Pa nije valjda popio večeras deci radlera.MightyMe » wrote:Sad će ti unda objasnit šta je pjesnik htio reći. Stručnjak je za vrćenje.
Brzopotezna pitanja
..skupa se vrtite..kako skupa? svak za sebe? e, pa nije. ti sidis, vrtulajk se vrti.MightyMe » wrote:Pa kako umisto mene kad se skupa vrtimo?
- MmeTipfeler
Još ništa, sinoć sam kasno došla kući, jutros rano izašla, vratila se maločas, a preko vikenda moram hitno nešto prevesti. Tako da će čekati drugi tjedan.Zmaj021 » wrote:mme, šta si uradila s kompom?
A volan? Jel se on vrti ili stoji?..a unda » wrote: ..skupa se vrtite..kako skupa? svak za sebe? e, pa nije. ti sidis, vrtulajk se vrti.
- MmeTipfeler
Zasad ništa od laptopa.
Izvještaj. Probala deinstalaciju drajvera, komp se normalno dignuo, samo što mu to nije pravi drajver, ali mislila sam da ću to poslije. Onda sam ga išla ugasiti pa se pokazalo da zaza nešto što se zove sysfader odnosno da je non responding.
Ponovit ću priču i pregledati ga, možda je zakvačio nakakv virus.
Ako nije to, čekat će dok nađem vremena za reinstalaciju.
Izvještaj. Probala deinstalaciju drajvera, komp se normalno dignuo, samo što mu to nije pravi drajver, ali mislila sam da ću to poslije. Onda sam ga išla ugasiti pa se pokazalo da zaza nešto što se zove sysfader odnosno da je non responding.
Hajde, gledaj to s vedrije strane.MmeTipfeler » wrote:Zasad ništa od laptopa.
Utješno je kad žena u tvojim godinama može nešto dignuti, pa makar to bio i laptop...
- MmeTipfeler
To iskustvo progovara iz tebe? Je li ovo zapravo projekcija rečenice "utješno je kad se čovjeku u mojim godinama može nešto dignuti pa makar to bili i Windowsi"?judolino » wrote: Hajde, gledaj to s vedrije strane.
Utješno je kad žena u tvojim godinama može nešto dignuti, pa makar to bio i laptop...
-
ostruznicagornja
Pero raspirivao si juče seksualne tenzije na nacionalnoj osnovi na onom tredu o tifozicama, može biti da si ti ovo izazvao. Ako nisi ti onda sam ja, a ako nisam ja onda je nodens, ne pada mi na pamet neko drugi sad ko je bio lascivan nešto specijalno na forumu.
Slušaj ti. poletarče, da ti veteran bractva & jebinstva nešto kaže: pojebo sam sve narode i narodnosti osim lužičke srpkinje, rusinke i... Jebi ga, bilo je još samo nešto, al sam zaboravio, uglavnom, jako egzotično.ostruznicagornja » wrote:Pero raspirivao si juče seksualne tenzije na nacionalnoj osnovi na onom tredu o tifozicama, može biti da si ti ovo izazvao. Ako nisi ti onda sam ja, a ako nisam ja onda je nodens, ne pada mi na pamet neko drugi sad ko je bio lascivan nešto specijalno na forumu.
A kaj se tiče onih tvojih pičoka sa slike - ko to ne bi zmrdal, taj il je peder, il je lijen ko crno... karamarko.
-
ostruznicagornja
Neko tako a neko u celibatskoj pješčari kao ja, i dje je tu pravda.
najbolje su mješanke npr. srpkinje i lužičkog srbina, pa ta riba bude lužička polusrpkinja..judolino » wrote: Slušaj ti. poletarče, da ti veteran bractva & jebinstva nešto kaže: pojebo sam sve narode i narodnosti osim lužičke srpkinje, rusinke i... Jebi ga, bilo je još samo nešto, al sam zaboravio, uglavnom, jako egzotično.
A kaj se tiče onih tvojih pičoka sa slike - ko to ne bi zmrdal, taj il je peder, il je lijen ko crno... karamarko.
-
ostruznicagornja
Beznadežno sam nekompetentan kad je ovaj topik u pitanju i isključujem se iz istoga.
Koji mi se kurac dogadja sa stickom? Naime stavljam pisme na stick i onda mi skoci ovo sranje i neide vise nista
a ima mista, ima mista jos 1,02 GB, iskoristeno je tek 849 MB, a kapacitet je 1,85 GB.
The root of drive D:\ is formatted with the FAT file system and can only store a limited number of items. Store the items in a subfolder, or reformat the drive using the NTFS file system.
Jebote, to je visa matematika za mene, kako se to cudo radiFrulica » wrote:Niš' posebno se ne događa osim toga što piše. Za FAT file system ima neka ograničenja. Imaš mogućnost a) napraviti što ti kažu ili b) formatirat USB stick kao NTFS file system i to je to.
-
- Information
-