo, vrtim film.. ne mogu ništa izvuć ispred zagrade.
ne bih znao reći šta je to što me privlači. neke osobine koje recimo ne volim mi nisu bile prepreka da se zaljubim, dapače.valjda je stvar u spoju osobina..
doza mistike.. kako to misliš?
ovo bi ti prošlo, al jedno 10 dana ranije....a unda » wrote:..svi, ali svi se zaljubljuju u sebe. u onog drugog ja.
..e, pa ako znas, sta pitas. jel tako tako je..to ti je to i amo dalje..neeekst kvescn..Eks » wrote:Dobro, unda, to znam, u svoj odraz u drugome.
Zmaj, kako ga ne kontaš? Čovjek baš fino objasnio. Šta ti nije jasno?
A evo unda i sažeo.
jakako ja kinki..a unda » wrote: ma, misticari. puno price da ne bi otvoreno rekao da sve to mora bit malo kinki..
de ti o toj mistici.. pusti ti kara.. vidiš da mu cuga tek sad prestaje bit potrebnaEks » wrote:Dobro, unda, to znam, u svoj odraz u drugome.
Zmaj, kako ga ne kontaš? Čovjek baš fino objasnio. Šta ti nije jasno?
A evo unda i sažeo.
Pa pitam jer ne kužim di ja sama sebi nestanem u tom procesu, totalno se drukčije vidim u dvije drukčije uloge...a unda » wrote: ..e, pa ako znas, sta pitas. jel tako tako je..to ti je to i amo dalje..neeekst kvescn..
izgleda da na ovom trkeljanju svi locu. mogli bi promijenit ime foruma u..el form loco.Zmaj021 » wrote:
de ti o toj mistici.. pusti ti kara.. vidiš da mu cuga tek sad prestaje bit potrebna
pa ne nestanes. svasta se tu moze deswavat. npr, postanes onaj drugi, tj ti. tj on..tj ti.. kuzis?Eks » wrote:
Pa pitam jer ne kužim di ja sama sebi nestanem u tom procesu, totalno se drukčije vidim u dvije drukčije uloge.
ne sviđaju mi se premise.. one ispred svega..a unda » wrote:
izgleda da na ovom trkeljanju svi locu. mogli bi promijenit ime foruma u..el form loco.
mistika? pa to je bar lako. evo, npr, konzultirajmo malo opet marfija.
ne mozes pobijediti
ne mozes izvuc nerijeseno
ne mozes prekinuti igru
onda slijedi korolar..
kapitalizam se temelji na tome da mozes pobijediti.
socijalizam na tome da mozes izvuc nerijeseno.
..misticizam tvrdi da mozes prekinuti igru.
e, a nisu to premise. shvati ih nekako vise aksiomatski.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests