Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Megalodona

Post 22 Oct 2011, 01:34

Lord Byron » wrote: Ne mogu prihvatiti ovakvu "ekvidistantnu" formulaciju.

Na čuđenje "kako nam se da natezati" pojasnio sam kako mi se i zašto mi se da natezati, i ništa više. Niri sam po pizdio niti sam pizdio.

To što je odjednom postalo jako važno moje (izmišljeno) veličanje duše mnogokojoj moderatorici (čak i da sam poševio pola moderatorskog zbora, ja stvarno ne razumijem kako to utječe na nečije objavljivanje sadržaja PM-ova), fakat nije moje prepucavanje tko će kome.

Javna rasprava se tiče svakoga - ali, patronizirajuće "mir, deca, ja sam stradao više od vas a vidi me sad" nije sudjelovanje u raspravi.
ok, preformulirat ću :D
rasprava lorda i afrike je sadržavala osobne elemente, poput odavanja pm-ova, no svi imamo dovoljno pameti da izvučemo činjenice i donesemo zaključke.
i onda nastavak posta.
u kojem je vaša rasprava tek dio slijeda događaja.

otišla sam s foruma zbog zaključaka :zubo:
nemam potrebu sipat žuč, kužim da netko ima, a kužim i da netko ima potrebu reć "ajmo ne sipat žuč". meni nije bilo patronizirajuće, nego dobrodušno. različite percepcije. 1000 puta mi je blesaviji krug nesprječavanja rasprave, razlog mog posta.

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
A.P.
Cactus

Post 22 Oct 2011, 01:40

AdMulica » wrote: meni je malo prestrašno da ti s takvom lakoćom pričaš o tome kako si na moderatorskom kutku pričala o peemovima s drugim forumašima, o privatnoj komunikaciji s drugim forumašima i tako tome...ono, eto čisto tako 'pa da, i ja sam objavljivala peemove, i šta sad?' :confused:
Nije to bila lakoća kojom bih trebala opravdat pričanje o peemovima javno jer je to eto pizdarija, nego pomirba s tim da je to retajluk koji se u principu ne bi trebao radit, i da sam se jednostavno povukla "masom", koja je jednako u kurcu doduše, nije da imaš šta puno pričat o tome jel ok tračat i pričat o peemovima javno. Nije. Al velika količina ljudi to (tamo) radi. Pa ga jebi.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:59

A.P. » wrote:
Nije to bila lakoća kojom bih trebala opravdat pričanje o peemovima javno jer je to eto pizdarija, nego pomirba s tim da je to retajluk koji se u principu ne bi trebao radit, i da sam se jednostavno povukla "masom", koja je jednako u kurcu doduše, nije da imaš šta puno pričat o tome jel ok tračat i pričat o peemovima javno. Nije. Al velika količina ljudi to (tamo) radi. Pa ga jebi.
pa dobro, povukla si se za masom! svi smo ljudi, svi griješimo, za masom sam se i ja povukla preko nekoliko puta i najebala! :zubo:
al onda nije u redu, kad ti neko ukaže na grešku, makar vezanu osobno za tu osobu, a u pravu je, i ti znaš da je u pravu (sad si rekla da to nije u redu), ić gazit tu osobu jer se prekasno sjetio reć ti to! (u pizdu strininu, koja rečenica :facepalm:) i još nadodat 'ne planiram ti se ispričavat zbog toga'!

ono, znaš da si falila, bez obzira što su svi to činili, krivo je, a kad ti neko to kaže, ti se izvlačiš njegovom zakašnjelom reakcijom!

ono, raspravite to normalno, bez vrijeđanja, reci da si falila, ovako se samo dublje kopaš, i nastavimo dalje! :ne zna:
meg ti je glupa!!! :xlux:
A.P.
Cactus

Post 22 Oct 2011, 02:10

Mulice, uz dužno poštovanje, rasprava između mene i lorda temeljena je i na našoj prethodnoj komunikaciji/razmiricama/preprikama/raspravama/nesuglasicama i ima veću pozadinu i poleđinu, i nije samo ono što vidiš na ovom topiku napisano, a u to ne namjeravam ulazit ovdje i sad, niti se osjećam dužnom objašnjavati sve detalje svekolikoj forumskoj javnosti, jebiga.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 02:23

ok, ja sam stekla dojam kakav sam stekla na osnovu pročitanog! svak donosi zaključke na osnovu onoga što vidi/čuje/pročita! :ne zna:

al budi svjesna toga da samo vas dvoje znate tu pozadinu, o kojoj ne želite raspravljati, a na osnovu ovoga pročitanoga se može steći sasvim krivi dojam onda! ne znam jel moj dojam kriv ili ne...ovako, na osnovu pročitanog (pozadinu, jebiga, ne znam), smatram da nije kriv! a takav dojam mogu steći mnogi, a možda i je kriv! :D
Eks

Post 22 Oct 2011, 02:35

Dajte prestanite i ovdje spominjate pozadinu jer ću otvoriti temu "Slike pozadina". :gaah:
klonka

Post 22 Oct 2011, 03:08

Herp » wrote: Tako sam ja radila na ŽK, pa mi rekoše da je loše moderiran i da me može biti sram.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

I ne mislim pritom na tebe, Herpe.
gonj špadi
Mulica

Post 22 Oct 2011, 03:14

ex_anais » wrote:Dajte prestanite i ovdje spominjate pozadinu jer ću otvoriti temu "Slike pozadina". :gaah:
nemoj ti, neko će nešto krivo shvati, pusti undu da to učini :rofl:
klonka wrote: :facepalm: :facepalm: :facepalm

I ne mislim pritom na tebe, Herpe.
meni je neko jako dobro povukao paralelu sa MK-om i monicom i njenom žalbom na čitav pdf i ne shvaćanje biti samoga! MK se triba shvatit, jer je on takav kakav je, a ŽK mora bit ozbiljan, bez obzira što mi nismo pičke sa kokošinjca čija je glavna bit postanja na istom to da izvrijeđamo muški rod! a upravo to je poanta MK-a...ponižavat žene iz zajebancije! :ne zna:
Lord Byron

Post 22 Oct 2011, 07:26

AdMulica » wrote: al budi svjesna toga da samo vas dvoje znate tu pozadinu, o kojoj ne želite raspravljati
Pozadina, my ass.

Klasična forumska fora "ne znate sve i ne tiče vas se sve, pa ne možete razumjeti, postoji pozadina o kojoj se, eto, meni ne da". Onako, nagovijesti tajanstveno postojanje "pozadine", pa nek si ljudi misle što je bilo (konj stari, ziher ju je snubio pa mu nije dala, vidiš da je mnogokojoj veličao ljepotu duše). Nema nikakve pozadine. Nije bilo ničega. Žena je sveudilj tvrdila da su pravila ista za sve, da smo "mi" ekipica snobova koja hoće poseban tretman, da smo "samozvani nositelji tema", a ja sam joj (na primjeru Willarda i tako to), pokazivao da pravila, blago rečeno, nisu ista za sve. Onda bi znala krenuti "ja tu ne mogu ništa" spika.

Čak i ako pustimo "boli me kurac što sam prepričavala PM-ove, to svi rade (BTW, ne, ne rade to svi), nije u redu ali mi se ne pada na pamet ispričavati" spike, problem je negdje sasviom drugdje. Radi se o tome da je upravo Afrika uletila na "moje" PŽK topice s tom spikom o ekipici koja hoće privilegije upravo u trenutku kad mu je očajnički trebao takav ulet, a da nije od njegove kume.

Ali, pizdunski ulet je napisati što se ima javno i ravnopravno, nakon otvaranja trkeljanja za javnost i povučen za jezik sa "joj, ne razumijem kako vam se da". Prepričavati PM-ove zaklonjen u sigurnosti mjesta nedostupnog drugoj strani, a onda uvlačiti u raspravu neistinite koliko i irelevantne varijable poput navodnog hvaljenja mnogokoje moderatorske ženske duše je, vjerujem, prpošno, mladenački i cool.

Konačno, koliko god možda kontradiktorno izgledalo u odnosu na ovo sad, ja i dalje potpisujem sve što sam ovdje o Africi napisao kad ju je (ne)poznati netko (odnosno, /ne/poznata neka) krenuo gadljivo mrcvariti objavom skrinšotova.

Inače, ako se ne varam, nisam ispisao ni jednu jedinu uvredu - utoliko se ne slažem s "prestanite" vrijeđati.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Oct 2011, 08:01

..svi ste u pravu. :cheer: ..kad me vec prozvalo radi razumijevanja pozadina.

i svi cjepidlacite. manje vise svi, i manje vise cjepidlacite.

osnovna tehnicka razlika u razumijevanju je nesto na tragu onoga sto je kukuriku rekla. ja isto nisam nisam imao pristup moderatorskom. oni koji su imali, ti su konosjeri i znaju za situaciju kako bi taljancini rekli..dijetro le kvinte.

ostali se moraju koristiti dovijajucim metodama spoznaje i mukotrpno dokazivati nesto samo putem forumske vulgaris pojavnosti i nesto sto iscuri sa moderatorskog. jasno da se onda pokusava na osnovu toga napraviti sira slika, tj kvalitetnije razumjeti kako funkcionira onaj forum i onda se opet tu mogu pojaviti generaliziranja i pratece kolateralne stete.

ono sto je najvaznije po meni, jest da je na onom forumu prevladala nezdrava atmosfera, a sad o cemu se radi ili o cemu se sve radi i radi cega i koga je do toga doslo, o tome se sad moze pricati do sutra, ali opet ce se tu napraviti jaz izmedju onih konosjera i onih dovijaca.

ono sto je najzanimljivije po meni jest..sto je to sto je odurna laz i sto je to prelijepa dusa jedne moderatorice ili kako je to vec islo. :D
bajrone, otvori topik, skidajmo se do kraja, topik nasih podsvjesnih postova, tj pi emova. :D
Lord Byron

Post 22 Oct 2011, 08:24

..a unda » wrote:..ono sto je najzanimljivije po meni jest..sto je to sto je odurna laz i sto je to prelijepa dusa jedne moderatorice ili kako je to vec islo. :D
bajrone, otvori topik, skidajmo se do kraja, topik nasih podsvjesnih postova, tj pi emova. :D
O, Bože, ne jedne - mnogokoje, eeeej, mnogokoje. :D

Ja bih namah smjesta trenutačno otvorio taj topic da me ne razdire teško i tmurno pitanje: gdje griješim :agrh:? A negdje očito griješim, kad ni sa jednom od svih tih navodnih mnogokojih prelijepih moderatorkih duša nisam stigao niti do ispijanja kave na vrlojavnom mjestu, a kamoli do čega vrijednog ispisivanja na topicu? :brukica:

Ponekad povjerujem da sam skužio grešku u metodi, da bi se barem neka od tih lijepodušnih kava dogodila da sam ju (kavu, ne lijepu dušu) predložio - ali, to mi je objašnjenje prejednostavno. Sigurno postoji neka pozadina koju ne znam. :mama:
schmokljan

Post 22 Oct 2011, 08:43

Lordova reakcija je izazvana s : "Kako vam se više da?"

I to napisane od strane forumaša koji je sudjelovao u zadnjoj fazi raspada forum.hra kao moderator. To jest iritantno. I mene je iziritiralo. No onda sam razmislio do čega bi mogla dovesti moja reakcija te sam uzvratio šalom.

No Lord je potpuno u pravu. Za razliku od mene, njemu se dalo ući u raspravu.
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 10:05

A.P. » wrote:

Ili šta, rasprava o tome kako si mnogokojoj moderatorici govorio o ljepoti njihove duše i komplimentirao istu na razne načine, da ne idem u detalje? Jesi i svakoj sudionici te rasprave prigovorio ovo što i meni, na ovakav način? :)
Micek, jel ti to opet prepričavaš pm-ove? Samo ovaj put one koje nisi ni primila, nego su ti prepričane na ventiliranju? :raspa: :facepalm: :rofl:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 10:20

No da, ja sam zapravo na ovaj topik došla zbog ovoga :facepalm: :rofl:

Elem, ako imate koga zvat - zovite, Anonymusi će razbucat Krstaricu ko deset deka salame, sad nam je vrijeme da preuzmemo konvoj odande :rofl:
slafko

Post 22 Oct 2011, 10:43

A.P. » wrote:
Sad ne mogu ni odgovorit da si previše laskaš jer si trol. Jebi se.
Kako si previše laskam kada ste prestali s onim retardiranim prepucavanjem prepunim niskim udaraca? :D Jebote, čovjek bi mislio da su barem ovdje registrirani ljudi svjesni da pričam realno i da mi ego ne treba stvari koje trebaju ljudima zbog kojih smo ovdje. Al' onak, ako te veseli - daj mi još koju stručnu dijagnozu. Nisam je dobio već dugo i fali mi. Čitaju mi se gluposti, a doma nemam Koelja. :ne zna:
Lord Byron » wrote:Javna rasprava se tiče svakoga - ali, patronizirajuće "mir, deca, ja sam stradao više od vas a vidi me sad" nije sudjelovanje u raspravi.
Ti si to shvatio i dalje želiš shvaćati kao patroniziranje. Nakon što sam, u duhu dobre volje i ležernog druženja bez jako niskog nivoa prepucavanja, iskreno i otvoreno napisao zašto upravo ta formulacija. Radite kaj hoćete, zapravo. Pičkarajte se tko je koga i zašto i tko je kome više metnuo. Odrasli ste ljudi i valjda ćete jednom doći do granice.
Nica » wrote: I sad ako ti kažem da ne dramiš i da ne pretjeruješ ispast će što? :D
Ništa što kažeš neće biti niti približno retardirano poput komentara "nemoj čitati temu ako te smeta". :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
slafko

Post 22 Oct 2011, 10:48

jevgenija » wrote:No da, ja sam zapravo na ovaj topik došla zbog ovoga :facepalm: :rofl:

Elem, ako imate koga zvat - zovite, Anonymusi će razbucat Krstaricu ko deset deka salame, sad nam je vrijeme da preuzmemo konvoj odande :rofl:
Treba to ostavit na miru pa neka se razbucaju međusobno. Bilo kakvim zalaganjem im se daje hrana za brisanje, kartoniranje i baniranje.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 10:54

slafko » wrote:
Treba to ostavit na miru pa neka se razbucaju međusobno. Bilo kakvim zalaganjem im se daje hrana za brisanje, kartoniranje i baniranje.
Pa ne diram ih. Ionako imam permu, i da oću - ne mogu :D
Samo se zaplotnjački podlo veselim prikazu hrvatske stvarnosti. Građanin koji je posve krivo shvatio Anonymus pokret istim tim pokretom prijeti građanima koji nisu shvatili slobodu govora uopće, i, u jednom od prethodnih topika, argumentacija "obriso sam jer ima hrpa takvih tema - pa na koju da stavim - pa šta ja znam, nisam razumio šta si napiso" :facepalm: :D

pusti ti mene da budem zlurada. Harms nije pisao zadnjih osamdeset i nešto godinica, a ja sam željna novoga štiva :love:
Lord Byron

Post 22 Oct 2011, 10:56

slafko » wrote:
Kako si previše laskam kada ste prestali s onim retardiranim prepucavanjem prepunim niskim udaraca?

Ja sam napisao da mi se više ne da natezati, a ona da ide odleđivati pizzu i jebati se. Ne vidim gdje je tu ikakva tvoja uloga.

BTW, što je loše u "ako ti se ne sviđa, nemoj čitati"? Što bi trebalo napisati, "ako ti se ne sviđa samo reci, letjet ćemo kao meci"? :confused: Priča je posve ontopic, nisi moderator, wtf?

Nisi napisao "ne sviđa mi se", nego "prekinite jer se meni ne sviđa". To nije isto.
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 10:58

Ako se nastavite svađati oko toga tko od vas dva ima veći pinpek, nitko neće primijetiti da će Anonymus uništiti krstaricu :tuzni:
bliss

Post 22 Oct 2011, 11:09

jevgenija » wrote: Pa ne diram ih. Ionako imam permu, i da oću - ne mogu :D
:confused:

Nemaš permu.
slafko

Post 22 Oct 2011, 11:12

Lord Byron » wrote:Ja sam napisao da mi se više ne da natezati, a ona da ide odleđivati pizzu i jebati se. Ne vidim gdje je tu ikakva tvoja uloga.
U tome što ste se koncentrirali na mene te tako napustili one proljeve koje ste do tada razmjenjivali.
Lord Byron » wrote: BTW, što je loše u "ako ti se ne sviđa, nemoj čitati"? Što bi trebalo napisati, "ako ti se ne sviđa samo reci, letjet ćemo kao meci"? :confused: Priča je posve ontopic, nisi moderator, wtf?
Nije ništa loše, samo što je krajnje retardirano. I totalni proser kakvih smo se svi nagledali na krstarici. Ja sam naivno mislio da takve prosere nećemo pisati jedni drugima, ali očigledno je da sam bio u krivu. I WTF kaj trebam biti moderator da izrazim svoje negodovanje na količinu proljeva? WTF Byron, daj se koncentriraj prije nego mi napišeš ovakvu glupost. Nisam baš toliko naivan i glup.
Lord Byron » wrote:Nisi napisao "ne sviđa mi se", nego "prekinite jer se meni ne sviđa". To nije isto.
A ne, ne. Vrati se na "mir, deca". To te raspizdilo. Nemoj mi pokušavati zamijeniti teze. Jest rano i nisam naspavan, ali i dalje ne pušim takve prozirne fore.

Nego... Jesi li skužio da se na krstarici nikada nismo zakačili? Ovdje jesmo. Nisam baš najsretniji zbog toga, ali ako ćeš pižđenje zbog sranja koje si doživio na krstarici izbaciti prepucavanjem samnom, a ne onakvim proljevima - nemam nikakvih problema s tim. Dapače. Trolat ću te i provocirati koliko god ti bude potrebno samo zato jer u tom prepucavanju samnom nećeš otići onako nisko. I ne, ne trolam te i ne ulazim u konflit zato da ti serem, već želim pomoći u ispucavanju tog bijesa. Onak, frendovski. Nisam navikao gledati kako prosipaš proljev, nimalo mi se to nije svidjelo i reagirao sam. U dobroj namjeri. I reagirati ću opet i svakome za koga smatram da je bolji od onoga što u tim trenutcima sere. Deal with it.
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 11:12

bliss » wrote:
:confused:

Nemaš permu.
Imam :zubo:

Mislim, vidjela sam dio na kojem se moja perma "ukinula" i milostivo mi je"poklonjeno mjesec dana, to je taman dost da se smirim" i "premda pizdekam po pžk, ipak sam ponekad normalna" i sve te divotice... Imam preslab želudac da pojedem govno u obliku poklonjenog skidanja perme, hvala. To je stvar principa i ljudskosti - nisam zaradila permu, a samim time ni poklon skidanja.
bliss

Post 22 Oct 2011, 11:16

jevgenija » wrote: Imam :zubo:

Mislim, vidjela sam dio na kojem se moja perma "ukinula" i milostivo mi je"poklonjeno mjesec dana, to je taman dost da se smirim" i "premda pizdekam po pžk, ipak sam ponekad normalna" i sve te divotice... Imam preslab želudac da pojedem govno u obliku poklonjenog skidanja perme, hvala. To je stvar principa i ljudskosti - nisam zaradila permu, a samim time ni poklon skidanja.
Aaaa, ok kužim. Tehnički, perma je skinuta, ali ti to nisi tražila i po tebi ti ju još imaš. To je kao ono s Bajronovim Nesporazumom. Kužim. :D
jevgenija

Post 22 Oct 2011, 11:21

Ne baš, al dovoljno slično. Odlučeno je da tamo nisam poželjna, i odstranila sam se. Voljela bih jedino saznati otkud Tyndallu ideja da sam imala nešto sa Zidić aferom (mislim da u to vrijeme nisam čak ni bila registrirana :ne zna: ), ali nisam toliko radoznala da bih išla provjeravati.

Dobro, i ego - napisali su seronje kod Akta Milosti da se nema šta nama javljat da nam je Milost Ukazana, ionako se ulogiravamo svakih pet minuta. Otad se nisam ni pokušala ulogirat. Niti ću. Ikad. Više. Za što njih dakako kurac boli, al mene beskrajno veseli. I ko dijete sam toptala nožicama i vikala "nepada, nepada" ko Kalimero :facepalm: :D
dimnjak

Post 22 Oct 2011, 11:30

A.P. » wrote:Ne razumijem. Prije nego sam postala moderator, imala sam pristup moderatorskom. Sukladno tome, znam da golema količina ljudi ima pristup istom bez obzira na moderaturu, i sasvim jasno vidi šta se tamo piše, objavljuje, trača i iznosi. Da, objavljivala sam i prepričavala s ljudima raznorazne komunikacije s peemova, četova i ostalih osobnih načina komunikacije, što moje, što njihove. To nema baš veze s mojim stupanjem na funkciju na žk ili ičim drugim, no dobro :misli:
tako je do mene dosla neka informacija, i to pazi sad, u ril lajfu.
od ljudi koji uopce nisu na fhr. al znaju da ja jesam. sa moderatorskog. o raznim nickovima, ukljucujuci i jedan nick dimnjak.

iskreno, tad mi se zgadio i forum i vodstvo.
jer to se tako NE RADI!

i iskreno, ne mogu razumijeti one koji to znaju, odobravaju, a jos manje one koji znajuci to tamo pisu ono sto mozda ne bi trebali jer time odaju privatne podatke koje ne bi trebali odavati. makar vezane za korisnika i za forum, ali odaju userima koji nemaju pravo taj podatak znati.

jos uvijek mi se bljuje i riga.

i to je sve sto cu napisati. mjesecima drzim u sebi. nije mi ni malo lakse nakon napisanog.

i ne, nisam beba u forumaskom svijetu. nisam bila niti samo korisnik u svojoj vl karijeri i bas zbog toga ne mogu doci sebi da se administracija ponasa kako se ponasa.

disklejmer:
AP, ovo ne ide tebe osobno, tvoj citat sam iskoristila kao izvor potvrde onog sto znam vec duze vrijeme i kao temelj za svoju izjavu o gnusanju nad nacinom rada i vodstva te pojedinih postupaka administracije.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
  • Information