Brzopotezna pitanja
Unda, ostala dva smjera nisu bitna jer su već odavno izračunata. Čak i imaju svoje ime. Tako da bi se to moglo sklopit u nekakav 3D, ali to nije zanimljivo. Zanimljiv je samo ovaj radijalni dio jer se ta radijalna jednadžba ne može analitički riješit. 
..ma ne moze se rijesit.. moze se rijesit, al ne znas, eto. ne znaju ni drugi. aj ti to u 3d i da se vrti pa barem neke koristi. a i puno toga cim zavrtis, rijesi se.MightyMe » wrote:Unda, ostala dva smjera nisu bitna jer su već odavno izračunata. Čak i imaju svoje ime. Tako da bi se to moglo sklopit u nekakav 3D, ali to nije zanimljivo. Zanimljiv je samo ovaj radijalni dio jer se ta radijalna jednadžba ne može analitički riješit.
nisi ti imo matematiku od srednje, a?..a unda » wrote: ..ma ne moze se rijesit.. moze se rijesit, al ne znas, eto. ne znaju ni drugi. aj ti to u 3d i da se vrti pa barem neke koristi. a i puno toga cim zavrtis, rijesi se.
Aj, aj ne pizdekaj.. Riješi onda kad si faca...a unda » wrote: ..ma ne moze se rijesit.. moze se rijesit, al ne znas, eto. ne znaju ni drugi. aj ti to u 3d i da se vrti pa barem neke koristi. a i puno toga cim zavrtis, rijesi se.
I kako nema koristi? Već ima od toga koristi. Itekakave.
..pa ne znam rijesit. sto ne znaci da se ne moze rijesit.MightyMe » wrote:
Aj, aj ne pizdekaj.. Riješi onda kad si faca.
I kako nema koristi? Već ima od toga koristi. Itekakave.
ono sto se ne vrti, od toga nema koristi.
pa da ne čekaš, a da nemaš predstavu kad će iskočit.. nemoj da ja sad sažvakavam
to bi znacilo da to nema smisla. sve sta se zapetlja, da se i otpetljat.MightyMe » wrote:A šta bi značilo da se ne može riješit?
Pa ako se tebi vrti od vinčine, ne znači da ima koristi od tebe.
jes ti ista dobro u zivotu napravio na mjestu? aj, jesi li. napravis nesto tek kad se pocnes micat. a cim se pocnes micat, nesto se vrti. ono, mora se nesto vrtit, jebiga..
to jel se meni vrti od vincine il neceg drugog, to je cisto subjektivni moj dojam. zato ne valja npr pit jer mislis da nesto radis, a ne radis nista, nista se ne vrti, samo si umislio da se vrti ili ti se nesto poremeti pa ti se opet cini da se vrtis..
jel si se ti ikad pijan pokusao vrtit? jesi li? ne ide, jelda? dakle..
Zavrtilo mi se...a unda » wrote: to bi znacilo da to nema smisla. sve sta se zapetlja, da se i otpetljat.
jes ti ista dobro u zivotu napravio na mjestu? aj, jesi li. napravis nesto tek kad se pocnes micat. a cim se pocnes micat, nesto se vrti. ono, mora se nesto vrtit, jebiga..
to jel se meni vrti od vincine il neceg drugog, to je cisto subjektivni moj dojam. zato ne valja npr pit jer mislis da nesto radis, a ne radis nista, nista se ne vrti, samo si umislio da se vrti ili ti se nesto poreremti pa ti se opet cini da se vrtis..![]()
Ima u dvorištu iza Medvedgrada u Ilici vrtuljak. Skroz me išlo dobro vrćenje.jel si se ti ikad pijan pokusao vrtit? jesi li? ne ide, jelda? dakle..![]()
dakle, ako se ti ne vrtis, a da se nesto napravi kako valja, mora se neko drugi ili nesto drugo vrtit umjesto tebe.MightyMe » wrote: Zavrtilo mi se.
Ima u dvorištu iza Medvedgrada u Ilici vrtuljak. Skroz me išlo dobro vrćenje.
mislim, razmisli malo pas vidit da je tako..
-
- Information
-