Imigranti
ja sam emigrant..a unda » wrote:..majti, nista ne brisi. mi smo imigranti na ovom topiku.
ajd, povremeni padobranac, bez padobrana
Jebote kolko ste stranica istekrljali 
Inace, sta kazete na to da se zbog imigranata evropa raspada?
miky0 » wrote:Jebote kolko ste stranica istekrljali
zbog imigranata, kazes? i to ni vise ni manje nego se raspada.. bas sad. zbog imigranata. ai nesto izbjeglica.
a sta ti kazes na to?
Ma mislim, nije da mi je zao sta se raspada, al nekako su mi simpatizeri EU u najmanju ruku cudni, jer kad ja kazem da ce ova situacija dokazat svu slabost i ludost ovakve EU, onda su mi se simpatizeri EU smijali.
Po ko zna koji put sam opet bio u pravu
samo steta sto to nitko ne vidi. i dalje ti se smiju. il se evropa vec raspala? jos uvijek naplacujes u njemackim markama?miky0 » wrote:Ma mislim, nije da mi je zao sta se raspada, al nekako su mi simpatizeri EU u najmanju ruku cudni, jer kad ja kazem da ce ova situacija dokazat svu slabost i ludost ovakve EU, onda su mi se simpatizeri EU smijali.
..dakle, rezime.
zli imigranti su okupirali hrvatsku, tj samo sto nisu, svaki cas ce..
evropa se raspala zbog imigranata. tj samo sto nije.. a kad ce, ne zna se. ne zna se ni zbog cega, nesto bi se vec naslo.
tu sad ima manjih problema povezat u neki smisao, ali ima miki i tu rjesenje. svi su zli. osim nacionalsocijalista.
evropa je sama po sebi nemoguca i dobro je sto su je zli imigranti srusili. da se cekalo mikija, nikad se ona ne bi srusila.
dakle, zli imigranti su mikijevi saveznici.
evropa se srusila, dakle, eura vise nema i miki sve obracunava u grckim drahmama.
zakljucak, miki je opet u pravu. steta sto ga ne prate vise nego sto ga prate. tesko je njega pratit. moze puno popit.

zli imigranti su okupirali hrvatsku, tj samo sto nisu, svaki cas ce..
evropa se raspala zbog imigranata. tj samo sto nije.. a kad ce, ne zna se. ne zna se ni zbog cega, nesto bi se vec naslo.
tu sad ima manjih problema povezat u neki smisao, ali ima miki i tu rjesenje. svi su zli. osim nacionalsocijalista.
evropa je sama po sebi nemoguca i dobro je sto su je zli imigranti srusili. da se cekalo mikija, nikad se ona ne bi srusila.
dakle, zli imigranti su mikijevi saveznici.
evropa se srusila, dakle, eura vise nema i miki sve obracunava u grckim drahmama.
zakljucak, miki je opet u pravu. steta sto ga ne prate vise nego sto ga prate. tesko je njega pratit. moze puno popit.
Rezime je:..a unda » wrote:..dakle, rezime.
Amerikanci zasrali stvar i pustili imigrante da zaseru njemacku i destabiliziraju evropu, jer im se ne svidja tajni pakt izmedju njamcke i rusije, o trgovisnkoj razmjeni. A destabiliziranoj evropi mogu uvalit TTP kako zele, a zele.
Sto se tice nas, rezime je takav da nasi veleizdajnicki politicari vele da su imigranti dobrodosli i da cemo ih nahranit, bez obzira sta pucke kuhinje za nase potribe rastu ka gljive poslin kise, jer je tako destabilizirana evropa rekla. Usput je rekla da dolazak imigranata dugorocno znaci rast i prosperitet. Samo ne znam cega
Ja lipo kazem, sa svim imigrantima u ameriku, francusku i britaniju. Zbog njih imigranti i jesu imigranti i izbjeglice.
..miki, nije to rezime. ti s tim tvojim rezimeom tek pocinjes jahat.miky0 » wrote:
Rezime je:
Amerikanci zasrali stvar i pustili imigrante da zaseru njemacku i destabiliziraju evropu, jer im se ne svidja tajni pakt izmedju njamcke i rusije, o trgovisnkoj razmjeni. A destabiliziranoj evropi mogu uvalit TTP kako zele, a zele.
Sto se tice nas, rezime je takav da nasi veleizdajnicki politicari vele da su imigranti dobrodosli i da cemo ih nahranit, bez obzira sta pucke kuhinje za nase potribe rastu ka gljive poslin kise, jer je tako destabilizirana evropa rekla. Usput je rekla da dolazak imigranata dugorocno znaci rast i prosperitet. Samo ne znam ceganerada, gladi, uzasa
Ja lipo kazem, sa svim imigrantima u ameriku, francusku i britaniju. Zbog njih imigranti i jesu imigranti i izbjeglice.
kako su amerikanci zasrali? sta su oni zasrali? koga? njima je dobro, sta, oni svoje probleme rjesavaju.
zasto bi amerikanci zasrali njemacku? zasto bi zasrali evropu? pa i ti sam kazes da je evropa besmislena, dakle, zli imigranti, zla amerika i dobri miki su na istoj strani.
jel ti to navijas za njemacku mozda? pa onda i za rusiju? a njemacka i rusija se koklju u ukrajini.
dobar ti je taj tajni pakt. i, kolko je to tajni pakt ako ti znas za njega? kako tebe nije strah da te nece ubit. ubijali su i njemci i rusi i za manje pizdarije, ono, cas posla..dodje ti neki spijun turist, iznajmi kod tebe nesto i.. uopala, samo ti stavi nesti po podu, prospe nesto ili sad vec imaju ti neki otrovi sto pogledom idu, preko cvika i gotov si miki moj, ne znas sta te snaslo.
odfakle ti ta informacija? jes to procitao negdje, imas neki link, teks, nesto?
mislim, ono, jebes ti tajne, vise ni tajne nisu sto su bile..
ma ttp je evropi vec odavno uvaljen. tj nije uvaljen. ko ti kaze da ga evropa sama nije i gurala, proizvela?
dakle, jel evropu treba destabilizirat ili ne treba? jel ti oces evropu ili neces? sta ti uopce oces? priznaj.
nego sto bi trebali ti nasi politicari, kako ti kazes..veleizdajnicki, govorit? da izbjeglice nisu dobrodosle? da ih nhe treba nahranit. da treba pucat u njih? polijevat vrucim uljem? stavljat u konc logore, sta?
uostalom, s ovakvim narodom, svaka vlada koja i malo oce pametno radit je veleizdajnicka. za glupost, cak i najmanja pamet je veleizdaja.
a pucke kuhinje se rijese brzo. da svi placaju poreze, da ne zele utajivat poreze, dosta bi se toga rijesilo. ali kurac, sto veci domoljub, to vise oces zajebat porez. pucka kuhinja, tu su drugi.
pa kako ne znaci prosperitet.. pogledaj malo ameriku, njemacku, francusku, englesku tokom godina, desetljeca, na miljune emigranata je tamo pristiglo, i gle ih, sta im fali, drmaju svijetom.
i naravno da ljudi oce emigrirat u ameriku i njemacku. ne samo iz sirije i afganistana, nego i odavde. ako su i malo pametni, ako i malo mogu..
imas jos koji tajni rezime ili cekas marendat da mos sta popit?
Nemoj zajebavat??..a unda » wrote:..sta bi tek bilo da miki zna onaj pravi, najtajniji podatak..da rusi i amerikanci imaju supertajni dogovor.
Pa oni pretežno tamo i hoće, dodaj još Njemačku i Švedsku....miky0 » wrote: Ja lipo kazem, sa svim imigrantima u ameriku, francusku i britaniju. Zbog njih imigranti i jesu imigranti i izbjeglice.
Inače, prošli tjedan sam u jednom miješanom društvu Talijana i Slovaka razglabao o izbjeglicama. Jedan Talijan tvrdi da ih svaki izbjeglica košta 35EUR na dan, što je ugrubo 1000EUR mjesečno. Veli da bi im bilo pametnije poslati te novce da ostanu gdje jesu. I da tako jedna npr. peteročlana obitelj košta mjesečno 5000EUR. Našto je jedan Slovak zaključio kako bi mu bilo bolje da postane izbjeglica u Italiji nego da radi za Amerikance u Slovačkoj. Ja sam se suzdržao od komentara.
..znam, ti si rekao slovaku da mu je bolje za tri iljade taljanskih eura ostat u slovackoj i uzmes mu za to iljadu eura, a taljancu da je pet puno, neka slovaku da tri iljade, a tebi iljadu eura sto si sprijecio da slovak ode u italiju. jos im das popust preko ljeta sta ce i jedan i drugi doc, pa i nes obracunat dvista eura dnevno apartman, nego sto, avansno, a i to im kazes.. ma evo vam pedeset eura dnevno, nemojte nigdi ic, stojte doma.Pero » wrote: Pa oni pretežno tamo i hoće, dodaj još Njemačku i Švedsku....
Inače, prošli tjedan sam u jednom miješanom društvu Talijana i Slovaka razglabao o izbjeglicama. Jedan Talijan tvrdi da ih svaki izbjeglica košta 35EUR na dan, što je ugrubo 1000EUR mjesečno. Veli da bi im bilo pametnije poslati te novce da ostanu gdje jesu. I da tako jedna npr. peteročlana obitelj košta mjesečno 5000EUR. Našto je jedan Slovak zaključio kako bi mu bilo bolje da postane izbjeglica u Italiji nego da radi za Amerikance u Slovačkoj. Ja sam se suzdržao od komentara.
a di su jos englezi, svedi, svicarci, francuzi.. ukrajinci, moldavci, sijrijci, afganistanci, niko ne ide nigdi, svi stoje doma i primaju pare, svi profitiraju, ti tu ustvari najvise i jedini gubis, dzabe skoro radis, dzabe, a da nije tebe..
Ne gubim, ja primam onu razliku između Slovaka i Talijana...a unda » wrote: ..znam, ti si rekao slovaku da mu je bolje za tri iljade taljanskih eura ostat u slovackoj i uzmes mu za to iljadu eura, a taljancu da je pet puno, neka slovaku da tri iljade, a tebi iljadu eura sto si sprijecio da slovak ode u italiju. jos im das popust preko ljeta sta ce i jedan i drugi doc doc, pa i nes obracunat dvista eura dnevno apartman, nego sto, avansno, a i to im kazes.. ma evo vam pedeset eura dnevno, nemojte nigdi ic, stojte doma.
a di su jos englezi, svedi, svicarci, francuzi.. ukrajinci, moldavci, sijrijci, afganistanci, niko ne ide nigdi, svi stoje doma i primaju pare, svi profitiraju, ti tu ustvari najvise i jedini gubis, dzabe skoro radis, dzabe, a da nije tebe..![]()
kakva razlika? ma uzmes i od slovaka i od taljana. ali, to jedva da ti pokrije troskove, jel tako.Pero » wrote: Ne gubim, ja primam onu razliku između Slovaka i Talijana.I uzimam proviziju od mikijevih apartmana.
apartmane za slovaka i taljanca uzmes u mikija i on ti plati proviziju sta niko nece doc, tri eur npr. na crno. bit ce sretniji nego da ti njemu platis 30 eura na koje ce on morat platit porez..
-
- Information
-