miky0 » wrote:Nisam ja to talo mislija, glupo je ispalo. Malo sam blesav, pa napisem koju vise, aj majti izbrisi ti to.
da, da, glupo je ispalo, a ja lupetam.
nece ti sad pomoc igranje na blesavost. sta ti mislis, kolko ima tih terorista il sto su vec, pa kad ih policija krene ispitivat, oni se prave jadni blesavi. imaju oni iskustva s takvima, ihhh.
ono, ma nisam ja mislio ozbiljno, ja sam se malo zajebavao.
nikom oni ne vjeruju, trenutno po svijetu krstari na tisuce onih koji bi se malo zajebavali i pozivali na puskice i bombice, pa zamisli gdje bi policije stigle kad bi svakom vjerovali da su oni ustvari blesavi, da su se zajebavali.. i onda neki tamo pandur kaze u izvjestaju.. ma on se samo zajebavao i onda sutra.. bum. i taj pandur onda bude sutra odgovoran, on ode u zatvor, mozda cak bude osumnjicen ka suucesnik, izgubi posao.. a, jok, nema ti tu onda vise zajebancije.
i sta kad majti to izbrise? oce li obrisat i po hard diskovima tih agencija, policija? kasno ti je, miki, trebao si prije mislit.
osim toga, zasto bi to majti brisao? sta si ti njemu? bolje ti je bit u dobro s majtijem i malo popricat s njim, nije to bas tako lako izbrisat kao sto ti mislis, nije to bas tako da ako ti ovdje ne vidis post mislis da je to onda izbrisano, treba tu vremena malo za sve to napravit, ima tu i troskova nekih.. da sam na tvom mjestu ja bih majtiju poslao pm i nesto se s njim dogovorio. mislim, ono, sta, petsto eura da mu das, to je simbolicna naknada za taj njegov trud, to je ono, nista za takvu uslugu..
mislim, ima on tu i nekih odgovornosti, on kao admin, najprije ce njemu policija zakucat na vrata, njega si stavio u vrlo neugodan polozaj, mislim, sto to njemu treba? i jos da ga sutra kad se bude isao zaposlit u ameriku, da mu kazu.. aa, jes ti ono bio admin na teroristickom forumu.. znas kakvi su amerikanci.
ti si zaboravio na onog komadanta samila iz trogira.. pa policija, pa sluzbe neke, pa pretrage, pa ovo, pa ono, pa sudovi..i eto, nakon nekoliko mjeseci, vise cak, zajebavanja sa drzavom.. gdje je sad taj samil? nema ga nigdje? a znas zasto? zato jer je oslobodjen od tuzbi za terorizam, huskanje itd, ali ipak, sud je presudio da ne smije ic na net. zamisli da ti ne smijes ic na net, a? ..a?