Pa dobro, ne baš da se obliješ ko stoka...a unda » wrote: ..kod mene je obrnuto.
..medicane.. istina koju vam ova vlada presucuje
A di bi ja pričala o seksu. Ja sam u celibatu.
Negdi oko 300 metara. Ex, dovoljna udaljenost
..a unda » wrote: ..ako je tamo di ja mislim da je, za dvajst godina ces pitat kolko mu kuca ima do kopna?
Ti sve izvrneš...a unda » wrote:..ne znam ja.. nisam ja rekao da dem na pivski festival sretat simu. i to polupijana..ono, taman![]()
A skupa je za čokoladu. 20 kn. Al kao, manje je pojedeš i stvarno je, pojela sam red i dosta mi je. Milku bih već satrala.Zmaj021 » wrote:ne kupuj to.
..u švicarskoj je sve skupo, a ako u konzumu ima kupit švicarska čokolada, onda moš mislit od čega i kako se pravi..
I nije ona k plus nego zbilja swiss premium.
aj dobro.Eks wrote:
A skupa je za čokoladu. 20 kn. Al kao, manje je pojedeš i stvarno je, pojela sam red i dosta mi je. Milku bih već satrala.
..al ne afirmiši ovakva sranja.Eks » wrote:I mislim da imam rak pluća.Kad udahnem me boli, to je od pretjeranog pušenja ovih mjeseci.
Aj ne luduj, blento blentava, nije čokolada ćevap da joj papra treba.Eks » wrote:
A skupa je za čokoladu. 20 kn. Al kao, manje je pojedeš i stvarno je, pojela sam red i dosta mi je. Milku bih već satrala.
Odi u Lidl, tamo ima najboljijeh slatkišova za nas sirotnju.
Al bez jebe, imaš super čokolada, a jeftinije su nego drugdje.
Ja to inače ne jebem pol posto, la jovanka mi se fura na Južnu Ameriku, revoluciju, kokain, čokoladu, fudbal, i tako to...
Jela sam čokolade iz Lidla ovo ljeto i zbilja su super.judolino » wrote: Aj ne luduj, blento blentava, nije čokolada ćevap da joj papra treba.
Odi u Lidl, tamo ima najboljijeh slatkišova za nas sirotnju.
Al bez jebe, imaš super čokolada, a jeftinije su nego drugdje.
Ja to inače ne jebem pol posto, la jovanka mi se fura na Južnu Ameriku, revoluciju, kokain, čokoladu, fudbal, i tako to...
Imaju i dobra vina.
Ali, nije mi u Zadru Lidl blizu nikako.
Dva najpouzdanija čovjeka u poznatom svemiru...
Ovo sta dolazi nije normalno...bojim se da je to to sta unda trkelja. Zamisli, dolazi nevrime cak iz afrike. Dobro je da sam uzea pumpu i vajda se spremija za poplavu. Unda, jesi se i ti pripremija? Macke osigura?
-
- Information
-